از الان تا آخر نوروز 92 ...

DNA

New member
اخ يادش بخير تخم مرغ رنگ مي كرديم كلي ذوق مي كرديم
حالا ديگه تخم مرغم نميشه رنگ كرد
641019_cryingbig.gif

ما هر وقت تخم مرغ رنگ می کردیم . اولین کسی که دست میزد و شاهکار مارو خراب می کرد پسر خاله هام بودن.:smiliess (2):

najma

New member
بچه ها الانم کسی خودش تخم مرغ رنگی درس میکنه ؟؟؟

najma

New member
قووووووووووووووووووووووووربونت عزیز.خیلی به ما حال دادی

دمه هر چی رفیق گرم.زود آرزوی جووون ننه رو بر آورده کردی:riz277:

هی خدا ....
کاش واقعا میشد آرزوی جوونا رو برآورده کرد مادر ....:black_eyed:

DNA

New member
من و خواهرم با ماژیک وایت برد یا مداد معمولی از این کارا می کنیم
یه سال نزدیک سال تحویل تازه داشتیم رنگ می کردیم

najma

New member
اره ما که از قدیم و ایام درست می کردیم

خب پس عکساشو هر موقع وقت کردی بزار بیزحمت ، مام درست میکنیم ... حالا عکساشو میذارم .
تازه ما رسم داریم قبل عید به عنوان هدیه به دوستامون یه تخم مرغ رنگی خوشمل بدیم که ترجیحا خودمون درست کرده باشیم ...:thanks:

DNA

New member
آخه نمی شه.چون بعد سال تحویل یا ما نابودش می کنیم .به دست پسر خاله ام نابود میشه

DNA

New member
جای شما خالی انقدر مزه داره نمک بزنی بخوری(البته بعد پوست کندن):tonguesmiley:

fateme67

New member
بچه ها من آواتارمو عوض کردم دیگه خودمو نمیشناسم!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi: الان از همون موقعاس ک با چشم باز میخوابم ولی چون نجما اولتیماتوم داد دیگه باید بیدار بمونم!!!

najma

New member
جای شما خالی انقدر مزه داره نمک بزنی بخوری(البته بعد پوست کندن):tonguesmiley:

نه ما خوراکیاشو یه جور دیگه درست میکنیم (حالا روش هاشو میزام براتون چند روز دیگه ... )
ولی اون اصلیارو با این تخم مرغ سفالیا درست میکنیم ...

najma

New member
بچه ها من آواتارمو عوض کردم دیگه خودمو نمیشناسم!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi: الان از همون موقعاس ک با چشم باز میخوابم ولی چون نجما اولتیماتوم داد دیگه باید بیدار بمونم!!!

اوه اوه بچم ترسید . قلبونش بلم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
شما چی خوراکی دست میکنید یا مصنوعی ؟

ninol

New member
بچه ها عید امسال سال مار هستش و اگه اشتباه نکنم ظهر ساعت 14:30

fateme67

New member
بچه خودمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sadsmiley:ما تخم مرغ رنگیامونو نمیخوریم میمونه تا آخر تعطیلات تو سفره هف سینمون...بعدشم میشه اسباب بازی برای دختر خاله م!!!!!!!!!:25r30wi:

DNA

New member
نه ما خوراکیاشو یه جور دیگه درست میکنیم (حالا روش هاشو میزام براتون چند روز دیگه ... )
ولی اون اصلیارو با این تخم مرغ سفالیا درست میکنیم ...

دست طلا نجمه جون.قربون مرامت که کلاس کدبانوگری یاد می دی

najma

New member
بچه خودمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sadsmiley:ما تخم مرغ رنگیامونو نمیخوریم میمونه تا آخر تعطیلات تو سفره هف سینمون...بعدشم میشه اسباب بازی برای دختر خاله م!!!!!!!!!:25r30wi:

چیو ؟ تخم مرغ واقعی ؟؟

DNA

New member

اگه نخوری که نمیشه .خراب میشه .بعد هم دلت با این گرونی می سوزه که چرا نخوردم:14:

بالا