دوستان خواهش میکنم این لینک رو باز نکنید!!!

najma

New member
سلام دوستای خوبم . نمیدونم آیا شما هم توی این چند روز این ایمیل رو دریافت کردید یا خیر ...
موضوع ایمیل به اینصورت هست ...
hi/hey/ ..... ( که توی جای خالی اسم شما رو خطاب داده و بنابراین شما مطمئن هستید که از یک آشنا فرستاده شده )
وقتی ایمیل رو باز میکنید چنین جمله ای نوشته شد :

check out this page http://bit.ly/

و بعد زیر این جمله اسم کوچیک فرستنده (دوست شما) نوشته شده .
اگر این آدرس مذکور که من گذاشتم و البته کاملش نیست رو باز کنید از ایمیل شما به ایمیل تمام کانتکت هاتون چنین ایمیلی ارسال میشه ...
و این روند همچنان ادامه داره ...
خدا میدونه این دیگه چه جورشه ولی وسعت خرابی کار بالاست چون همین دیروز از 3 تا از دوستانم چنین ایمیلی رو دریافت کردم و متاسفانه چون اولی رو باز کرده بودم به تمام کانتکت هام فرستاده شده بود ...

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
نجما جون ادرس ایمیل من که کلا نزدیک یه هفته ای شایدم بیشتر میشه که تعطیله!!!!!!!!!!!!!:smiliess (9):

negar91

New member
بچه ها خواهشا این ایمل از طرف من برای هر کی اومد باز نکنه ایمیل من کاملا غیر فعال شد و عملا بیچاره شدم کلی اطلاعات توش داشتم :smiliess (2):

najma

New member
بچه ها خواهشا این ایمل از طرف من برای هر کی اومد باز نکنه ایمیل من کاملا غیر فعال شد و عملا بیچاره شدم کلی اطلاعات توش داشتم :smiliess (2):

وای نگار جون چرا غیر فعال ؟؟؟ یعنی مال این ایمیله هست ؟

eco.bio

New member
نجما جون نمیدونم موضوع چیه! منکه خودم ایمیل ناشناس رو باز نمیکنم ولی احتمالا از اد لیستام بازش کردن!!!!!!!!!!!!:13:

najma

New member
نجما جون نمیدونم موضوع چیه! منکه خودم ایمیل ناشناس رو باز نمیکنم ولی احتمالا از اد لیستام بازش کردن!!!!!!!!!!!!:13:

البته ناشناس نیست . دقیقا از طرف دوستته . منکه دیروز شاخ درآورده بودم . بعد برای طرف زدم : حالا این دقیقا چی بود که فرستادی ....:black_eyed:
بعد اتفاقی رفتم توی پوشه ارسال شده هام دیدم به به !!! به تموم استادام ارسال شده مثلا گفته بود :
dr x hey !!!
طرف با خودش گفته چقدر این شاگردم بی تربیته به من میگه hey !!!!:25r30wi:

leyla-h

New member
منم از دیروز چند بار از ایملیل خواهرم بهم ارسال شد اولین بار نمیدونستم بازش کردم ولی خدارو شکر هنوز اتفاقی نیوفتاده اینقدرم ناقلاست که سابچکت مینویسه hi به همراه اسمت بازش که میکنی آخر آدرسی که گذاشته اسم فرستنده رو گذاشته که شک نکنی:smiliess (5):

mahdieh

New member
بچه ها کی اثرش رو میزاره یعنی همون روز برای اکانت لیستمون ارسال میشه؟ برای من که هنوز اتفاقی نیفتاده خوشبختانه
لطفن یکی جواب بده

mw.ashel

New member
دوستان یه خبرم من بهتون بدم که شاید قبلا باهاش رو به رو شده باشید و یا براتون ممکنه روزی پیش بیاد:

اگه تو سایت و انجمن های خاصی و.... عضویت داشته باشید ، ممکنه کاربری تازه وارد براتون پیام خصوصی بفرسته که به کمک تون نیاز دارم و یا براساس اطلاعاتی که تو پروفایلتون هس این رو بیان کنه که میخواد بهتون کمک کنه و از شما درخواست کنه که شما آدرس ایمیلتون رو در اختیار من قرار بدید تا راحت تر بتونم از شما کمک و راهنمایی بگیرم و یا کمکتون کنم که در صورت مشاهده این موارد ، به هیچ وجه آدرس ایمیلتون رو در اختیار فرد قرار ندید و حتما تاریخ عضویت اون کاربر رو چک کنید چون ممکنه شما اون کاربر رو نشناسید و با دادن آدرستون ،ایمیل هایی حاوی ویروس هایی به شما ارسال میشه که ممکنه تمام افرادی هم که جزو لیست دوستان در ایمیلتون وجود دارن به همراه خودتون به دردسر بندازید و نتونید دیگه وارد ایمیلتون بشید.

آخرین ویرایش:

najma

New member
منم از دیروز چند بار از ایملیل خواهرم بهم ارسال شد اولین بار نمیدونستم بازش کردم ولی خدارو شکر هنوز اتفاقی نیوفتاده اینقدرم ناقلاست که سابچکت مینویسه hi به همراه اسمت بازش که میکنی آخر آدرسی که گذاشته اسم فرستنده رو گذاشته که شک نکنی:smiliess (5):

:ph34r-smiley:

najma

New member
دوستان عکس اول ایمیلهای مشابهی که از دیگران به من ارسال شده .
عکس دوم ایمیلی که از طرف من به دیگران ارسال شده ....

leyla-h

New member
دوستان یه خبرم من بهتون بدم که شاید قبلا باهاش رو به رو شده باشید و یا براتون ممکنه روزی پیش بیاد:

اگه تو سایت و انجمن های خاصی و.... عضویت داشته باشید ، ممکنه کاربری تازه وارد براتون پیام خصوصی بفرسته که به کمک تون نیاز دارم و یا براساس اطلاعاتی که تو پروفایلتون هس این رو بیان کنه که میخواد بهتون کمک کنه و از شما درخواست کنه که شما آدرس ایمیلتون رو در اختیار من قرار بدید تا راحت تر بتونم از شما کمک و راهنمایی بگیرم و یا کمکتون کنم که در صورت مشاهده این موارد ، به هیچ وجه آدرس ایمیلتون رو در اختیار فرد قرار ندید و حتما تاریخ عضویت اون کاربر رو چک کنید چون ممکنه شما اون کاربر رو نشناسید و با دادن آدرستون ،ایمیل هایی حاوی ویروس هایی به شما ارسال میشه که ممکنه تمام افرادی هم که جزو لیست دوستان در ایمیلتون وجود دارن به همراه خودتون به دردسر بندازید و نتونید دیگه وارد ایمیلتون بشید.

چشم مرسی..........

soso26

New member
بچه ها مثلا ممکنه کسی با اسم 1کی از ادلیستا اینکارو انجام بده اخه واسه من از طرف یکی از ادلیستام 1میل اومده hey parisa الان من چیکا کنم خوووووووو ب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شادیا

New member
سلام

سلام
ببخشین بچه ها اونوقت من متوجه نشدم این ایمیل حاوی چی هست ک برای بقیه دوستای من فرستاده میشه؟؟؟؟
فقط ممکنه نتونم در آخر ایمیلم رو دیگه باز کنم یامثلا حاوی پیام نامربوطی هست؟؟؟؟
ممنون از اطلاع رسانیتون

آخرین ویرایش:
بالا