از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sara77

New member
بله بله متوجه شدم دیگه.مرسی.خدایی این چه حافظه ایه من دارم:wacsmiley:
همینو بگووووووووووو بعد من یه چی میگم میگه اعتماد بنفس داری الان بازنمیخای اعتراف کنی ببین من چقد بت فرصت دادم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

nusha

New member
میگم رضا همه فهمیدن بی زحمت یه تکه پا برو حافظ شیرازیم خبر کن
زشته ندونه بعدا گلگی میشه:auizz3ffy9vla57584x

هههههههههه سارا جون خیلی باحالی

منظورم عکسش بود... حتمی این عکس تو جنگلشونو دیدین :)
حس میکنم آقای داداش رضا مهذب شدن باسه همین دیگه خودت حدس بزن ساراجون

sara77

New member

وای جیگر رضا و معذب اصن با عقلم جور نمیاد ببین راحت باش این یه چی بگی 2 تا میداره جوابت میده:smiliess (13):

reza.n

New member

میگما نوشا جان این مهذب که گفتی یعنی چی؟!:whistle:ضمنا سارا عمرا متوجه شده باشه.سخت نگیر بهش:motat:

reza.n

New member
میگما شما همه تو و این تاپیک دست به دست هم دادین دارین منو اذیت میکنین.منو تنها گیر اوردین.:sad:(این از جهت مظلوم نمایی که ایندگان میخونن جانبداری کنن:whistle:)

sara77

New member
میگما شما همه تو و این تاپیک دست به دست هم دادین دارین منو اذیت میکنین.منو تنها گیر اوردین.:sad:(این از جهت مظلوم نمایی که ایندگان میخونن جانبداری کنن:whistle:)
ااااااااااااااااااااااااااااوخی یعنی ده هیچ به نفع خودت اصن دلممممممممممم سوخت وااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییی خددددددددددددددددااااااااااااااا بچها بدارین واسه یه روز دیگه الان این جملش ار اون حرفا بود

nusha

New member
میگما نوشا جان این مهذب که گفتی یعنی چی؟!:whistle:ضمنا سارا عمرا متوجه شده باشه.سخت نگیر بهش:motat:

همونم ک متوجه شد ینی خدای آی کیو هستن ایشون ... شما ک بهتونم گفته بودم یادتون نمیومد

آورین ساراجون ایول ب این آی کیوت

sara77

New member

عسیسم .مخ.دکتر این معذب منظورشه بعد چون کلمه ی ه و ع پیش همه دستش به ه خورد من مث تو اینقد فکر نکردم که:riz481:

sara77

New member
نیوشا جون این جملت نمیشد زیرش لایک شه من اینجا شخصا لایکمو این مدل تقدیم میکنممممممممممممم:riz304::riz304::ad54ad:

nusha

New member

آخــــی داداشم ... اوکی بذاریم وایه ی وقت دیگه ...

بریم سر بحث شیرین تاپیکمون ...
خب ... من از مظلوم بودنو طفلکی بودن آقا رضا خوشم میاد

reza.n

New member
عسیسم .مخ.دکتر این معذب منظورشه بعد چون کلمه ی ه و ع پیش همه دستش به ه خورد من مث تو اینقد فکر نکردم که:riz481:

واااااااااااااااای.سارا یعنی دیگه به درجه ای رسیدی که شوخی رو هم جدی میگیریا:65d6a5d6s::14:

sara77

New member
واااااااااااااااای.سارا یعنی دیگه به درجه ای رسیدی که شوخی رو هم جدی میگیریا:65d6a5d6s::14:
ااااااااااااااره ولی بدتر ا ز اون اینه که ادم راه به اره سوتی بده بعد بفهمه چی گفته الان دقیقا همون شدی فعلا داغی نمیفهمی:riz481:

sara77

New member
آخــــی داداشم ... اوکی بذاریم وایه ی وقت دیگه ...

بریم سر بحث شیرین تاپیکمون ...
خب ... من از مظلوم بودنو طفلکی بودن آقا رضا خوشم میاد
:riz481::riz481:رضا به کجا رسیدی اخی طفلی معصووووووووم مظلوووممممممممممممممممممممممم:riz481:

nusha

New member
:riz481::riz481:رضا به کجا رسیدی اخی طفلی معصووووووووم مظلوووممممممممممممممممممممممم:riz481:

عاشقتم سارا خدایی ، جیگر خودمونو ک اینقد با هم هماهنگیم ;-)

سارا جون میگم آقا رضا حریف ما نمیشه ، چیکار کنیم ؟ اذیتش نکنیم دیگه ؟

راستی مهذبم ک گفتم دلست بودا ، لوسیه معذب بود

sara77

New member
عاشقتم سارا خدایی ، جیگر خودمونو ک اینقد با هم هماهنگیم ;-)

سارا جون میگم آقا رضا حریف ما نمیشه ، چیکار کنیم ؟ اذیتش نکنیم دیگه ؟

راستی مهذبم ک گفتم دلست بودا ، لوسیه معذب بود
نه نفس دیگه گناه داره الان میزنه
زیر گریه کوتاه بیایم جیگر خودش که از رو نمیره

nusha

New member
نه نفس دیگه گناه داره الان میزنه
زیر گریه کوتاه بیایم جیگر خودش که از رو نمیره

خب تصویب شد ، کوتاه اومدیم ;-)

حس میکنم آقا رضا ناراحت شدن ، آره سارا جون ؟

آخرین ویرایش:
بالا