کار بعد از دکترا

sahar2

New member
آیا درسته که دانشجوهای دکترای وزارت بهداشت موظفند بعد تحصیل 5سال در یکی از دانشگاه هایی که وزارت بهداشت تعیین می کند تدریس کنند؟

varia

Well-known member
آیا درسته که دانشجوهای دکترای وزارت بهداشت موظفند بعد تحصیل 5سال در یکی از دانشگاه هایی که وزارت بهداشت تعیین می کند تدریس کنند؟

آره منم یه بار همچین چیزی از یکی از دانشجوها دکترا شنیدم ولی نمیدونم واسه همه هست یا ...

mj1919

New member

بله
موقع ثبت نام یک تعهد محضری می گیرند که برابر مدت تحصیل باید در یکی از موسسات، دانشگاهها و.. وزارت بهداشت مشغول به کار بشید (اکثرا هیئت علمی می شند)
ولی اگه تونستید زودتر جایی رو پیدا کنید، تبدیل میشه بع تعهد خاص، یعنی یکراست بعد فارغ التحصیلی میرید اونجا.

mj1919

New member
خب از نظر مالی چطور ؟ چقدر حقوق می دن ؟

واسه ی هیئت علمی حقوق هیئت علمی میدن دیگه!!!!!! :motat:

(پایه اش الان فک کنم یک و نیم میلیون، 4 سال دیگه فک کنم یک میلیارد تومن بدن با این نرخ تورم، :25r30wi:)

sahar2

New member
بله
موقع ثبت نام یک تعهد محضری می گیرند که برابر مدت تحصیل باید در یکی از موسسات، دانشگاهها و.. وزارت بهداشت مشغول به کار بشید (اکثرا هیئت علمی می شند)
ولی اگه تونستید زودتر جایی رو پیدا کنید، تبدیل میشه بع تعهد خاص، یعنی یکراست بعد فارغ التحصیلی میرید اونجا.

با این اوصاف چه زمانی میتونیم آزمایشگاه بزنیم؟

mj1919

New member

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر موقع تونستید مجوزشو از وزارت بگیرید!

مجوز آزمایشگاه گرفتن یک پروسه ی جدا از گرفتن پی اچ دی است.

یعنی با پی اچ دی تک رشته ای علوم پایه(یا تخصص پاتولوژی) می رید دنبال گرفتن مجوز،

شفيع

Well-known member
اولین کار واجب بعداز دکترا که بهش میگن واجب الوجوب یا همچین چیزی بحث شیرین و داغ ازدواج می باشد

Mohammad gh

New member
بعد تا جایی که من امار گرفتم برای اقایونی که سربازی نرفتن تعهد خدمت برابر طول مدت تحصیل و سربازی یکجا حساب میشه
یعنی مثلا ۱۸ماهش برای سربازی پر میشه و حقوق و اینا فکر کنم بسیار کمتر از تعهد خدمت های عاادی هست البته ازین نظر که شر سربازیمونم کم میشه خودش یه نعمته.

sahar2

New member
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر موقع تونستید مجوزشو از وزارت بگیرید!

مجوز آزمایشگاه گرفتن یک پروسه ی جدا از گرفتن پی اچ دی است.

یعنی با پی اچ دی تک رشته ای علوم پایه(یا تخصص پاتولوژی) می رید دنبال گرفتن مجوز،
ممنون از پاسختون منظورم این بود که برای گرفتن مجوز بعد قبولی دکترا میتونیم اقدام کنیم یا بعد پایان دکترا یا بعد اون 5سال تدریس یا ...؟!

mj1919

New member
ممنون از پاسختون منظورم این بود که برای گرفتن مجوز بعد قبولی دکترا میتونیم اقدام کنیم یا بعد پایان دکترا یا بعد اون 5سال تدریس یا ...؟!

شرط گرفتن مجوز آزمایشگاه، طبق آخرین بخش نامه، که من دیدم، داشتن مدرک دکتری.... است.
یعنی باید فارغ التحصیل باشید، طبیعتا. (قضیه ی 5سال و اینا رو نمی دونم چیه.)

شفيع

Well-known member
باورتون ميشه بعضيا وقتي پي اچ دي گرفتن يا دكتر شدن نميدونن چكار كنن!

behnaz.h

New member
يعني كسيكه سربازي نرفته 5 سال خدمت تعهدش 18 ماهش به حساب سربازي ميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اينطوره كاش منم پسر بودم!

varia

Well-known member

گرفتن مجوز آزمايشگاه يه پروسه مستقلي هست و چند ساليه دچار نوساناتي ميشه و فعلا مجدد تك رشته كردنش و با داشتن مدرك phdتو يكي از رشته هاي علوم پايه(آزمايشگاهي) ميتونيد واسش اقدام كنيد ولي مستلزم وقت و هزينه هست ولي غالبا(بستگي به شرايط و شهر مورد نظر) ارزششو داره.

بالا