mj1919
New member
كتاب وقتي نيچه گريست رو خوندي؟ از اروين يالوم؟
من فیلموشو دیدم قبوله؟
بفرمایید،
كتاب وقتي نيچه گريست رو خوندي؟ از اروين يالوم؟
يه لحظه رگ غيرتم داشت جوش مي اومد:New (6): ولي گفتم طنزه بزار مكسينم دلش خوش باشه. دخملاي گلم شماكه واقعيت رو ميدونيد به اين چيزا بر ميخوريد با يه لبخند از كنارش بگذريد:28::smiliess (9):
اولا کتابساز نه و کتاب سبز،بعدش شما عطشت خیلی زیاده میترسم اگه کسو معرفی کنم بسوزونیش،حالا گذشته از این حرفا واسه شما هنوز زوده ،بذار یکککککککم بزرگ شی بعد.
تازگيا تو آمريكا ي نفر با سگ ازدواج كرد.................... اون هم زن بود......... كنايه ي جنتلمني...... مرد خوب گير نمياد يا اون زن سگ بود يا مردا از سگ بدترن البته دور برياش
در پايان نتيجه گيري------ اين حرفاي شما در باره ي زن ايراني صدق ميكنه؟؟؟؟ فاطمه ي زهرا رو با خانوماي مامانمياناي واي عممينا مقايسه ميكني؟؟؟
سر ابولهول شبيه زنه؟؟؟ سر انيشتين هم شكل سر مرده
ولي من عاشق زنام![]()
خدایی مرد خوب گیر نمیااااااااااااد!!!!!
همیشه تو فیلما زنهای بد رو بزرگنمایی میکنند و مردای خوب رو، این یعنی اینکه زن بد کمه و مرد خوب کمتر.:dadad4:
من فیلموشو دیدم قبوله؟
بفرمایید،
دوستم از دوست دخترش(كاملا با اين مسئله مخالفم چون زن گرفتنيه نه واسه اين كه كارت شارژ حروم كني) ميپرسه كه اگه شما با اين همه ارايش يه پسر با كمال بي اعتنايي(مث جنتلمن) ازز كنارت رد بشه چ حسي بهت دست ميده؟؟ گفته ججور وا جورن يبشترشون ناراحت ميشن...... من جلو اينه موهامو شونه ميكنم نيم ساعت طول ميكشه حالا فكرشو بكن يه دختر صبح از خواب پا ميشه
شانه كردن مو:نيم ساعت+انواع ژل و گيريس و اتو و ...
ابرو: خط ابرو+ سلموني ابرو(ووويييييي اصلا خوب ني)
....: قديما ميگفتيم ماتيك الانا ميگن روژ.....+++ خط....
حالا صورت: سفيد كننده نقره كننده(يا همون زر مر)
.
.
.
.
.حالا بيا زناي امروز رو با حضرت فاطمه ي زهرا مقايسه كن
شما خوب باش پاك باش خدا بهترين ها رو نصيبتون ميكنه آبجياي خوبم
باز قيلي ويلي شدم
زود ني دوستام همه الان دو تا بچه دارن
معرفي كن:33:
همون که به این چیزا افتخار میکنین خودش نشان دهنده ی خیلی از چیزاس که دختر خانمها متوجه ش نمیشن:25r30wi::25r30wi:.
ولی دخترا فقط یه جورن .آفریده شدن آسایش رو از ما پسرا تو دنیا بگیرن :25r30wi: .
دوستم از دوست دخترش(كاملا با اين مسئله مخالفم چون زن گرفتنيه نه واسه اين كه كارت شارژ حروم كني) ميپرسه كه اگه شما با اين همه ارايش يه پسر با كمال بي اعتنايي(مث جنتلمن) ازز كنارت رد بشه چ حسي بهت دست ميده؟؟ گفته ججور وا جورن يبشترشون ناراحت ميشن...... من جلو اينه موهامو شونه ميكنم نيم ساعت طول ميكشه حالا فكرشو بكن يه دختر صبح از خواب پا ميشه
شانه كردن مو:نيم ساعت+انواع ژل و گيريس و اتو و ...
ابرو: خط ابرو+ سلموني ابرو(ووويييييي اصلا خوب ني)
....: قديما ميگفتيم ماتيك الانا ميگن روژ.....+++ خط....
حالا صورت: سفيد كننده نقره كننده(يا همون زر مر)
.
.
.
.
.حالا بيا زناي امروز رو با حضرت فاطمه ي زهرا مقايسه كن
شما خوب باش پاك باش خدا بهترين ها رو نصيبتون ميكنه آبجياي خوبم
من حرفم همونه ،بازم میگم بذاار بزرگ شی ،از حرفاتون پیداست هنوز وقت میخوای ،زندگی شوخی نیست:smiliess (10):
من حرفم همونه ،بازم میگم بذاار بزرگ شی ،از حرفاتون پیداست هنوز وقت میخوای ،زندگی شوخی نیست:smiliess (10):
حالا شما اقايون ب چ چيزهايي افتخار ميكنيد ؟ بگيد تا ما هم بدونيم كه اين افتخار نشات دهنده ي چه چيزاسس؟:smilies:
تازگيا تو آمريكا ي نفر با سگ ازدواج كرد.................... اون هم زن بود......... كنايه ي جنتلمني...... مرد خوب گير نمياد يا اون زن سگ بود يا مردا از سگ بدترن البته دور برياش
در پايان نتيجه گيري------ اين حرفاي شما در باره ي زن ايراني صدق ميكنه؟؟؟؟ فاطمه ي زهرا رو با خانوماي مامانمياناي واي عممينا مقايسه ميكني؟؟؟
ولي من عاشق زنام
اول اينكه اين حرفات چه ربطي به حرف من داشت؟ :33:
دوما نه كه شما ژلو گيريسو چسبو مخصوصا اتو نداريد.موهاتون يكم مجعد باشه خودتونم اتو ميكنيد چه برسه به مو رو.:25r30wi:
چيزاي ديگه اي هم كه گفتي به تميزي يه خانم بر ميگرده ولي يه سريا زياده روي ميكنن كه با اونا كاري ندارم چون افكارشون فرق داره.
دو جمله آخرت خوب بيد :smilies-azardl (113
؟؟؟!!!! ب نظرت مقايسه كردم ؟!!! بابا استتنتاججججج باباااا نتيجه گيري ! پيشنهاد ميكنم دوباره بخون چي نوشتم ! من هرگز مقايسه نكردم فقط گفتم ب بركت وجود ايشون ! نه چيز ديگه
ولي من عاشق زنام![]()
سر انيشتين رو چي خوب نيومدم اصطنطاج خوبي نبود؟؟؟
اين مجسمه ابوالهول يكي از عجايب هفت گانه هست ! من چيكار به سر انيشتين دارم!!!! بحث من ي چيزه ديگه بود!!!!:j58r36j3gcr4suxymupاينكه انيشتين چقدر خارق العاده بودو از يك تك سلولي هم بپرسي ميدونه!