مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sokot

New member
سلاااااااااااااااااام بچه ها من دیشب 4 ساعت خوندم.من وقتم خیلی کمه اما بازم میخونم و مطمئنم قبول میشم

باسیلی و جو جو شماها قارچ و ویروس چه قد خوندین؟درسی هست که نخونده باشین تا من به خودم امیدوار شم؟

bacillus.bs

New member
قارچ تا فصل قارچ هاي زير جلدي بدون تست
ويروس مقدمشو هنوز نخوندم
ولي ويروسا تمومه البته با تست ناقص

leili

New member
بچه ها خسته نباشین

من میکروب می خونم البته وزارت علوم
همین جوری خواستم بهتون خداقوت بگم:rose:

blue_yas

New member
سلام بچه ها...منم از آبان شروع کردم به خوندن.....تقریبا همه منابع رفرنسو دارم .میخونم ولی خیلی نگرانم فک میکنم هیچی بلد نیستم...:smiliess (7):

nori

New member
سلام بچه ها کی اینجا علوم شرکت کرده. به نظرتون با این درصد ها توی کنکور امسال من چه رتبه ای میارم اصلا چیزی قبول میشم. تو رو خدا کمک کنید دارم می پکم.
زبان: 40
تنه مشترک25
ژنتیک:50
سلولی:30
بیوشیمی:35
میکروب:40
ویروس و ایمنی ...: 30
بیوفیزیک:15

بانو

New member

باور میکنید اولین باری بود که چشمم به ایمنی خورده امسال وای اوایلش داشت دیونم میکرد از باکتری برام سنگین تر بود کم کم خودمو وادار به تمرکز و حوصله پاش گذاشتم بارها 250صفحه اول خوندم تا رفت تو مخم البته دور دور دومم برا حفظش هنو هست :14:نصف به بعدش آسونه تمومش نکردم ولی بد پیش نمیرم
به نظر من تست تشریحی کنارش کار کنید و تست خالی سوالاش براتون روشن میشه بعد بهتر متنشو میخونید.
من نمیگم خوب خوندم بهتر از شما ولی این راه خیلی بردم جلو .شیرین اما فراره :4d564ad6:

suna

New member
سلام باسیلوس عزیز اگر بخوای یه بلاتکلیف رو راجع به رشتش کمک کنی چی میگی؟
من باید امسال ارشد میدادم ولی آماده نیستم چون نمی دونم برای بیوتک بخونم یا میکروب بازار کار کدوم بهتره؟

bacillus.bs

New member
علاقه يه چيزه بازار كار يه چيز ديگه من تا اين جا دنبال علاقم اومدم حالا كارم در كنارش
تو ببين كار برات مهمتره يا علاقه ،چون اول اسم بيو تك را أوردي من فكر مي كنم علاقة به بيو بيشتره
هنوزم دير نيست هيچ وقت دير نيست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا