دوست دارید چی کادو بگیرید؟؟؟؟؟

nanaz

New member
سارا گلی حرص نخور عزیزم حالا اگر خواستی یه عکس از گلش میگرم و میدم به تو ..................... در مورد گردنبند فعلا قولی نمیدم چون آقا شفیع هنوز نگفتن میخرن واسم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( حالا کی داده کی گرفته ) هههههههههههههههههه

sara77

New member
سارا گلی حرص نخور عزیزم حالا اگر خواستی یه عکس از گلش میگرم و میدم به تو ..................... در مورد گردنبند فعلا قولی نمیدم چون آقا شفیع هنوز نگفتن میخرن واسم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( حالا کی داده کی گرفته ) هههههههههههههههههه

نه جیگر اگه تونستی ازش بگیری خعلی خوشحال میشم اینکه به کلثوم چیزی نداده ببینمممم حرفاش راسته

nanaz

New member
واااااای یه وقت ازم ناراحت نشید من تازه واردم هنوز اخلاق و شوخی های شما دستم نیست .

شفيع

Well-known member
من منتظرم هاااااااااااااااااااااا
مرده و حرفش...........................
ناناز فردا آماده شو یه بازار خوب توی منچستر سراغ دارم اونجا طلاهاش خیلی عالین هرچند تو خودت طلایی ها اما بازم اون طلاها رو واست میگیریم تا طلاهه در کنارت کم بیاره

mj1919

New member
یا خدا یه ماشین گذاشتی دهنمون سرویس شد نمیدونیم اسمشم چیه اومدی دنبالش اصن خوش اشتها کمت نباشه جیگررررررررر

باشه بابا!

یه دونه پیکان گوجه ای، جیگری ، نبود سفید یخچالی هم باشه قبوله!

42480_878.jpg

nanaz

New member
ناناز فردا آماده شو یه بازار خوب توی منچستر سراغ دارم اونجا طلاهاش خیلی عالین هرچند تو خودت طلایی ها اما بازم اون طلاها رو واست میگیریم تا طلاهه در کنارت کم بیاره

اوه اوه چه بلبل زبونی آقا شفیع . چشم از الان آماده هستم .
واسه هووم هم میخری ؟؟ کلثوم را میگم؟

شفيع

Well-known member
اوه اوه چه بلبل زبونی آقا شفیع . چشم از الان آماده هستم .
واسه هووم هم میخری ؟؟ کلثوم را میگم؟

هووت دیشب غش کرد بردمش بیمارستان الان تو کماست.دکتر گفته چن سال تو کما میمونه نه ما تنها میریم

nanaz

New member
راستی آقا شفیع من به شما چی کادو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nanaz

New member
آخی بیچاره هووم . یادم باشه من غش نکنم ........................:sdasdasd:

nanaz

New member
چه زود از عرش به فرش اومدین......................نه از عکس قبلی نه از این !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شفيع

Well-known member
:

چه شاعرانه سبد گلو هستم اما دومیش حالا زوده ................ قلب من هنوز کوچولو هست
:riz304: riz304::riz304:

ما دوتارو باهم دوس داریم داشته باشیم آخه میخوام اگه کسایی قبلن توش جا خوش کرده بودن رو بیرون کنم اونجا سکنا گزینم

fateme67

New member
اوووووووووووووووه چ عاشقانه شده محیط این تاپیک!!!!!!!!!!!!!همه ب هم کادو میدن!!!!!!!!!:sad:

بالا