پس چرا رضا با من هماهنگي نميكنه؟؟!!!!!!!!!
najma New member 2013-02-06 #182 bacillus.bs گفت: پس چرا رضا با من هماهنگي نميكنه؟؟!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... :motat:
F futurebiomedicalman New member 2013-02-06 #184 سر وصال دوست را، جز به صبا نگفتهام...هر که ز حور پرسدت، رخ بنما که همچنین / هر که ز ماه گویدت، بام برآ که همچنینهر که پری طلب کند، چهره خود بدو نما / هر که ز مشک دم زند، زلف گشا که همچنینهر که بگویدت ز مه، ابر چگونه وا شود / باز گشا گره گره، بند قبا که همچنینگر ز مسیح پرسدت، مرده چگونه زنده کرد / بوسه بده به پیش او، جان مرا که همچنینهر که بگویدت بگو، کشته عشق چون بود / عرضه بده به پیش او، جان مرا که همچنینهر که ز روی مرحمت، از قد من بپرسدت / ابروی خویش عرضه ده، گشته دوتا که همچنینجان ز بدن جدا شود، باز درآید اندرون / هین بنما به منکران، خانه درآ که همچنینهر طرفی که بشنوی، ناله عاشقانهای / قصه ماست آن همه، حق خدا که همچنینخانه هر فرشتهام، سینه کبود گشتهام / چشم برآر و خوش نگر، سوی سما که همچنینسر وصال دوست را، جز به صبا نگفتهام / تا به صفای سر خود، گفت صبا که همچنینکوری آنک گوید او، بنده به حق کجا رسد / در کف هر یکی بنه، شمع صفا که همچنینگفتم بوی یوسفی، شهر به شهر کی رود / بوی حق از جهان هو، داد هوا که همچنینگفتم بوی یوسفی، چشم چگونه وادهد / چشم مرا نسیم تو، داد ضیا که همچنیناز تبریز شمس دین، بو که مگر کرم کندوز سر لطف برزند، سر ز وفا که همچنینمولانا
سر وصال دوست را، جز به صبا نگفتهام...هر که ز حور پرسدت، رخ بنما که همچنین / هر که ز ماه گویدت، بام برآ که همچنینهر که پری طلب کند، چهره خود بدو نما / هر که ز مشک دم زند، زلف گشا که همچنینهر که بگویدت ز مه، ابر چگونه وا شود / باز گشا گره گره، بند قبا که همچنینگر ز مسیح پرسدت، مرده چگونه زنده کرد / بوسه بده به پیش او، جان مرا که همچنینهر که بگویدت بگو، کشته عشق چون بود / عرضه بده به پیش او، جان مرا که همچنینهر که ز روی مرحمت، از قد من بپرسدت / ابروی خویش عرضه ده، گشته دوتا که همچنینجان ز بدن جدا شود، باز درآید اندرون / هین بنما به منکران، خانه درآ که همچنینهر طرفی که بشنوی، ناله عاشقانهای / قصه ماست آن همه، حق خدا که همچنینخانه هر فرشتهام، سینه کبود گشتهام / چشم برآر و خوش نگر، سوی سما که همچنینسر وصال دوست را، جز به صبا نگفتهام / تا به صفای سر خود، گفت صبا که همچنینکوری آنک گوید او، بنده به حق کجا رسد / در کف هر یکی بنه، شمع صفا که همچنینگفتم بوی یوسفی، شهر به شهر کی رود / بوی حق از جهان هو، داد هوا که همچنینگفتم بوی یوسفی، چشم چگونه وادهد / چشم مرا نسیم تو، داد ضیا که همچنیناز تبریز شمس دین، بو که مگر کرم کندوز سر لطف برزند، سر ز وفا که همچنینمولانا