گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام مجدد!
قبل از گزارش امروز:

پيش گزارش روز قبل كه قرار بود تا ساعت 24 آمده بشه متاسفانه بدليل عدم همكاري مخابرات منطقه و نبود اينترنت به هم اكنون ارجاع داده شده است،متن گزارش به شرح ذيل است:

فرستنده: سيستم اعلام گزارش خرخوني (با اسپانسري خودم!)
گيرنده: كليه مخاطبين فروم خصوصا خرخون،لاكي،ميگ ميگ و ...
موضوع: اعلام وصول!!!!!!!!
پيرو اعلاميه قبلي در خصوص اعلام وضعيت خرخوني در پست شماره 687 به ادرس http://olumpezeshki.ir/forum/thread3371-69.html#post130047 باطلاع ميرساند سرباز خرخون منطقه مهندس دكتر فيوچربيومديكال توانسته است با تلاش و رغبت زياد از سد شيطان درس نخون (وسوسه هاي جناب لاك پشتي) گريخته و برنامه با موفقيت كامل و بودجه بندي تعريف شده پيش رود.اين موفقيت عظيم را در اين ايام 126 روز مانده به كنكور به همه اهالي كنكور (خرخون^ميگ ميگ^لاك پشتي ها و ...) تبريك گفته و اميد است اين ره پر ره رو همچنان ادامه داشته باشد :25r30wi:

اما گزارش امروز : پنج شنبه 05/11/1392
بودجه بندي صورت گرفته:
رياضيات مهندسي پيشرفته از ساعت 01:30 بامداد تا 4:30
استراحت و تايم آوت: 4:30 لغايت 8
سيگنال ها از ساعت 9 لغايت 11:45

**بدليل نياز به ادامه دروس دانشگاهي كليه برنامه عصر تا روز دوشنبه آينده به دروس دانشگاهي مربوط مي شود.به همين دليل و با توجه به هماهنگي هاي انجام نشده!!! ممكن است چند روزي گزارشي از سوي شوراي تأمين ارسال نگردد.به همين دليل امسد است كليه دوستان بتوانند با حمايت هاي بي دريغ از كتاب هايشان انان را تنها نگذاشته و همواره دوشادوش آن يار مهربان قدم بردارند.

ومن الله توفيق
حاج فيوچر بيومديكال

رونوشت:

خرخون ها و رقبا

vida68

New member
سلام به دوستان.. من دیروز 6 ساعت +زبان با فلش کارت وامروزم که هیچی هنوز!!!! انشا... از فردا با آهوی خوشگلم میام!!!

موفق باشید.. التماس دعا

دوستان اينقدر پر اكنده نشيد، ما فعلا خر داريم و لاك پشت و ميگ ميگ و پا كوتاه
با اهو كه نميشه درس خوند با اين همه عشوه
اين خره جديده
75191_Laie_2mini.gif
ببينيد
اينم ميگ ميگ
10921_connie_duckywalk.gif

خره كه دمش گرم چه سرعتي داره ..ميگ ميگه اين يا نيگ نيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب سرعتي داره و ما بي خبريم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام به دوستان.. من دیروز 6 ساعت +زبان با فلش کارت وامروزم که هیچی هنوز!!!! انشا... از فردا با آهوی خوشگلم میام!!!

موفق باشید.. التماس دعا

حالا ما امروز واسه مطالعه ديروزت لايك ميكنيم.فردا باز نياي بگي آهوم رفته خونه باباش به مامان باباش سريزنه اينا :a2d3:

خواستي ميتونم خرمو تا دوشنبه بهت قرض بدم.

vida68

New member
حالا ما امروز واسه مطالعه ديروزت لايك ميكنيم.فردا باز نياي بگي آهوم رفته خونه باباش به مامان باباش سريزنه اينا :a2d3:

خواستي ميتونم خرمو تا دوشنبه بهت قرض بدم.

مرسی دوست خوبم...نه حتما فردا میاد آهوی نازم... مرسی پس من تا دوشنبه هم خر دارم هم آهو... وای چی میشه.... اینجوری رتبه یک رو میارم... ممنونم فیوچربیومدیکال درس خون!!!

عشوه آهو هم خوبه دیگه... بهتر از این خره هست ها.... این که سرعت نداره!!!

آهو خوبه اما تا بياي راش بندازي مثه پرايد ميمونه 2 ساعت وقت ميخواد گرمش كني،اما خره اسمش رو خودشه خره ديگه :25r30wi:واسه كار زياد درست شده...تازه فك كنم اهوي تو ازينا باشه كه از جنگل هاي حفاظت شده ميارنش هرچيزي رو نميخوره و كلي هم كلاس ميزاره.من خرمو از سمت كوهستاناي زاگرس گرفتم اصل خره.درجه يكه.تازه باركد هم داره اس ام اس كني به اون شماره باركدخوانه مرغوبيتشو ثابت ميكنه:smiliess (13):

bacillus.bs

New member
يه خري دارم خوشكله
75191_Laie_2mini.gif
فرار كرده ز دستم دوريش برايم مشكله كاشكي اونو ميبستم كاشكي اونو ميبستم
6691_connie_wimpering.gif

hasan.nuclear

New member
سلام به همه برو بچچچچچچچ باحال من هم هنوز شروع به خوندن نکردم البته ساع 4.5صبح رف سرکار 12اومدم
راسی خرون پیدا شد بیاید ببریدش

hasan.nuclear

New member
راستی کپی شما روهم پیدا کردم دیگه دنبال کلیک راست نگرد اگه خاسی بدونی فردا ازم بپرس تا بهت بگم

scarlet

New member
bacillus !!!??/ mig mig ke inshekli nis! ordak ke mig mig nemishe!taze ordake ferzi ham nist! mig mig vaghtii rad mishe faghat sedaye mig migesh miad va rade rahesh mimone
injori
mig .....mig.....
...................................................................:smiliess (3):
دوستان اينقدر پر اكنده نشيد، ما فعلا خر داريم و لاك پشت و ميگ ميگ و پا كوتاه
با اهو كه نميشه درس خوند با اين همه عشوه
اين خره جديده
75191_Laie_2mini.gif
ببينيد
اينم ميگ ميگ
10921_connie_duckywalk.gif

آخرین ویرایش:

amiir hosein

New member
بچه ها منم یه خر میخوام.مدلش زیاد مهم نیس(لطفا زیاد گرون نباشه)
تازه من یه هفته دیگه اینجام.اگه اجازه بدید با خودم ببرمش دانشگاه.قول میدم پسش بیارم.
امروز من 6 ساعت خوندم
موفق باشید

padideh

New member
سلامممممم با عرض پوزش ميگ ميگ من امروز با ويلچر انگار حركت ميكرد اصلا سرعت نداشت !!!
فقط 4ساعت!:New (6):

cheshmak

New member
سلام بجه ها منم امروز با کمال تاسف فقط 4ساعت و نیم خوتدم و بعدش رفتم بیرون و تازه اومدم!!!الان حس درس نیست!!!فردا حتما جبران میکنم!!!:65d6a5d6s:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان

125 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
smilies-azardl%20%28113%29.gif
فرصت های کوچک همیشه مقدمه ای برای موفقیت های بزرگ است.
smilies-azardl%20%28113%29.gif

من امروز 4ساعت خوندم + 30 تا لغت زبان
باید هر جور شده فردا جبرانش کنم

همگی موفق باشید.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا