گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
مرسی عزیزم!!!واسم سخت بود خیلی !!!اما یاد این می افتادم که پدربزرگم چن روز قبل از فوتش میگفت من برای همه تون دعای خیر میکنم و از خدا میخوام تو زندگی موفق باشین!!!!ازش خواستم ازش خواستم که بتونم با مرگش کنار بیام و بشینم سر درسم !!!ازش خواستم برام دعا کنه.........!!!خیلی سخت بود !!خیلی دوسش داشتم !!!!ولی..........!!!خداکمکم کرد که بتونم برگردم سر درسم!!!!همیشه پدربزرگم بم میگفت خانوم دکتر!!!یادش بخیرر!!!دلم واسش تنگ شد........!!!!!.....

چشمک جون منم دوباره از اینجا بهت تسلیت عرض میکنم . امیدوارم غم آخرت باشه و دعای خیر پدر بزرگت همیشه همراهت باشه و موفق باشی.

foroozan

New member
مرسی عزیزم!!!واسم سخت بود خیلی !!!اما یاد این می افتادم که پدربزرگم چن روز قبل از فوتش میگفت من برای همه تون دعای خیر میکنم و از خدا میخوام تو زندگی موفق باشین!!!!ازش خواستم ازش خواستم که بتونم با مرگش کنار بیام و بشینم سر درسم !!!ازش خواستم برام دعا کنه.........!!!خیلی سخت بود !!خیلی دوسش داشتم !!!!ولی..........!!!خداکمکم کرد که بتونم برگردم سر درسم!!!!همیشه پدربزرگم بم میگفت خانوم دکتر!!!یادش بخیرر!!!دلم واسش تنگ شد........!!!!!.....

چقدرجالب چشمک جان چون برای منم دقیقا همین حال شما اتفاق افتاد.منم اردیبهشت 91پدربزرگموکه واقعاواقعاعاشقش بودم رو ازدست دادم وضربه روحی بزرگی روتجربه کردم چون بینهایت دوسش داشتم.اتفاقا پدربزرگه منم همیشه به من میگفت خانوم دکتر!منم کلی حال میکردم.یادشون بخیروروحشون شاد.منکه شدیدادلتنگشم.

padideh

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد همگي .....اميدوارم هممون امسال نتيجه زحماتمون رو بگيريم ،منم از امشب ميام اينجا و گزارش روزانه ميدم
:bunnyearsmiley:

mahnam

New member

چشمک عزیزم بهت تسلیت میگم
امیدوارم این غم آخرت باشه و بعد این زندگیت سرشار از خوشی باشه

mahnam

New member
چقدرجالب چشمک جان چون برای منم دقیقا همین حال شما اتفاق افتاد.منم اردیبهشت 91پدربزرگموکه واقعاواقعاعاشقش بودم رو ازدست دادم وضربه روحی بزرگی روتجربه کردم چون بینهایت دوسش داشتم.اتفاقا پدربزرگه منم همیشه به من میگفت خانوم دکتر!منم کلی حال میکردم.یادشون بخیروروحشون شاد.منکه شدیدادلتنگشم.

اما شما نعمت های دیگه ای هم دارین، قدر اوناارو بدونین
پدر و مادر ...
من 29 فروردین 91 پدرمو از دست دادم و بزرگترین درد دنیا رو تجربه کردم
اما امیدوارم با رسیدن به اونجایی که ارزوی پدرم بود گوشه ای از زحمتاشو جبران کنم
امیدوارم...

آخرین ویرایش:

Dexter2009

New member

چشمک جان..تسلیت می گم...نمی دونستم...خدابیامرزش...خوشحالم که خودت رو خوب جمع و جور کردی برای درس خوندن.

سلام
من گزارش ميدم :idea_majidonline:

امروز تا به الان 0 ساعت(خودم امتحان رياضي مهندسي پيشرفته داشتم)

الان فك كنم از همتون بيشتر من خرخوني كردم:j58r36j3gcr4suxymup

mw.ashel

New member
سلام
من گزارش ميدم

امروز تا به الان 0 ساعت(خودم امتحان رياضي مهندسي پيشرفته داشتم)

الان فك كنم از همتون بيشتر من خرخوني كردم

سلام دوست عزیز.

