مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamed7

New member
همگی موفق باشین
من برای علوم اصلا آماده نیستم
امری فصل 21
زبان مرور
مولکولی : ساختار دی ان ای و همانند سازی

arad.blue

New member
salam doostan man ramze obooramo faramoosh karde boodam site ham irad dasht nemitoonestam ramze jadid bedam khoshbakhtane dobare bargashtam hanooz jeddi shooroo nakardam ama starto zadam midoonam dire ama say mikonam be komake shoma beresam

arad.blue

New member
chizi ke too anjoman dide boodam in bood ke neveshte boodin hata age ye loghat ham toole rooz khoondin gozaresh bedin mikhastam begam ke man az emeryta fasle 2 bioshimi reza mohammadi fasle 2 ro khoondam taze shooroo kardam chan rooz bishtar nis
:14::14:

مروه

New member
سلام بچه ها
همگی خسته نباشین و موفق باشین
منم به امید خدا تازه امتحانام تموم شده میخوام از همین امروز شروع کنم
خواهش میکنم راهنماییم کنین تا منم به شما برسم
پستاتونو که میخوندم دیدم خیلی جلو رفتین خداکنه تو این مدت کوتاه بتونم خودمو برسونم:sadsmiley:

mahnam

New member
سلام بچه ها
همگی خسته نباشین و موفق باشین
منم به امید خدا تازه امتحانام تموم شده میخوام از همین امروز شروع کنم
خواهش میکنم راهنماییم کنین تا منم به شما برسم
پستاتونو که میخوندم دیدم خیلی جلو رفتین خداکنه تو این مدت کوتاه بتونم خودمو برسونم:sadsmiley:

سلام دوست عزیز
خوش اومدی:riz304:
ایشالا که می رسی

leila00

New member
سلام دوستاى گل ..مىدونم که بيشترتون درگير امتحان وزارت علوم هستيد براى همگى شما آرزوىموفقيت دارم ..
منم طبق معمول خوب پيش نمىرم .همين که زبان مىخونم و چند صفحه ژنتيک يهويى مىبينم وقت خواب شده ... :14: :14:
با آرزوى قبولى همگى ما ..

marjan_h67

New member
امروز ازمون سنا دادم
این 1 هقته ک ب کنکور علوم مونده دیگه اصلا امری نمیخونم
فعلا فقط دارم واسه علوم مرور میکنم
التماس دعا از همگی
خوب بخونید و تنبلی نکنید
من از هفته دیگه باز گزارش میدم
:rose: راستی کسایی ک تازه میخان شروع کنن هم نگران نباشن.با پشتکار میتونین موفق باشین..شک نکنید:idea_majidonline:

DNA.2013

New member
مروه جان ساعات مطالعتو زیاد کن.من ابان شروع کردم و روزی متوسط 5 ساعت خوندم.تقریبا همه درسا رو خوندم .شما هم میتونی حتما فقط زیاد بخون.
بچه ها چرا پراکنده شدین؟
کسایی که کنکور علوم نمیدن بیاین گذارش بدین!عجب..انگار دشمن آخر کار خودشو انجام داد...:(

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: مروه

marjan_h67

New member
مریم راس میگه ... چرا اونایی ک کنکور علوم نمیخان بدن گزارش نمیدن دیگه؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
بابا بیاین گزارش بدین ببینیم چه جور پیش میرین؟؟؟؟:idea_majidonline:
من ک الان 1 هفته میشه مامانم نیست و باید هم بخونم و هم کارای خونه رو انجام بدم...:riz303:ولی باز هر از گاهی یه سر میام اینجا...:New (6): شماها چتون شده؟؟؟

arad.blue

New member
salam khaste nabashin aheste pish miram lak poshti ama belakhare mikhoonam emeryfasle 3 selloli ketabe jahane sellol talife mirlatif moosavi 2 fasl
selloli mamoolan chi mikhoonin? in ketab be nazaram khoobe nemidoonam kesi dide ya na male daneshgahe shahede tehrane fek mikonam kamele 2 jelde ama hajmesh kheyli ziyade mikham 1 mahe in 3 taro tamoom konam be omide khoda emery reza mohammadi bio shimi va in jahane sellol:smilies-azardl (181

mahnam

New member
salam khaste nabashin aheste pish miram lak poshti ama belakhare mikhoonam emeryfasle 3 selloli ketabe jahane sellol talife mirlatif moosavi 2 fasl
selloli mamoolan chi mikhoonin? in ketab be nazaram khoobe nemidoonam kesi dide ya na male daneshgahe shahede tehrane fek mikonam kamele 2 jelde ama hajmesh kheyli ziyade mikham 1 mahe in 3 taro tamoom konam be omide khoda emery reza mohammadi bio shimi va in jahane sellol:smilies-azardl (181

دوست عزیز وقتی میگی حجمش زیاده، به نظرت بهتر نیست وقتتو بذاری واسه چیزی که هم حجم با این کتاب هست تقریبا و جوابشو تو آزمون های قبلی پس داده؟؟!!!
با این حجم همون لودیش رو بخونی بهتر نیست؟؟!
موفق باشین :rose:
فارسی نوشتن هم یادتون نره
چون از قوانین انجمنه :smilies-azardl (113

mahnam

New member
با نظر مریم موافقم
ما جز اولین گروه هایی بودیم که جدی استارت شروع رو زدیم
حالا که نزدیک تر شدیم باید جدی تر باشیم
اما گویا ما....

mahnam

New member
من فعلا دارم سیتو می خونم
از اکرمی خوندمش
می خوام یه نگاهی به آسادم بندازم اگه نکته ای باشه به اون کتاب اضافه کنم بعد برم سراغ امری
برام مهم نیست که برسم تموم کنم کتابارو یا نه
فعلا که تصمیمم اینه که فقط بخونم و درست بخونم :smilies-azardl (113

*فرناز*

New member
سلام بچه ها
راستش من هر وقت میام سراغ نت کمش 1 ساعت وقتمو میگیره!واسه همین دیر به دیر سر میزنم
من تا 20 بهمن یه دور تموم میکنم تا آخر اسفند یه برنامه فشرده بریزم دوباره بخونم! البته خیلی آرمانیه این!!!!!!!!!!!!!
وااااااااااااااای رقابت خیلی سنگینه! رقیب زیاده ! بچه ها خوب بخونید!

hamed7

New member
امری 3 روزه تموم شده
امروز فقط تست ژنتیک زدم و بیوشیمی خوندم فصل متابولیسم اسیید امینه
لزگی رو با یکی از دوستام شروع کردم
مولکولی همانند سازی و ساختارdna رو مرور کردم
البته اینا مال چند روزه

DNA.2013

New member
بچه هاااااااااااا کمک!کسی لینک دانلود کنکور علوم پارسالو نداره آیاااااااااا؟؟؟

saeed92

New member
سلام به همه ی بچه ها
کسی میدونه تو آزمون ارشد بتوان آزمایشی شرکت کرد؟؟؟ در ضمن من دانشجوی ترم 3 هستم!!

mahnam

New member
سلام به همه ی بچه ها
کسی میدونه تو آزمون ارشد بتوان آزمایشی شرکت کرد؟؟؟ در ضمن من دانشجوی ترم 3 هستم!!

سلام
خوش اومدین :rose:
تو ارشد بهداشت فک نکنم آزمایشی وجود داشته باشه
اما واسه علوم می تونی به عنوان المپیاد شرکت کنی

DNA.2013

New member
سلام و خسته نباشید به همه ی کسایی که کنکور علوم دادن ؛ امسال که زحمت کشیدن تعداد سوالای اختصاصی رو کم کرده بودن سوالای مزخرف تنه هم که 50 تا بود! هر چی جلوتر میریم سوالای کنکور وزارت علوم به رشته ی زیست شناسی عمومی نزدیکتر میشه و از رشته ی ژنتیک دورتر میشه. ما هم که شدیم موش آزمایشگاهی !

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا