همون موقع...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
وای ... من که چنین آدمی نمیشناسم ، اگرم وجود داشته باشه به نظر من واقعا غیر قابل تحمله :smiliess (13):
به این جور آدما نمیگن مومن ، میگن خشکه مقدس !!!
من دلم میخواد یه روسرس خوشگل بخرم تا دیگران از دیدنش شاد بشن خودمم به سلیقم ببالم ...
دلم میخواد یه آهنگ قشنگ گوش بدم تا لطافت روحی پیدا کنم .
دوست دارم بشینم با دوستام چرت و پرت بگم و از بودن در کنارشون لذت ببرم .
دوست دارم گاهی اس ام اس بازی کنم چون میتونه روی روابطم با آدما تاثیر مثبت میذاره .
دوست دارم برم پیاده روی تا حال و هوام عوض بشه و سر حال بیام و بتونم با انرژی به زندگی ادامه بدم ...
دوست دارم بشینم کنار خانوادم سریال مورد علاقمو دنبال کنم .
دوست دارم هز از چند گاهی یه فیلم توی ژانر مورد علاقم ببینم .
من دوست ندارم توی اتوبوس ومترو و ماشین کتاب بخونم ، چون سر گیجه میگیرم . دوست دارم بیرونو نگاه کنم و از تماشا کردن آدمایی که در حال جست و خیز کردن هستن لذت ببرم مثلا از دیدن بچه های کوچولو . یا اگر توی جاده ایم از تماشای مناظر طبیعی لذت ببرم .
دوست دارم هر از چندگاهی توی رختخوابم الکی لم بدم و به هیچ چیز فکر نکنم چون بدنم به این استراحت نیاز داره ...

خب هر کس به خودش برسه و روح تازه تری داشته باشه کمتر به اطرافیانش صدمع میزنه . این الگویی که شما مثال زدید نه آدم نرمالیه و نه میتونه نیاز هاش رو ارضاء کنه . آخرشم خدا بخیر کنه ...

چه با احساس! :) حالا کی جلوتو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر کسی باید خودش رو با دیروزش مقایسه کنه این تاپیک فقط یه تلنگر بود اگر و فقط اگر دقت می کردین!!!

آدمی که شما توصیف کردین آدمیست که درد مقدسی نداره خب من نمی پسندم به هرحال ما برای خوش گذرونی به این دنیا نیومدیم اهداف مقدسی داریم و آفرینش ما هدفمند بوده
مقایسه کردن خودمون با دیگران کار درستی نیست

اون آدمی که توصیف شده خیلی عمیق تر از من و شما به دنیا نگاه می کنه و چیز هایی می دونه که من و شما دنبالش نیستیم یا برامون جالب نیست یا درک نمی کنیم
و چرا در مورد او زود قضاوت می کنید و فکر می کنید از او بهترید شاید او به خدا نزدیک تر باشه

یا به قول خودتون به ما چه که کی چه عقیده ای داره و چطور رفتار می کنه و چطور زندگی می کنه؟!!

najma

New member
چه با احساس! :) حالا کی جلوتو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی جلومو نگرفته ، یه تلنگر بود فقط اگر دقت میکردی ...
جدا شما از کجا میدونی که درد مقدسی نداره ؟؟
تا درد مقدس رو چی تعریف کنیم ! جانماز آب کشیدن یا مرد عمل بودن .
ای خدا .... شما اگر دیگران رو به الحاد متهم نکنی اموراتت نمیگذره دوست مهربان ... کمی ملایم تر ...
به کجا چنین شتابان !
به قول خودتون فاین تذهبون ؟؟؟؟
:eek:fftopic:

کسی جلومو نگرفته ، یه تلنگر بود فقط اگر دقت میکردی ...
جدا شما از کجا میدونی که درد مقدسی نداره ؟؟
تا درد مقدس رو چی تعریف کنیم ! جانماز آب کشیدن یا مرد عمل بودن .
ای خدا .... شما اگر دیگران رو به الحاد متهم نکنی اموراتت نمیگذره دوست مهربان ... کمی ملایم تر ...
به کجا چنین شتابان !
به قول خودتون فاین تذهبون ؟؟؟؟
:eek:fftopic:

ممنون از تلنگرتون! :)

bacillus.bs

New member
وای ... من که چنین آدمی نمیشناسم ، اگرم وجود داشته باشه به نظر من واقعا غیر قابل تحمله :smiliess (13):
به این جور آدما نمیگن مومن ، میگن خشکه مقدس !!!
من دلم میخواد یه روسرس خوشگل بخرم تا دیگران از دیدنش شاد بشن خودمم به سلیقم ببالم ...
دلم میخواد یه آهنگ قشنگ گوش بدم تا لطافت روحی پیدا کنم .
دوست دارم بشینم با دوستام چرت و پرت بگم و از بودن در کنارشون لذت ببرم .
دوست دارم گاهی اس ام اس بازی کنم چون میتونه روی روابطم با آدما تاثیر مثبت میذاره .
دوست دارم برم پیاده روی تا حال و هوام عوض بشه و سر حال بیام و بتونم با انرژی به زندگی ادامه بدم ...
دوست دارم بشینم کنار خانوادم سریال مورد علاقمو دنبال کنم .
دوست دارم هز از چند گاهی یه فیلم توی ژانر مورد علاقم ببینم .
من دوست ندارم توی اتوبوس ومترو و ماشین کتاب بخونم ، چون سر گیجه میگیرم . دوست دارم بیرونو نگاه کنم و از تماشا کردن آدمایی که در حال جست و خیز کردن هستن لذت ببرم مثلا از دیدن بچه های کوچولو . یا اگر توی جاده ایم از تماشای مناظر طبیعی لذت ببرم .
دوست دارم هر از چندگاهی توی رختخوابم الکی لم بدم و به هیچ چیز فکر نکنم چون بدنم به این استراحت نیاز داره ...

خب هر کس به خودش برسه و روح تازه تری داشته باشه کمتر به اطرافیانش صدمع میزنه . این الگویی که شما مثال زدید نه آدم نرمالیه و نه میتونه نیاز هاش رو ارضاء کنه . آخرشم خدا بخیر کنه ...

نجما جون هزاران هزار لاييييييييييييييك

fateme67

New member
منم خیلی دوست دارم بدونم کجاست ... لازمش دارم !:13:

نو قسمت پایین اسم و مشخصات هر کاربر یه علامت ستاره س ک مشخص میکنین با پستش موافقین یا ن و اگه موافق باشین ب امتیاز اون کاربر افزوده میشه...خب حالا یاد گرفتین؟؟؟؟؟؟؟برین کلی ب من امتیاز بدین!!!!!!!!!!!!:25r30wi:

mj1919

New member
نو قسمت پایین اسم و مشخصات هر کاربر یه علامت ستاره س ک مشخص میکنین با پستش موافقین یا ن و اگه موافق باشین ب امتیاز اون کاربر افزوده میشه...خب حالا یاد گرفتین؟؟؟؟؟؟؟برین کلی ب من امتیاز بدین!!!!!!!!!!!!:25r30wi:

:21:
........

najma

New member

چرا ؟؟؟؟ خوووو لازم میشه خوووو
519213_800179.gif

najma

New member
وااااااااااای انقد ب اون شکلک آخر پستت خندیدم نجما!!!!!!!!!!!!!!!!خستگیم در رف بخدا!!!!خب برو ب من امتیاز بده ببینمم یاد گرفتی یا ن!!!!!!!!!!!:a2d3:

امتیاز دادم به همین پستت ولی همین یه بارا ! حالا برو اینجوری باش
534213_303.gif

534213_303.gif
534213_303.gif

با ریتم برره ای : دارا داری داری
داری دیمبره دیمبره داری داری
دارا داری داری ....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mj1919

fateme67

New member
امتیاز دادم به همین پستت ولی همین یه بارا ! حالا برو اینجوری باش
534213_303.gif

534213_303.gif
534213_303.gif

با ریتم برره ای : دارا داری داری
داری دیمبره دیمبره داری داری
دارا داری داری ....

وای این دیگه خدا بود...حالا پرستار ک اومد دید تاپیکشو چی کار کردیم تو هم از این برره ایها میری!!!!!!!!!!!!از امروز منتظر افزایش امتیازهای خود هستم!!!!!!!!قابل توجه آقامجتبی و شما نجما!!!!!!!!!!!!!!:thanks:

fateme67

New member
الان یکی ب من امتیاز داد دوباره کی بووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا