اتمام حجت از روز اول!

yasmina

New member
. اتمام حجت از روز اول!

ژاپني ها همان کلاس اول دبستان، اتمام حجت ميکنند با بچه هايشان، مي ترسانند، درس اول هم جغرافيا است؛ نقشه ژاپن را ميگذارندجلوي بچه ها و مي گويند: ببينيد اين ژاپن کوچولوي ماست، ببينيد! ژاپن ما نفت ندارد،گاز ندارد، معدن ندارد، زمينش محدود است و جمعيتش زياد و... ليست «نداشته ها» را بهبچه ها گوشزد ميکنند، خيلي خودماني بچه هايشان را مي ترسانند...

در ژاپن نظام آموزشي فهرست مشاغل مورد نياز جامعه را از همان اول کار، به «بچه ها» گوشزدميکند، حتي حجم موضوعات درسي کتابهاي درسي در ژاپن، يک سوم اروپا است، چون ژاپنيهامعتقدند «عمق» بهتر از «وسعت» است!

حالا اين را مقايسه کنيدبا کتابهاي درسيو حتي رسانه هاي ما-از هر جناح و طيف، مخالف و موافق- که از همان اول مدام در گوش بچه ها مي خوانند: «اي ايران،اي مرز پرگهر،سنگ کوهت در و گوهر است» و... در دبستانهم، اولين درس ما تاريخ است، نه براي عبرت، بلکه شرح «افتخارات گذشته»، اگر گربهجغرافيايي را هم بگذارند جلوي بچه ها، باغرور ميگويند:« بچه ها ببينيد! ايران همه چيز دارد! ايران نفت دارد، گاز دارد، جنگل دارد، دريا دارد و...»

نتيجه اش ميشود احساس «داشتن» و «غناي کامل» وايجاد تلفيقي از تنبلي اجتماعي و حتي طلبکاري که به اشتباه به آن ميگوييم غرور ملي. با اين وصف، کودکان و جوانان و مديران و نسل جديد ما بايد براي چه «چيزي» تلاش کنند؟

اين ميشود که بچه هاي ما فکر وذکرشان، ميشود دکترشدن، مهندس شدن و خلبان شدن، يعني شغلهاي رويايي و به شدت ماديکه نفع و رفاه «شخص» در آن حرف اول و آخر را ميزند نه نياز کشور- ميدوني؟2. حس دوستی وهمکاری

در مهد كودك هاي ايران 9 صندلي ميذارن و به 10 بچه ميگنهر كي نتونه سريع براي خودش يه جا بگيره باخته و بعد 9 بچه و 8 صندلي و ادامه بازيتا يك بچه باقي بمونه. بچه ها هم همديگر رو هل ميدن تا خودشون بتونن روي صندلي بشينن.
در مهد كودك هاي ژاپن 9 صندلي ميذارن و به 10 بچه ميگن اگه يكي روي صندليجا نشه همه باختين. لذا بچه ها نهايت سعي خودشونو ميكنن و همديگر رو طوري بغل ميكنن كه كل تيم 10 نفره روي 9 تا صندلي جا بشن و كسي بي صندلي نمونه. بعد 10 نفر روي 8صندلي، بعد 10 نفر روي 7 صندلي و همينطور تا آخر.
با اين بازي ما از بچگي به كودكان خود آموزش ميديم كه هر كي بايد به فكر خودش باشه. اما در سرزمين آفتاب، چشمبادامي ها با اين بازي به بچه هاشون فرهنگ همدلي و كمك به همديگر و كار تيمي رو يادميدن.

نه ما و نه بزرگانمان کارکردن با هم را نیازموخته ایم ، بلکه هرروز درس های جدیدی از تکنیک های حذف و زیر پا گذاشتن یکدیگر را میآموزیم!

آخرین ویرایش:

Dexter2009

New member
درسته...من هم شنیده بودم از روز اول به ژاپنی ها می گن ما آب نداریم ما نان نداریم ما کار داریم....هرچند شاید اینا درست باشن ولی نمی دونم چرا همیشه باید ژاپن رو بکوبیم تو سر خودمون...به شما دوست عزیز نمی گم ها ( چون شما هم مثل خودم و بقیه مطالب رو از جای دیگه می ذارید اینجا) ولی من به تجربه به این رسیدم که اون کسایی که بیشتر از همه از وضع کشور غر می زنن و بیشتر از همه مردم و مسئولین رو محکوم می کنن , خودشون دستشون برسه بیشترین خیانت ها و چپاول ها رو می کنن.

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
هنوزم دیر نشده میتونند سیستم اموزشی را عوض کنند ولی نمی کنند

yasmina

New member
درسته...من هم شنیده بودم از روز اول به ژاپنی ها می گن ما آب نداریم ما نان نداریم ما کار داریم....هرچند شاید اینا درست باشن ولی نمی دونم چرا همیشه باید ژاپن رو بکوبیم تو سر خودمون...به شما دوست عزیز نمی گم ها ( چون شما هم مثل خودم و بقیه مطالب رو از جای دیگه می ذارید اینجا) ولی من به تجربه به این رسیدم که اون کسایی که بیشتر از همه از وضع کشور غر می زنن و بیشتر از همه مردم و مسئولین رو محکوم می کنن , خودشون دستشون برسه بیشترین خیانت ها و چپاول ها رو می کنن.
سلام دوستم من قصد توهین و اهانت نداشتم من دست خدمتکاران کشور عزیزمو می بوسم این تایپیک گذاشتم که جنبه مثبت قضيه رو بگيريم و استفاده كنيم و قصدم اين نبود كه اين كشورو تو سر كشور خودم بزنم الحمدالله تو كشورمون مواردي وجود داره كه تو كشورهاي ديگه نيست ولی باید قبول کنیم بعضی موارد باید اصلاح بشه.

Dexter2009

New member
سلام دوستم من قصد توهین و اهانت نداشتم من دست خدمتکاران کشور عزیزمو می بوسم این تایپیک گذاشتم که جنبه مثبت قضيه رو بگيريم و استفاده كنيم و قصدم اين نبود كه اين كشورو تو سر كشور خودم بزنم الحمدالله تو كشورمون مواردي وجود داره كه تو كشورهاي ديگه نيست ولی باید قبول کنیم بعضی موارد باید اصلاح بشه.

آره ریفیق جان...موافقم:bunnyearsmiley:
اما خسته شدم از مطالبی که فقط ما رو کمتر از خارجی ها نشون می دن!

Martian

New member
برای پیشرفت علمی مملکت ابتدا باید وضعیت اقتصادی مردم بهبود یابد چون آدم گرسنه نمیتونه به فکر چیزی غیر از سیر کردن شکمش باشه.

شکم خالی مشاور سیاسی خوبی نیست.(آلبرت انشتین)

بالا