به جمع ما خوش اومدی.
:rose:

همینکه اومدی و اینجا گزارش دادی و دغدغه درس خوندن داری ، خودش قدم اوله که مهم هم است ، شاید نتونی یه شبه ره صد ساله رو بری و 10 ساعت روزانه بخونی ولی یادت باشه همه ماهایی که اینجا هستیم ، از صفر شروع کردیم تا به این ساعات مطالعه رسیدیم .
:smilies-azardl (181

پس توانایی های خودت رو دست کم نگیر و یه راهت ادامه بده ، شاید اولش لاک پشتی پیش بری ولی سعی کن زودی خودت رو به خر خونی برسونی.

موفق باشی
:smilies-azardl (113

بانو

New member
سلام

منم میخوام بیام گزارش بدم اجازه هست؟:dadad4:

شب روز صبح عصر هر وقت شد میام:thumbsupsmileyanim:

فعلا ی لاک پشت بدین ما ببینیم چی میشه :smiliess (3):

mw.ashel

New member
سلام

منم میخوام بیام گزارش بدم اجازه هست؟:dadad4:

شب روز صبح عصر هر وقت شد میام:thumbsupsmileyanim:

فعلا ی لاک پشت بدین ما ببینیم چی میشه

سلام دوست خوبم.

خواهش میکنم ، اینجا متعلق به همه دوستای گل درسخونی مثل شماست.به جمع ما خوش اومدی.منتظر گزارشاتت هستیم.موفق باشی.

هر چی هم خواستی بگو تا باسیلوس جان از لاک پشت تا .... برات ترتیبشو بده.
:smiliess (3):

mw.ashel

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد همگي .....اميدوارم هممون امسال نتيجه زحماتمون رو بگيريم ،منم از امشب ميام اينجا و گزارش روزانه ميدم
:bunnyearsmiley:
سلام دوست خوبم پدیده جان.

ممنونم
:riz304:

به جمع ما خوش اومدی.منتظر گزارشاتت هستیم.موفق باشی.:smilies-azardl (113

vida68

New member
سلام به دوستان گلم.
من امروز 2بخش پرستاری کودکان+1 ساعت قلب+1ساعت کبد+زبان با فلش کارت خوندم...

من میخوام یکی بهم امید بده... اصلا تمرکز ندارم و نمیدونم با این وقت کم و این وضع خوندن قبول میشم یانه:65d6a5d6s:

من واسه قبولی یک آهوی خوشگل با سرعت بالا میخوام...:smilies-azardl (181

cheshmak

New member
بچه ها از تک تکتون ممنونم بابت حس همدردیتون!!خوشحالم دوستای خوبی مث شما دارم!!!:riz304:

mw.ashel

New member
سلام به دوستان گلم.
من امروز 2بخش پرستاری کودکان+1 ساعت قلب+1ساعت کبد+زبان با فلش کارت خوندم...

من میخوام یکی بهم امید بده... اصلا تمرکز ندارم و نمیدونم با این وقت کم و این وضع خوندن قبول میشم یانه

من واسه قبولی یک آهوی خوشگل با سرعت بالا میخوام...

سلام ویدا جان.

اصلا ناراحت نباش، اینو بدون که شرایط هممون مثل همه و هدکدوممون یه جوری با مشکلاتمون کنار میائیم و میخونیم.

امید رو خودت باید به خودت بدی و ما هم کمکت میکنیم .
:a2d3:

برای اون آهو هم باسیلوس زحمتشو واست میکشه ولی وقتی دستت رسید نری باهاش بازی کنی و به درسات نرسی!

موفق باشی

cheshmak

New member
بچه ها یه چیز جالب بگم واونم اینه که پدربزرگم مرد روشن فکری بود و معتقد بود که هرکس که برای سلامتی مردم به جامعه خدمت میکنه ...دکتره......!!!!!

mw.ashel

New member
بچه ها یه چیز جالب بگم واونم اینه که پدربزرگم مرد روشن فکری بود و معتقد بود که هرکس که برای سلامتی مردم به جامعه خدمت میکنه ...دکتره......!!!!!

ممنونم چشمک جون.:riz304:
پس الان دیگه مطمئن شدم که این مهربونی که در وجودته از کی به ارث بردی .خدا رحمتشون کنه و به عزیزانش صبر بده تا بتونن با نبودنش کنار بیان و اینو یادت باشه که الان پیش از هر زمان دیگه ای اون همراهته و با دعاهای خیری که پیش خدا میکنه ، بهت کمک میکنه و دوست داره .

bacillus.bs

New member
امروز ٧ساعت هوراااااااااااااا
872417_groupwave2.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا