مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

داش محسن

New member
نه همه هگزوکیناز ها از یک رشته پلی پپتیدی تشکیل شده اند هگزو کیناز های 1 و 2و 3 از یک زنجیره پلی پپتیدی و با وزن 100 کیلو دالتون تشکیل شده اند و هگزو کیناز نوع 4 یا همون گلوکوکیناز نیز همانند سایر هگزو کیناز ها از یک رشته پلی پپتیدی تشکیل شده
با این تفاوت که وزن مولکولیش کمتر از سایر هگزوکیناز هاست یعنی 50 کیلو دالتون

majede

New member
بچه ها اخرش کدوم درسته؟؟!!!:(50):
لطفا منبعی که از اون پاسخ میدین رو بگین ممنون

آلدوز

New member
پاسخ داداش محسن درسته. من two halves به معنای دو نیمه را «دو زیرواحد» برداشت کرده بودم. از کتاب Metabolism at a glance
با عذرخواهی از دوستان

majede

New member
پاسخ داداش محسن درسته. من two halves به معنای دو نیمه را «دو زیرواحد» برداشت کرده بودم. از کتاب Metabolism at a glance
با عذرخواهی از دوستان

با تشکر از شما و داداش محسن باز خوبه شماها هستین من واقعا استفاده میکنم از نکته هاتون مرسی

داش محسن

New member
منم این نکته رو از ضروریات و کتاب دکتر احسانی خونده بودم البته آلوستریک بودن هگزوکیناز ها تو کتاب ضروریات بود و تعداد زنجیره ها تو کتاب دکتر احسانی . کتاب لنینجر و هارپر چیزی در این مورد نگفته

داش محسن

New member
نکته: فروکتوز در کبد سریع تر از گلوکز ،گلیکولیز(از طریق فروکتو کیناز و آلدولاز b) می شود زیرا مرحله ای از متابولیسم گلوکز که کاتالیزور آن فسفوفروکتوکتو کیناز 1 است میان بر زده می شود ولی در کلیه ،

ماهیچه ها و سایر بافت ها ،فروکتوز و گلوکز با سرعت های مساوی متابولیزه(گلیکولیز) می شوند (در این بافت ها ابتدا فروکتوز توسط هگزوکیناز به فروکتوز 6 فسفات تبدیل شده و همانند گلوکز وارد مسیر گلیکولیز می شود)

داش محسن

New member
نکته: آنزیم فروکتوکیناز که در کبد ،روده وکلیه وجود دارد باعث تبدیل فروکتوز به فروکتوز 1 فسفات می شود این آنزیم بر روی گلوکز عملی انجام نمیدهد فقط فروکتوز سوبسترای اختصاصی آن می باشد

و بر خلاف گلوکوکیناز(گلوگز سوبسترای اختصاصی این آنزیم می باشد) فعالیت آن تحت تاثیر گرسنگی و انسولین نمی باشد این امر سبب پاک شدن فروکتوز از خون بیماران دیابتی را توجیح می کند

زیرا کبد بدون هیچ واسطه ای باعث برداشت فروکتوز خون می شود

BBT

New member
سلام کسی میدونه بیوسنتز اسید های چرب در باکتری ها وگیاهان + تست های ادرار و مایعات بدن رو باید خوند یا نه ?

biology2012

New member
سلام به همگی بالاخره دو ماه اموزشی سربازی تموم شد واقعا که سخت گذشت ولی چیزی های زیادی یاد گرفتم شنیدم تاریخ ازمون جلو افتاده درسته؟ خدا شکر افتادم شهر خودمون از ساعت 7 تا 2 میرم بعدش بیکارم میخوام درس بخونم هیچی مثل درس خوندن لذت نداره توی سربازی چیزی های خیلی زیادی دیدم میخوام از این فرصت سه ماه استفاده کنم اگه قبول شدم که هیچی وگرنه برای سال بعد میخونم میخوام منابع رو از دوستم بگیرم و بخونم به نظر شما قبول میشم؟

mohammad63

Well-known member
سلام بیولوژی عزیز. ایشالا که سربازی هم به سلامتی تموم میشه. به عنوان یک دوست میگم از فرصت هایی که تو سربازی گیرت میاد حتما استفاده کن. حتما قبول میشی داداش. همین امسال سال دیگه چرا؟؟؟ تو امسال قبول میشی.....

pary

New member
بیولوژی بیا با هم بخونیم منم تقریبا اول راهم
یک برنامه ریزی بکنیم با هم بخونیم
نظرت چیه
من که هر جوری باید جز قبولیها باشم

mohammad63

Well-known member
بیولوژی بیا با هم بخونیم منم تقریبا اول راهم
یک برنامه ریزی بکنیم با هم بخونیم
نظرت چیه
من که هر جوری باید جز قبولیها باشم

من هم هستم. تقریبا اول راهم. گروه بازمانده ها رو تشکیل میدیم و تلاش میکنیم برسیم به اون جلویی ها ....

بهنوش

New member
من هم هستم. تقریبا اول راهم. گروه بازمانده ها رو تشکیل میدیم و تلاش میکنیم برسیم به اون جلویی ها ....

سلام بچه ها منم یه جورایی میخوام بیوشیمی رو تازه شروع کنم آخه چند روز پیش تونستم جزوه دکتر مشایخو تهیه کنم .

biology2012

New member
سلام پری خانوم موافقم البته من از اول اسفند هر روز ار ساعت 7 تا 2 سر خدمت سربازیم از بعداظهر میخوام بخونم
این برنامه منه :4-تا 6 بیوشیمی - 15/6 تا 45/7 بیوشیمی - 30/8 تا 10 زبان- 15/10 تا 12 شیمی الی و یک شب درمیان زیست
به نظر من شما که وقتتون بیشتره باید تلاش بیشتر بکنید

pary

New member
با این گروه بازمانده ها شدیدا موافقم
اصلا محمد 63 بیا یک تاپیک بزن با مدیریت خودت به نام گروه بازماندها
به هر حال ماها هر کدوم بنا به یک دلایلی یک سری کم کاریها داشتیم که تا الان نخوندیم یا اینکه کم خوندیم
منم با بچه یکم بهم سخت میگذره که برنامه ی ثابتی داشته باشم .اما باییییـــــــــــــــد موفق بشم
با هم پیش میریم و اگه بهمدیگه امید بدیم مطمنم که قبولیم

mohammad63

Well-known member
با این گروه بازمانده ها شدیدا موافقم
اصلا محمد 63 بیا یک تاپیک بزن با مدیریت خودت به نام گروه بازماندها
به هر حال ماها هر کدوم بنا به یک دلایلی یک سری کم کاریها داشتیم که تا الان نخوندیم یا اینکه کم خوندیم
منم با بچه یکم بهم سخت میگذره که برنامه ی ثابتی داشته باشم .اما باییییـــــــــــــــد موفق بشم
با هم پیش میریم و اگه بهمدیگه امید بدیم مطمنم که قبولیم

باشه پری خانوم. من هم چون شرایط کاریم جوریه که نمیشه برنامه ریزی دقیق بکنم اینکارو میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا