دوستان خواهش میکنم این لینک رو باز نکنید!!!

najma

New member
بچه ها مثلا ممکنه کسی با اسم 1کی از ادلیستا اینکارو انجام بده اخه واسه من از طرف یکی از ادلیستام 1میل اومده hey parisa الان من چیکا کنم خوووووووو ب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودشه ، بازش نکن ...

najma

New member
سلام
ببخشین بچه ها اونوقت من متوجه نشدم این ایمیل حاوی چی هست ک برای بقیه دوستای من فرستاده میشه؟؟؟؟
فقط ممکنه نتونم در آخر ایمیلم رو دیگه باز کنم یامثلا حاوی پیام نامربوطی هست؟؟؟؟
ممنون از اطلاع رسانیتون

سلام عزیزم همین پیامی که عکسشو گذاشتم ...

laeya

New member
سلام دوستان
ممنون از اطلاع رسانیتون. مرسی:rolleyessmileyanim:

negar91

New member
وای نگار جون چرا غیر فعال ؟؟؟ یعنی مال این ایمیله هست ؟

متاسفانه من روی اون ایمیل کلیک کردم و لینک رو باز کردم بعد از اون دیگه ایمیلم باز نشد الانم ازم سوال امنیتیمو میخواد که من یادم نمیاد قبلا چی جوابشو نوشتم

leyla-h

New member
متاسفانه من روی اون ایمیل کلیک کردم و لینک رو باز کردم بعد از اون دیگه ایمیلم باز نشد الانم ازم سوال امنیتیمو میخواد که من یادم نمیاد قبلا چی جوابشو نوشتم

برای خواهر منم همین مشکل پیش اومد با یاهو مسنجر احتمالا ایمیلت باز میشه اگه نشد با گوشی کانکت شی حتما باز میشه، برو ایمیلت سوالتو و رمزتو عوض کن تا 12ساعت دیگه فعال میشه دیگه میتونی از یاهو ایملتو باز کنی.

negar91

New member
برای خواهر منم همین مشکل پیش اومد با یاهو مسنجر احتمالا ایمیلت باز میشه اگه نشد با گوشی کانکت شی حتما باز میشه، برو ایمیلت سوالتو و رمزتو عوض کن تا 12ساعت دیگه فعال میشه دیگه میتونی از یاهو ایملتو باز کنی.

نه با یاهو نه با گوشی نه با فیلتر شکن و با هیچ چیز دیگه باز نشد اول واسه 12 ساعت بلاک شد الان دیگه کاملا مسدود شده و اصلا وارد نمیشه که بخوام چیزی رو عوض کنم میگه باید سوال امنیتی رو جواب بدی

mohana

Well-known member
علت اینکه به بقیه سند میشه چیه؟؟؟
متنش تبلیغاتیه؟

negar91

New member
به جون خودم اگه کسی بتونه ایمیلمو برگردونه یه شیرینی درست و حسابی پیش من داره

شفيع

Well-known member
آهان بابا این ایمیل دیشب برام اومد من ذوق کردم چون ریئس یکی از دانشکده ها بود که اسمش زیرش نوشته شده بود اما باز کردم خداوکیلی و از دیروز هم ایمیلم باز میشه الته جیمیل هستا مال من

leyla-h

New member
من که برای محکم کاری رفتم سوالمو عوض کردم تا اگه یه موقع غیر فعال شه بدونم سوالم چی بوده

leyla-h

New member
سوالی که موقع ای دی درست کردن انتخاب کرده بودم یادم نیست جوابش چی بود رفتم توی my acount ایمیلم سوال رو عوض کردم یه جواب دادم که اگه برام یه همچین مشکلی پیش اومد ازم سوالمو پرسید بدونم جوابش چی بود،

leyla-h

New member
آخه جی میلم مشکلی نداره چون برای ایمیل یاهوم از این ویروسا اومده بود منم بازش کردم گفتم شاید غیرفعال شه خواستم پیشگیری کنم

zahraaa

New member
سلاااااام نگار جون منم دقیقا همین اتفاق واسه ایمیلم افتاده و شدیدا احتیاج دارم که بازش کنم شما جاره ای پیدا نکردید؟

بالا