sanaz.nutritionist
New member
استئاریک اسید.
چون اسید چرب خنثی محسوب میشه اما سه گزینه دیگه تولید کلسترول میکنن.
چون اسید چرب خنثی محسوب میشه اما سه گزینه دیگه تولید کلسترول میکنن.
نوتر جان باکستو خالی کن>پیغامم send نمیشه.کار مهم دارم.مسی
هیچ کس در هیچ جایی و هیچ زمانی نمیتونه بگه کدوم مبحث کراوس مهمتره. سالی میشه از 60 تا سوال 40 تاشو از بیس میدن. سالی میرسه که 40 تا سوال رو از رژیم درمانی میدن. سال 90 سالی که من امتحان دادم 5 تا سوال از تغذیه ی سالمندی دادندو تصور کنید من اصلا تغذیه سالمندی رو کم خونده بودم چون فکر میکردم مثل سال های قبل سوال نمیدند. تصور کنین آدم چه حالی میشه سر جلسه وقتی میبینه طراح هر چی از دستش بر میومده از تغذیه سالمندی داده. همون سال از فصل دیابت از 50 صفحه هیچ سوالی نیومد. بنابراین مطمئن باشید هر کی بیاد ادعا کنه کدام فصل کراوس مهمتر بدونید کاملا از حقیقت دور شده.هر 45 فصل کراوس امکان سوال دادن هست.همین امسال امکان داره 9تا سوال از تغذیه ورزشکاران بدند و امکان هم داره تا سال 95هیچی سوالی از تغذیه ورزشکاران ندن. پس همشونو بخونین.سلام لطفا یکی جواب منم بده:smiliess (4): کدوم مباحث کراوس از همه مهمتره واسه خوندن یعنی ارشد بیشتر ازشون سوال میاد
هیچ کس در هیچ جایی و هیچ زمانی نمیتونه بگه کدوم مبحث کراوس مهمتره. سالی میشه از 60 تا سوال 40 تاشو از بیس میدن. سالی میرسه که 40 تا سوال رو از رژیم درمانی میدن. سال 90 سالی که من امتحان دادم 5 تا سوال از تغذیه ی سالمندی دادندو تصور کنید من اصلا تغذیه سالمندی رو کم خونده بودم چون فکر میکردم مثل سال های قبل سوال نمیدند. تصور کنین آدم چه حالی میشه سر جلسه وقتی میبینه طراح هر چی از دستش بر میومده از تغذیه سالمندی داده. همون سال از فصل دیابت از 50 صفحه هیچ سوالی نیومد. بنابراین مطمئن باشید هر کی بیاد ادعا کنه کدام فصل کراوس مهمتر بدونید کاملا از حقیقت دور شده.هر 45 فصل کراوس امکان سوال دادن هست.همین امسال امکان داره 9تا سوال از تغذیه ورزشکاران بدند و امکان هم داره تا سال 95هیچی سوالی از تغذیه ورزشکاران ندن. پس همشونو بخونین.
چرا سوال نمیذاری استاددددددددددددد:smiliess (6):
چرا کلیم خوووووب بود که!!!!!!!!
من به شخصه استقبال کردم:ad54ad:
مطمئن باشید اگه وقتشو داشتم میومدم اینکارو میکردم ولی مرحله مداخله پایان نامه م هست برا همین حتی یک کلمه هم درس نمیخونم. ولی مطمئن باشید بعد از تموم شدن این مرحله من باز تست میذارمو هر چند میدونم باز خیلی استقبال نمیشه.[:sadsmiley:/]حوب تونر جان خودت بیا هر شب یه تست بزار دل ماهم شاد کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsupsmileyanim:
مطمئن باشید اگه وقتشو داشتم میومدم اینکارو میکردم ولی مرحله مداخله پایان نامه م هست برا همین حتی یک کلمه هم درس نمیخونم. ولی مطمئن باشید بعد از تموم شدن این مرحله من باز تست میذارمو هر چند میدونم باز خیلی استقبال نمیشه.[:sadsmiley:/]
'سلام گلچین. خیلی خوش اومدین