طنز mexin ^__^

gentelman70

New member
هه

يه لحظه رگ غيرتم داشت جوش مي اومد:New (6): ولي گفتم طنزه بزار مكسينم دلش خوش باشه. دخملاي گلم شماكه واقعيت رو ميدونيد به اين چيزا بر ميخوريد با يه لبخند از كنارش بگذريد:28::smiliess (9):

دوستم از دوست دخترش(كاملا با اين مسئله مخالفم چون زن گرفتنيه نه واسه اين كه كارت شارژ حروم كني) ميپرسه كه اگه شما با اين همه ارايش يه پسر با كمال بي اعتنايي(مث جنتلمن) ازز كنارت رد بشه چ حسي بهت دست ميده؟؟ گفته ججور وا جورن يبشترشون ناراحت ميشن...... من جلو اينه موهامو شونه ميكنم نيم ساعت طول ميكشه حالا فكرشو بكن يه دختر صبح از خواب پا ميشه
شانه كردن مو:نيم ساعت+انواع ژل و گيريس و اتو و ...
ابرو: خط ابرو+ سلموني ابرو(ووويييييي اصلا خوب ني)
....: قديما ميگفتيم ماتيك الانا ميگن روژ.....+++ خط....
حالا صورت: سفيد كننده نقره كننده(يا همون زر مر)
.
.
.
.
.حالا بيا زناي امروز رو با حضرت فاطمه ي زهرا مقايسه كن

شما خوب باش پاك باش خدا بهترين ها رو نصيبتون ميكنه آبجياي خوبم

آخرین ویرایش:

gentelman70

New member
اولا کتابساز نه و کتاب سبز،بعدش شما عطشت خیلی زیاده میترسم اگه کسو معرفی کنم بسوزونیش،حالا گذشته از این حرفا واسه شما هنوز زوده ،بذار یکککککککم بزرگ شی بعد.

باز قيلي ويلي شدم
زود ني دوستام همه الان دو تا بچه دارن
معرفي كن:33:

راضیه

New member
تازگيا تو آمريكا ي نفر با سگ ازدواج كرد.................... اون هم زن بود......... كنايه ي جنتلمني...... مرد خوب گير نمياد يا اون زن سگ بود يا مردا از سگ بدترن البته دور برياش
در پايان نتيجه گيري------ اين حرفاي شما در باره ي زن ايراني صدق ميكنه؟؟؟؟ فاطمه ي زهرا رو با خانوماي مامانمياناي واي عممينا مقايسه ميكني؟؟؟
سر ابولهول شبيه زنه؟؟؟ سر انيشتين هم شكل سر مرده

ولي من عاشق زنام:whistle:

خدایی مرد خوب گیر نمیااااااااااااد!!!!!
همیشه تو فیلما زنهای بد رو بزرگنمایی میکنند و مردای خوب رو، این یعنی اینکه زن بد کمه و مرد خوب کمتر.:dadad4:

gentelman70

New member
خدایی مرد خوب گیر نمیااااااااااااد!!!!!
همیشه تو فیلما زنهای بد رو بزرگنمایی میکنند و مردای خوب رو، این یعنی اینکه زن بد کمه و مرد خوب کمتر.:dadad4:

هر جا اب هست گل هست اون گل(Flower) نيستا اون گله مي توجهيد كه؟

آره واقعيته جنتلمن اين زمونه كم پيدا ميشه

از قديم گفتن: جنتلمن در سوپر ماركتيه و ما گرد جهان ميگرديم

mikhak s

New member
من فیلموشو دیدم قبوله؟
بفرمایید،

نه فيلمش اصلا به دردنمي خوره كتابشو بايد بخونيد. اگه اول كتابشو خونده بودي دوست نداشتي فيلمشو ببيني.

