علوم پزشكي كردستان

saadat

New member
سلاوتان له بیت منیش کوردم له سقزو هیوادارم سربرزو سرکوتوبن مهلن ام تایپیکه ببسرت بینو پیام بن.خواتان له گه ل

hoorsa

New member
و ه لا تازه شرو كرديمه له امروزو

هورسا گيان دوعا بكه ي ئه رامان :riz304:

عیب نیری...مثلا مه که وه سه ماه پیش شروع کردمه ، چه کردمه؟
باشه...حتما shs گیان...تونیش دعا بکه ارا منو بقیه
بعضی وقتیلیش باینه ای تاپیکه دو کلمه وگرد یک کردی قصه بکیم احساس غریبی نکیم...

hoorsa

New member
سلاوتان له بیت منیش کوردم له سقزو هیوادارم سربرزو سرکوتوبن مهلن ام تایپیکه ببسرت بینو پیام بن.خواتان له گه ل
سعادت گیان او آخریلیه نذانستم چه وتی !!!!!!
خو لهجیل مان فرق دیری...طبیعیه(باو خومان ایجوره دلداری بیییم)
:28:

saadat

New member
هورسا جان خواستم که همه کردها بیان وپیام بدن تاتایپیک سرپابمونه .اصلا هم مهم نیست لهجه هامون فرق میکنه این غنای زبان کردیرو نشون میده مهم کردبودن ماست زنده باد کرد وکردستان(بژی کوردو کوردوستان):bunnyearsmiley:

Irin

New member
سلام به همه...
مدتي بيش نيست با اين سايت آشنا شدم و از حضور دوستان از قوميت و شهرهاي مختلف فيض ميبرم..دوستاني كه همگي اهل مطالعه،درس و اصالت علمي خويش هستند...
خوشحال خواهم شد مجمعي براي دوستان كرد زبان اين مجموعه ايجاد بشه...اين كار به دليل اينكه ميتونيم به راحتي دوستان و هم رشته اي هاي خودمون رو پيدا كنيم چه بهتر كه در شهر هم باشيم و بتونيم رو اين مسائل درسي با تمركز بيشتر كار كنيم.البته دوستان توجه داشته باشند تاپيك ايجاد شده محصور نبوده و دوستاني هم كه در شهر هاي مثل سنندج،بانه،مريوان،مهاباد و ... دانشجو هستند مي تونن بيان تو فروم و اين تاپيك اعلام آمادگي كنن.مسلما با توجه به تجربه چندين ساله در امر تدريس و كار گروهي اينجانب يقين دارم كه با كار گروهي بهتر به نتيجه خواهيم رسيد...

اميد است...
اميد است اين تاپيك بهتر و بيشتر مورد توجه دوستان كه يا كرد زبان هستند و يا مستقر در شهرهاي كرد نشين واقع بشه...

Salam, future aziz, vase shoma o hamye dostan arezoye salamati mikonam.
:rose:Manam saqezi hastam.

shs

New member
عیب نیری...مثلا مه که وه سه ماه پیش شروع کردمه ، چه کردمه؟
باشه...حتما shs گیان...تونیش دعا بکه ارا منو بقیه
بعضی وقتیلیش باینه ای تاپیکه دو کلمه وگرد یک کردی قصه بکیم احساس غریبی نکیم...

هورسا عزيز ، باشه بان چاو دوعا ئه كه م بو گشتمان :

خواگيان تخوا ته نها مان مه هيله بي تو نا توانين موفق بين

كو مه ك مان كه هه ميشه شاد و سه ر به رز بين . آمين

hajifuture

New member
به به به لطفا همه دوستان در تاپيك از طريق پيام خصوصي ايميلشونو براي بنده ارسال كنند.

hajifuture

New member
سامليك بكس من خاليه خاليه اول باس دوستم بشين بعد ميتونيد پيام بدين

hajifuture

New member
كليه دوستان علوم پزشكي كردستان كه ايميلشون رو براي بنده ارسال نكردن لطفا حتما تا قبل 20/12 يك ايميل براي بنده به آدرس

muk.olompezeshki@europe.com

ارسال فرماييد.براي شب هاي عيد براي همتون برنامه هاي تاپي دارم....

Irin

New member
وای بچه‌ها اون هماتو 70 ی که تصادف کرده همین هماتولوژی 70 (کرد ساکن شیراز) خودمونه؟؟؟

hoorsa

New member
وای بچه‌ها اون هماتو 70 ی که تصادف کرده همین هماتولوژی 70 (کرد ساکن شیراز) خودمونه؟؟؟

تصادف ؟ کی ؟ چی شده ؟ حالا حالش خوبه ؟
من که نمی شناسم...امیدوارم اتفاق بدی نیفتاده باشه
تو تاپیک خاصی دیدین شما ؟

Martian

New member
سلاو بو هموتان
منیش کوردم و ئه گه پی ویستی کتان هه بو ده خدمه تو دامه. خه لکی شنوم

alimaleki_jamshid

New member
به گه رمی خوری یاولای کوردستان،
یا خوا سر برزبن تاماون له ژیان،
به عه شقی پاکو ناسکترین سوز،
خوشه ویستان نوروزتان پیروز...

علی ملکی جمشید

Perina

New member
مزگینی دا به سروه ی بای به هاری وا هاته وه نه وروزی کورده واری به تیک شکا سوپای کریوه هاواری روژگه یشته خاکه لیوه فه رمان درا به سه وزه سه ر هه لینی چی دی له به ندی خاکی ره ش نه مینی با ده رکه ون کول وکه سه ربنیژن با روژی رزگاری بکه ن به جیژن.نه وروزتان پیروزبیت له سابلاغه وه

bahman317

New member
میکروب شناسی کردستان

سلام بچه ها ... من بچه بوکانم ...

میکروب شناسی قبول شدم امسال ... ۱۳ و ۱۴ شهریور باید واسه ثبت نام بیام سنندج ... بعضی دوستان خیلی نا امیدم کردن !!! میگن هیات علمی درست حسابی نداره در ضمن تیپ ۳ هم هست :( به خاطر نزدیک بودنش به شهرم اولویت بالا زدمش ... کاش کرمانشاهو قبلش میزدم حداقل .... نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

sakar

New member
سلام بچه ها ... من بچه بوکانم ...

میکروب شناسی قبول شدم امسال ... ۱۳ و ۱۴ شهریور باید واسه ثبت نام بیام سنندج ... بعضی دوستان خیلی نا امیدم کردن !!! میگن هیات علمی درست حسابی نداره در ضمن تیپ ۳ هم هست :( به خاطر نزدیک بودنش به شهرم اولویت بالا زدمش ... کاش کرمانشاهو قبلش میزدم حداقل .... نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟؟
تەبریک
موفق بی ایشەڵا
ئەگەر ئەوێ نەچی رێگای دیکەت هەیە؟

بەنەزەری من لە هەرجێگایک دەرس بخێنی بۆخۆتی کە ئایەندەکەت تەزمین دەکەی نە تیپی دانشگا

بالا