sara77
New member
همینو بگووووووووووو بعد من یه چی میگم میگه اعتماد بنفس داری الان بازنمیخای اعتراف کنی ببین من چقد بت فرصت دادمبله بله متوجه شدم دیگه.مرسی.خدایی این چه حافظه ایه من دارم:wacsmiley:
همینو بگووووووووووو بعد من یه چی میگم میگه اعتماد بنفس داری الان بازنمیخای اعتراف کنی ببین من چقد بت فرصت دادمبله بله متوجه شدم دیگه.مرسی.خدایی این چه حافظه ایه من دارم:wacsmiley:
میگم رضا همه فهمیدن بی زحمت یه تکه پا برو حافظ شیرازیم خبر کن
زشته ندونه بعدا گلگی میشه:auizz3ffy9vla57584x
وای جیگر رضا و معذب اصن با عقلم جور نمیاد ببین راحت باش این یه چی بگی 2 تا میداره جوابت میده:smiliess (13):هههههههههه سارا جون خیلی باحالی
منظورم عکسش بود... حتمی این عکس تو جنگلشونو دیدین
حس میکنم آقای داداش رضا مهذب شدن باسه همین دیگه خودت حدس بزن ساراجون
بله بله متوجه شدم دیگه.مرسی.خدایی این چه حافظه ایه من دارم:wacsmiley:
هههههههههه سارا جون خیلی باحالی
منظورم عکسش بود... حتمی این عکس تو جنگلشونو دیدین
حس میکنم آقای داداش رضا مهذب شدن باسه همین دیگه خودت حدس بزن ساراجون
ااااااااااااااااااااااااااااوخی یعنی ده هیچ به نفع خودت اصن دلممممممممممم سوخت وااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییی خددددددددددددددددااااااااااااااا بچها بدارین واسه یه روز دیگه الان این جملش ار اون حرفا بودمیگما شما همه تو و این تاپیک دست به دست هم دادین دارین منو اذیت میکنین.منو تنها گیر اوردین.:sadاین از جهت مظلوم نمایی که ایندگان میخونن جانبداری کنن
)
میگما نوشا جان این مهذب که گفتی یعنی چی؟!ضمنا سارا عمرا متوجه شده باشه.سخت نگیر بهش:motat:
میگما نوشا جان این مهذب که گفتی یعنی چی؟!ضمنا سارا عمرا متوجه شده باشه.سخت نگیر بهش:motat:
همونم ک متوجه شد ینی خدای آی کیو هستن ایشون ... شما ک بهتونم گفته بودم یادتون نمیومد
آورین ساراجون ایول ب این آی کیوت
میگما شما همه تو و این تاپیک دست به دست هم دادین دارین منو اذیت میکنین.منو تنها گیر اوردین.:sadاین از جهت مظلوم نمایی که ایندگان میخونن جانبداری کنن
)
عسیسم .مخ.دکتر این معذب منظورشه بعد چون کلمه ی ه و ع پیش همه دستش به ه خورد من مث تو اینقد فکر نکردم که:riz481:
داشتیم نوشا:sad:
ااااااااااااااره ولی بدتر ا ز اون اینه که ادم راه به اره سوتی بده بعد بفهمه چی گفته الان دقیقا همون شدی فعلا داغی نمیفهمی:riz481:واااااااااااااااای.سارا یعنی دیگه به درجه ای رسیدی که شوخی رو هم جدی میگیریا:65d6a5d6s::14:
داشتیم نوشا:sad:
:riz481::riz481:رضا به کجا رسیدی اخی طفلی معصووووووووم مظلوووممممممممممممممممممممممم:riz481:آخــــی داداشم ... اوکی بذاریم وایه ی وقت دیگه ...
بریم سر بحث شیرین تاپیکمون ...
خب ... من از مظلوم بودنو طفلکی بودن آقا رضا خوشم میاد
:riz481::riz481:رضا به کجا رسیدی اخی طفلی معصووووووووم مظلوووممممممممممممممممممممممم:riz481:
نه نفس دیگه گناه داره الان میزنهعاشقتم سارا خدایی ، جیگر خودمونو ک اینقد با هم هماهنگیم ;-)
سارا جون میگم آقا رضا حریف ما نمیشه ، چیکار کنیم ؟ اذیتش نکنیم دیگه ؟
راستی مهذبم ک گفتم دلست بودا ، لوسیه معذب بود
نه نفس دیگه گناه داره الان میزنه
زیر گریه کوتاه بیایم جیگر خودش که از رو نمیره