reza.n
New member
زندگی هیچ چیز قشنگی نداره...یا حداقل واسه من نداشته...ولی خب...بازم خداروشکر که ازین بدتر نیس..الانه بیان این تاپیکو ببندنh34r-smiley:
تورو خدا نگاه کن.هنوز 22 3 سالتون هم نشده اینطور همه دپرس.اخه ادم چی بگه.:j58r36j3gcr4suxymup
زندگی هیچ چیز قشنگی نداره...یا حداقل واسه من نداشته...ولی خب...بازم خداروشکر که ازین بدتر نیس..الانه بیان این تاپیکو ببندنh34r-smiley:
مهسا خودم ازت اعتراف نگرفتم قبلا ... ؟![]()
تورو خدا نگاه کن.هنوز 22 3 سالتون هم نشده اینطور همه دپرس.اخه ادم چی بگه.:j58r36j3gcr4suxymup
این کفسولی که گفتین از کجا میشه پیدا کرد
اقا مث که اینا میخوان من بن بشم ...h34r-smiley:
نه دیگه.مثه میمونه خر نیستم که اینجا فرود بیام بعد همه بگن fake بوده.صاف توو ولایات ایالات خارجه فرود میام که دیگه کسی شک نکنه.
سر دسته افسرده ها هم اینجاس:sad::sad:
نجما من نههههههههههههه
رضا نجما چی میگه؟
بیا جانم اینم عکسی که همین الان گرفتم:motat:
![]()
نجما دقت نمی کنی ها ...........
بخاطر همون حرفت بود که رضا از جو خارج شد باز گذاشتیش کنار فاطمه . نکنه قصد داری سر از یک کهکشان دیگه در بیاره
براااااااااااااااای چی دارین پشت سر من حرف میزنییییییییییییییییین هااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:mad_majidonline: آدم نباید زیاد سخت بگیره خبببببب!!!!!!!رضا در جریانه...سر امتحان ژنتیک جمعیتم!!!!!!!!یادت ک هس رضا؟؟؟؟؟؟
اره کاملا در جربانم فاطمه:25r30wi:خداییش اصن سخت نگرفته.هرچی عشقش کشیده نوشته![]()
اين جا دقيقا بحث سر چيه؟
افسردگييا فضانوردي![]()
![]()