در جواب جنتلمن گفتم كه اين حرفو زد:
پيش زن ميرويد؟؟؟؟؟؟؟ تازيانه را فراموش نكنيد(نيچه) من كاملا با نيچه مخالفم

ميخوام بدونم ميدونه اصل داستان نيچه چي بوده يا نه.اين جمله رو توي همين كتاب به كار برده.

آخرین ویرایش:

راضیه

New member

دوستم از دوست دخترش(كاملا با اين مسئله مخالفم چون زن گرفتنيه نه واسه اين كه كارت شارژ حروم كني) ميپرسه كه اگه شما با اين همه ارايش يه پسر با كمال بي اعتنايي(مث جنتلمن) ازز كنارت رد بشه چ حسي بهت دست ميده؟؟ گفته ججور وا جورن يبشترشون ناراحت ميشن...... من جلو اينه موهامو شونه ميكنم نيم ساعت طول ميكشه حالا فكرشو بكن يه دختر صبح از خواب پا ميشه
.
.
.
.

با دوتا جمله آخر کاملا مووووووووووووووووافقم.زدم لایکوووووووو

padideh

New member
همون که به این چیزا افتخار میکنین خودش نشان دهنده ی خیلی از چیزاس که دختر خانمها متوجه ش نمیشن:25r30wi::25r30wi:.

حالا شما اقايون ب چ چيزهايي افتخار ميكنيد ؟ بگيد تا ما هم بدونيم كه اين افتخار نشات دهنده ي چه چيزاسس؟:smilies:

mikhak s

New member

.
.
.
.

اول اينكه اين حرفات چه ربطي به حرف من داشت؟ :33:

دوما نه كه شما ژلو گيريسو چسبو مخصوصا اتو نداريد.موهاتون يكم مجعد باشه خودتونم اتو ميكنيد چه برسه به مو رو.:25r30wi:
چيزاي ديگه اي هم كه گفتي به تميزي يه خانم بر ميگرده ولي يه سريا زياده روي ميكنن كه با اونا كاري ندارم چون افكارشون فرق داره.

دو جمله آخرت خوب بيد :smilies-azardl (113

gentelman70

New member
من حرفم همونه ،بازم میگم بذاار بزرگ شی ،از حرفاتون پیداست هنوز وقت میخوای ،زندگی شوخی نیست:smiliess (10):

با اشاره به اين كه باز قيلي ويلي شدم

من طرز حرف زدنم به علت دوست و همجوار بودن با Z3r0 oN3 است و خواستم با شوخيام فضا رو با حرفاي قشنگم معطر و دلپذير كنم
حالا بين خودمون سراغ نداري؟--------->خخخخ------>شوخيدم من قصد ازدواج ندارم من ميخوام ادامه تحصيل بدم(واي مامانميناش) سنش 27 سال ادامه تحصيل؟؟؟

gentelman70

New member
آها

من حرفم همونه ،بازم میگم بذاار بزرگ شی ،از حرفاتون پیداست هنوز وقت میخوای ،زندگی شوخی نیست:smiliess (10):

با اشاره به اين كه باز قيلي ويلي شدم

من طرز حرف زدنم به علت دوست و همجوار بودن با Z3r0 oN3 است و خواستم با شوخيام فضا رو با حرفاي قشنگم معطر و دلپذير كنم
حالا بين خودمون سراغ نداري؟--------->خخخخ------>شوخيدم من قصد ازدواج ندارم من ميخوام ادامه تحصيل بدم(واي مامانميناش) سنش 27 سال ادامه تحصيل؟؟؟

padideh

New member
تازگيا تو آمريكا ي نفر با سگ ازدواج كرد.................... اون هم زن بود......... كنايه ي جنتلمني...... مرد خوب گير نمياد يا اون زن سگ بود يا مردا از سگ بدترن البته دور برياش
در پايان نتيجه گيري------ اين حرفاي شما در باره ي زن ايراني صدق ميكنه؟؟؟؟ فاطمه ي زهرا رو با خانوماي مامانمياناي واي عممينا مقايسه ميكني؟؟؟

ولي من عاشق زنام

؟؟؟!!!! ب نظرت مقايسه كردم ؟!!! بابا استتنتاججججج باباااا نتيجه گيري ! پيشنهاد ميكنم دوباره بخون چي نوشتم ! من هرگز مقايسه نكردم فقط گفتم ب بركت وجود ايشون ! نه چيز ديگه

gentelman70

New member
اول اينكه اين حرفات چه ربطي به حرف من داشت؟ :33:

دوما نه كه شما ژلو گيريسو چسبو مخصوصا اتو نداريد.موهاتون يكم مجعد باشه خودتونم اتو ميكنيد چه برسه به مو رو.:25r30wi:
چيزاي ديگه اي هم كه گفتي به تميزي يه خانم بر ميگرده ولي يه سريا زياده روي ميكنن كه با اونا كاري ندارم چون افكارشون فرق داره.

دو جمله آخرت خوب بيد :smilies-azardl (113

خوب خيلي ربط داره آبجي خوبم نگاه اين جملت_____شماكه واقعيت رو ميدونيد به اين چيزا بر ميخوريد با يه لبخند از كنارش بگذريد_____ گفتم ي كم بيشتر واقعيتا رو بازگو كنم تا بيشتر واقعيتا رو بدونيد
من منكر گريش و اطو واكشو روقن و نيترو و غيره ي پسرا نيستم چون به خاطر حرفاي مكسيم پسرا رو كوبيديد منم ب نمايندگيشون ي سري حرفا رو گفتوم

خوب روحياتشون رو كمي آشنايي دارم..... روان شناسي هم تا حدودي ميدونم...... راسيتش واس دخترا خوب ني از اين ادا اطفارا(املاش درستونده) در بياره اصلا تو شخصيتش نميگنجه..... حالا ... پيغمبر هم در حق كرامت و احترام زن خيلي تاكيد كردن

بزرگترين توليد كننده لوازم آرايشي usa بزرگترين مصرف كننده خودتون حدس بزنيد نميگم............ شما فيلماي خارجكي رو ببينيد هيشكي آرايش و رژ و نميدونم از اين حرفا نميزنه ولي اگه دفت كرده باشين بيشتر زناي..... تو فيلما از اين مواد زياد استفاده ميكنن......... آرايش تا حدودي كه من شنيدم ميگن واس همسره نه جامعه و چش هيز مردم....

gentelman70

New member
؟؟؟!!!! ب نظرت مقايسه كردم ؟!!! بابا استتنتاججججج باباااا نتيجه گيري ! پيشنهاد ميكنم دوباره بخون چي نوشتم ! من هرگز مقايسه نكردم فقط گفتم ب بركت وجود ايشون ! نه چيز ديگه

سر انيشتين رو چي خوب نيومدم اصطنطاج خوبي نبود؟؟؟

zErOOn3

Well-known member

ولي من عاشق زنام:whistle:

SLM

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

padideh

New member
سر انيشتين رو چي خوب نيومدم اصطنطاج خوبي نبود؟؟؟

اين مجسمه ابوالهول يكي از عجايب هفت گانه هست ! من چيكار به سر انيشتين دارم!!!! بحث من ي چيزه ديگه بود!!!!:j58r36j3gcr4suxymupاينكه انيشتين چقدر خارق العاده بودو از يك تك سلولي هم بپرسي ميدونه!

gentelman70

New member
!!!!!!!!

اين مجسمه ابوالهول يكي از عجايب هفت گانه هست ! من چيكار به سر انيشتين دارم!!!! بحث من ي چيزه ديگه بود!!!!:j58r36j3gcr4suxymupاينكه انيشتين چقدر خارق العاده بودو از يك تك سلولي هم بپرسي ميدونه!

گلم..... نمتوجهيدي خواستم مقام مردا رو در عرصه ي علم و هنر و .... عرض كنم توجه مينموييي؟؟؟

بالا