هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

rahele.t

New member
سلام
من دانشجوی کارشناسی بیهوشی ام اما ارشد امار میخوام بدم لطفا منو راهنمایی کنین
دعا کنین سال دیگه این موقع دانشجوی آمار باشم

سلام دوست عزیز:ad54ad:
خوش اومدی. خب از اونجایی که رشته ت متفاوته راه سختی رو در پیش داری ولی مهم اینه که خودت خواسته باشی که قبول شی. کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم ولی اگه بیای تاپیک مطالعه و پستا رو بخونی بهتر میتونی راهنمایی بگیری. اونجا دوستانی هم که قبول شدن میان سر میزنن و تجربیاتشونو در اختیار بقیه میذارن:smilies-azardl (181

demyan

New member
سلام
من دانشجوی کارشناسی بیهوشی ام اما ارشد امار میخوام بدم لطفا منو راهنمایی کنین
دعا کنین سال دیگه این موقع دانشجوی آمار باشم

مرجانه جان سلام
انتخابی که میخوای بکنی واقعا منو متحیر کرد. نمی دونم چه چیزی باعث علاقه ات به رشته آمار زیستی شده. اما بدون که راه خیلی خیلی سختی رو درپیش گرفتی. چون بین رشته هوشبری و آمارزیستی تفاوت از زمین تا اسمونه :21:
در بین دوستانم فردی بود که از رشته ریاضی به آمار زیستی اومده بود اما خدا میدونه که چقدر سختی کشید تا بتونه خودشو به پای بچه های آمار برسونه و هنوز هم که هنوزه توی بعضی مقدمات اولیه آمار کارشناسی مونده . اینو بدون که قبولی در رشته آمار زیستی راحت ترین قسمت مسیرت خواهد بود و ادامه راه سختی کار برات صدچندان میشه. اصلا نمیخوام دلسردت کنم فقط میخوام خوب خوب فکر کنی و با اگاهی قدم برداری به همه چیز خوب فکر کن و بدون که راهت فوق العاده سخت خواهد بود. هرچند عقیده دارم که ادم اگه هرچیزی رو با عشق و علاقه بخواد حتما بدستش میاره و موفق میشه... خوب تحقیق کن و بعد جلو برو... موفق باشی

biosta

Well-known member
ترم یک آمار زیستی ام همکلاسی ام از لیسانس بهداشت قبول شده .پس اگر بخوانی و کمی وقت بگذاری قبول هستی اما مهم تر از قبولی بعد از قبولی هست که بایستی یک یا حتی دو ترم رو پیش نیاز از دروس دوره ی لیسانس آمار را بخونی
همین اتفاقی که برای دوستم داره می افته و کلا دید آماری رو تا بدست بیاری کلی حالت گرفته ی و برایت مسایل صحبت ها ی پیرامون مباحث آمار گنگ هست .
نهایتا" با شک نیا با تصمیم قاطع جلو برو چرا که کار اصلی بعد از قبولی هست وگر نه که کمی بخوانی قبولی اما بعدش رو چگونه می خواهی بگذرونی .
اگر حق داشته باشم نظر شخصی ام رو بگم میگم نیا آمار زیستی . ببین کدام گرایش پرستاری رو بیشتر علاقه داری برو گرایش های پرستاری یا رشته های مشابه به لیسانست .

h-hf

New member
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی از شما از بچه های آمار زیستی تربیت مدرس میشناسه؟؟؟؟؟ترم یک باشه خیلی خوب میشه
اگه کسیو سراغ دارید لطفا خبرم کنید خیلی ضروری هستش
با تشکر

biosta

Well-known member
همه دوستای عزیزم سلاممممممم. بلخره از لاکم اومدم بیرون

به امید قبولی همه ی شما در دانشگاه مورد نظرتان
از اون هایی که موقع ثبت نام به صف داوطلبان کنکور می پیوندند جلو ترید
از دوستانی که میاد گزارش مطالعه شان رو می نویسند که چند ساعت خوانده اند عقب ترید
اما خودتان رو با سیاهی لشگر مقایسه نکنید
( کنکور آمار زیستی حدود 1500 نفر شرکت می کنند اما رقیب های جدی برای قبولی کمتر از200 نفر هستند
یعنی بیشتر از 1300 نفر برای کیک و ساندیس جلسه امتحان میان کنکور میدهند !)
.

zahra68

New member
آقای bio با حرفاتون درمورد تعداد واقعی رقبا موافقم منم درس خوندنمو با همین نکته شروع کردم با این تذکر که اون 200 نفر واقعا خیلی بارشونه. اگه کسی نیاد بگه چن ساعت درس خونده واقعا عقب میفته؟؟ چن نفر از بچه های علوم پزشکی تهران اومدن اینجا ساعت زدن؟؟

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
سلام مگه اینجا هر چی دل تنگت میخواد بگو نیست چرا پستا من پاک میشه؟ ها؟ زهرا نمیدونم اینجا چه خبره :65d6a5d6s:

demyan

New member
سلام مگه اینجا هر چی دل تنگت میخواد بگو نیست چرا پستا من پاک میشه؟ ها؟ زهرا نمیدونم اینجا چه خبره :65d6a5d6s:

شایسته جان فقط پستهای شما پاک نشده فکر می کنم سایت قاطی کرده چند روز به عقب برگشته پستهای همه تا یک تاریخی پاک شده:rolleyessmileyanim:

biosta

Well-known member
شایسته جان فقط پستهای شما پاک نشده فکر می کنم سایت قاطی کرده چند روز به عقب برگشته پستهای همه تا یک تاریخی پاک شده:rolleyessmileyanim:

آره پسر همین طوره . میگم کی جرات کرده پست های من رو پاک کنه ؟! بگو پس این طور بوده .

sara11

New member
با سلام دوستان و همگی خسته نباشید.

لطفا هر کدام از شما دوستان سوالات ارشد 92 و سوالات دکتری آمار زیستی سال 92 را دارد میتونید در سایت بگذارید و اگر زحمتی نیست به آدرس بنده بفرستید ؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

با تشکر از همگی شما عزیزان

sara_niki65@yahoo.com

shayeste

New member
با سلام دوستان و همگی خسته نباشید.

لطفا هر کدام از شما دوستان سوالات ارشد 92 و سوالات دکتری آمار زیستی سال 92 را دارد میتونید در سایت بگذارید و اگر زحمتی نیست به آدرس بنده بفرستید ؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

با تشکر از همگی شما عزیزان

sara_niki65@yahoo.com
سوالات ارشد 92؟ مگه کنکور 92 برگزار شد؟:smiliess (15):
راستی بچه ها انگار کنکور افتاده 9 و 10 خرداد درسته؟ ثبت نام همون اسفنده؟

rahele.t

New member
راستی بچه ها انگار کنکور افتاده 9 و 10 خرداد درسته؟ ثبت نام همون اسفنده؟

آره عزیزم. بخاطر انتخابات 20 روز زودتر برگزار میشه. ثبتنام هم از 23 بهمنه. خوب بخون
:smilies-azardl (181 ایشالا هممون موفق باشیم:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
من کنکورم دارم میام . کی میتونه من رو شکست بده ؟ ها ها ها

خوب پس کنکور هم که جلو افتاده و بچه هایی که تا حالا درس نخوندن و یا کم و جست و گریخته درس خوندن و دوست دارند قبول بشوند باید دیگه بترسن و حواسشان رو بیشتر جمع کنند و استمرار و پیوستگی در مطالعه رو رعایت کنند .

shayeste

New member
در همین راستا من بالاخره موفق شدم کتاب ناپارامتری پیام نور رو گیر بیارم. از بعد کنکور علوم با خوندن طرح و ناپارامتری و زبان تا عید شروع میکنم واسه کنکور آمار زیستی (آخه تا الان نخوندمشون) :smilies-azardl (181 دوستان فکر نکن از من جلو هستن جوجه رو خرداد میشمارن :smilies-azardl (113 بعد عید هم همه مباحث

zahra68

New member
در همین راستا من بالاخره موفق شدم کتاب ناپارامتری پیام نور رو گیر بیارم. از بعد کنکور علوم با خوندن طرح و ناپارامتری و زبان تا عید شروع میکنم واسه کنکور آمار زیستی (آخه تا الان نخوندمشون) :smilies-azardl (181 دوستان فکر نکن از من جلو هستن جوجه رو خرداد میشمارن :smilies-azardl (113 بعد عید هم همه مباحث
نه عزیزم جوجه رو شهریور میشمرن

zahra68

New member
بچه ها رابطه ای بین رتبه خوب توی وزارت علوم و رتبه بهتر توی آمارزیستی هست؟؟؟(بگین نیس)

sungirl0077

New member
سلام :دی
من تازه اومدم اینجا گفتم یه سلامی کرده باسم همین.
:smiliess (10):

biostat

New member
سلام به همه
sungirl0077 خوش اومدي
زهرا خانم من سال قبل اماررياضي دوره روزانه قبول شدم اما امارزيستي .......:dadad4:

بالا