هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

biostat

New member
تو عزيز خواهي ماند،حتي اگر سختي راه نگاهت را از من دور كند.
و در ياد خواهي ماند،حتي اگر مدت ها طنين نفست به گوشم نرسد.

(فردا تولد بهترين دوست و مهمترين فرد تو زندگيمه و من بي صبرانه منتظرم شب بشه تا بهش تبريك بگم)
118173_th.gif

rahele.t

New member
زندگی «باغی» ست که با عشق «باقی» ست.
«مشغول دل» باش نه «دل مشغول».
بیشتر «غصه» های ما از «قصه» های خیالی ماست،
پس بدان اگر «فرهاد» باشی همه چیز «شیرین» است...

shayeste

New member
مرد ثروتمندی به کشیشی می گوید: نمی دانم چرا مردم مرا خسیس می پندارند. کشیش گفت: بگذار حکایت کوتاهی از یک گاو و یک خوک برایت نقل کنم. خوک روزی به گاو گفت: مردم از طبیعت آرام و چشمان حزن انگیز تو به نیکی سخن می گویند و تصور می کنند تو خیلی بخشنده هستی. زیرا هر روز برایشان شیر و سرشیر می دهی. اما در مورد من چی؟ من همه چیز خودم را به آنها می دهم از گوشت ران گرفته تا سینه ام را. حتی از موی بدن من برس کفش و ماهوت پاک کن درست می کنند. با وجود این کسی از من خوشش نمی آید. علتش چیست؟ می دانی جواب گاو چه بود؟ جوابش این بود: شاید علتش این باشد که “هر چه من می دهم در زمان حیاتم می دهم”

biosta

Well-known member
تقدیم به همه ی شما که هدفتان دنیایتان را می سازد .

:rose::rose::rose:

demyan

New member
گاهی در بین تردیدهایت گم می شوی...
لحظه ای که می اندیشی که به یقین رسیده ای نسیم بادی همه چیز را در می نوردد
اینبار راه دوم را باور می کنی باز هم نسیمی دیگرو پایان باورت
اینبار راه بعدی و نسیم بعدی راه بعدی و نسیم بعدی و و و و ....
لحظه ای وامی مانی که من متعلق به کجایم اصلا باورهایم چه بوده است لحظه ای نمی دانی که واقعا کجایی و گاه می گویی ای بابا کاش اجباری در کاربود و اختیار با تو نبود
نمی دانم کسی این نوع تردید را تجربه کرده است یا نه که نه دل چیزی را بگوید و نه منطق
نه دل تو را راضی کند و نه منطق...آآآآه ه ه ه ه
سخت است سخت
کاش آنقدر پاک باشیم که بتوانیم لحظه ای توقف کنیم و سکوت و توکل
وببینیم دمی دیگر را که اینبار تمام این تردیدها دستمایه نسیمی آرام شده اند...

azno

New member
نقاط ضعف راهی برای پیشرفت

کودكی ده ساله كه دست چپش در یك حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یك استاد سپرده شد. پدر كودك اصرار داشت استاد ازفرزندش یك قهرمان جودو بسازد استاد پذیرفت و به پدر كودك قول داد كه یك سال بعد می‌تواند فرزندش را در مقام قهرمانی كل باشگاه‌ها ببیند.در طول شش ماه استاد فقط روی بدن سازی كودك كار كرد و در عرض این شش ماه حتی یك فن جودو را به او تعلیم نداد. بعد از 6 ماه خبررسید كه یك ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار می‌شود.استاد به كودك ده ساله فقط یك فن آموزش داد و تا زمان برگزاری مسابقات فقط روی آن تك فن كار كرد.سر انجام مسابقات انجام شد و كودك توانست در میان اعجاب همگان با آن تك فن همه حریفان خود را شكست دهد!سه ماه بعد كودك توانست در مسابقات بین باشگاه‌ها نیز با استفاده از همان تك فن برنده شود و سال بعد نیز در مسابقات كشوری، آن كودك یك دست موفق شد تمام حریفان را زمین بزند و به عنوان قهرمان سراسری كشور انتخاب گردد.وقتی مسابقات به پایان رسید، در راه بازگشت به منزل، كودك از استاد رازپیروزی‌اش را پرسید. استاد گفت: "دلیل پیروزی تو این بود كه اولاً به همان یك فن به خوبی مسلط بودی، ثانیاً تنها امیدت همان یك فن بود، و سوم اینكه راه شناخته شده مقابله با این فن، گرفتن دست چپ حریف بود كه تو چنین دستی نداشتی!
یاد بگیر كه در زندگی، از نقاط ضعف خود به عنوان نقاط قوت خود استفاده كنی.
راز موفقیت در زندگی، داشتن امكانات نیست، بلكه استفاده از "بی امكانی" به عنوان نقطه قوت است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

biostat

New member
زمستان

دمت گرم و سرت خوش باد!
سلامم را تو پاسخ گوي،در بگشاي؛
منم من،ميهمان هر شبت،لولي وش مغموم؛
منم من ،سنگ تيپا خورده ي رنجور؛
منم،دشنام پست آفرينش،نغمه ناجور؛
نه از رومم نه از زنگم؛همان بيرنگ بيرنگم؛
بيا بگشاي در ،بگشاي،دلتنگم.
حريفا،ميزبانا،ميهمان سال و ماهت پشت در چون موج مي لرزد!

shayeste

New member
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره؛ فکر، هوا، عشق، زمین مال من است
چه اهمیت دارد
گاه اگر می رویند
قارچ های غربت

shayeste

New member
سلام بر دوستان بخصوص راحله جون :thanks:
من همینجام هر روز سر میزنم اما پیام نمیذارم
چون واسه تاپیکای دیگه زیاد حرف واسه گفتن ندارم
ولی به یاد همه هستم
راحله، biostat، زهرا، حیران، مهرکام .... حتی جناب بیو بخصوص بخاطر پاک شدن پستام:bunnyearsmiley:
درسم میخونم اما قابل عرض نیست.
راستی هفته پیش ذو کتاب قلندر و قلعه و پرنسس پا برهنه رو خوندم عالی بودن :4d564ad6:

rahele.t

New member
ولی به یاد همه هستم
راحله، biostat، زهرا، حیران، مهرکام .... حتی جناب بیو بخصوص بخاطر پاک شدن پستام
راستی هفته پیش ذو کتاب قلندر و قلعه و پرنسس پا برهنه رو خوندم عالی بودن

سلام مائده جان:(40):
چه عجب!! انجمنو منور کردی:4d564ad6:
عیبی نداره. آمار زیستی قبول نشدی حداقل تو ادبیات یه چیزی میشی (تضعیف روحیه حریف:25r30wi:)

rahele.t

New member
((سبحان الله یا فارِجَ الهَمّ و یا کاشفَ الغَم فرِّجْ هَمّی و یَسِّرْ امری وارحَمْ ضعفی و قِلةَ حیلتی و ارزُقنی من حیث لا اَحتَسِبُ یاربّ العامین))
ترجمه:
منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان.

حضرت محمد (ص) فرمودند : هرکس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا می کند.

پس دعا را منتشر کنید...

shayeste

New member
سلام مائده جان:(40):
چه عجب!! انجمنو منور کردی:4d564ad6:
عیبی نداره. آمار زیستی قبول نشدی حداقل تو ادبیات یه چیزی میشی (تضعیف روحیه حریف:25r30wi:)
آخر پاییز گذشتا مگه جوجه ها رو نشمردی
بابا من در هر دو زمینه کارم درسته :smilies-azardl (113 (انجمن متواضعین خود بزرگ بین)

rahele.t

New member
راستش هر چی گشتم جوجه ای پیدا نکردم!!! واسه همین بازم به همون حرف اولم برگشتم که هیچ رقیبی واسه رتبه اول بودنم ندارم...

biosta

Well-known member
به عنوان پوستری تحت " تحلیلی از مداخله به قصد درمان " در جشنواره بوعلی که همایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود ( همایش درون دانشگاهی ) شرکت کردم .
دستاورد : تجربه - فلش و یک سری اقلام تحصیلی دیگر - گواهی شرکت در همایش که جز رزومه محسوب میشه .
به امید شرکت شما عزیزان بعد از قبولی در کنکور سال بعد در همایش هایی این چنینی .

biosta

Well-known member
ولی به یاد همه هستم
راحله، biostat، زهرا، حیران، مهرکام .... حتی جناب بیو بخصوص بخاطر پاک شدن پستام:bunnyearsmiley:
راستی هفته پیش ذو کتاب قلندر و قلعه و پرنسس پا برهنه رو خوندم عالی بودن :4d564ad6:

راستش حالا که دارم فکر می کنم به نظر میرسه نصف پست هایی که پاک کردم مربوط به شما بوده ...
در مطالعه استمرار داشته باشید
اهواز از شهر هایی هست که قبولی آسان تری نسبت به دیگر شهر ها دارد اگر همچنان به مطالعه درسی ادامه دهید حتما حتما قبول می شوید .
با امید و آرزوی قبولی همه ی شما عزیزان در کنکور و موفقیت در زندگی

demyan

New member
واقعا فشار پایان نامه آدم رو از پا در میاره استادا هم که ماشااله فقط اسمشون استاد واقعا هیچکی به داد آدم نمیرسه
بچه ها برام دعا کنید
خیلی خیلی خیلی احساس تنهایی می کنم. البته خودم هم تو کار پایان نامم کمی مقصر بودم که زودتر شروعش نکردم اما دیگه با کاش و اگر و اما که نمی تونم چیزی رو درست کنم
فقط برام دعا کنید مرسی

rahele.t

New member
واقعا فشار پایان نامه آدم رو از پا در میاره استادا هم که ماشااله فقط اسمشون استاد واقعا هیچکی به داد آدم نمیرسه
بچه ها برام دعا کنید
خیلی خیلی خیلی احساس تنهایی می کنم. البته خودم هم تو کار پایان نامم کمی مقصر بودم که زودتر شروعش نکردم اما دیگه با کاش و اگر و اما که نمی تونم چیزی رو درست کنم
فقط برام دعا کنید مرسی

من حتما واستون دعا میکنم:a2d3:
بنظر من امید به آینده و شیرینی چیزی که در انتظار آدمه، سختی راه رو قابل تحمل بلکه آسون میکنه:riz277:
موفق باشید...

rahele.t

New member
تنهایم، اما دلتنگ نیستم...
خسته ام، اما به تکیه گاه نمی اندیشم...
چشمهایم تر هستند، اما رازی ندارم...
چون مدتهاست دیگر کسی را خیلی دوست ندارم،
فقط خیلی ها را دوست دارم...

مرجانه

New member
سلام
من دانشجوی کارشناسی بیهوشی ام اما ارشد امار میخوام بدم لطفا منو راهنمایی کنین