جایی رو جز اینجا پیدا نکردم!!

varia

Well-known member
بعضی وقت فکر میکنم خیلی توانایی دارم و دست خالی می تونم زندگی و آیندمو بسازم. وقتی با خیلی ها حرف می زنم بهم میگن به به ،چه چه! تو پسر عاقلی هستی!چنینی!چنانی! بگذریم یه مدتی هست خیلی تو فکرم، نمی دونم واسه آینده چه راهی رو برم بهتره،ذهنمو بکلی درگیر کرده جوری که نمیتونم درس بخونم.نمیدونم دور اندیشیه یا وسواس فکری.به خودم میگم بابا بیخیال مگه چند سال زندگی میکنی،عیب نداره با ریسک زندگی کن،ولی کمی که فکر میکنم میبینم اگه شکست بخورم کل هدفها و آرمانهایی که واسه خودم و خونوادم داشتم بر باده. جایی رو جز اینجا پیدا نکردم کمی خودمو خالی کنم ولی انگاری با نوشتن دلم خالی نمیشه!!،

MOHAMMAD.R

New member

علی جان داری به اسفند ماه نزدیک میشیا خودتو جمع و جور کن
داداش
ما شیرنی میخواییم..

MOHAMMAD.R

New member

علی جان داری به اسفند ماه نزدیک میشیا خودتو جمع و جور کن داداش!
ما شیرنی میخواییم..

Artmis.a

New member
دکترا که جداست..
ولی اینی که من میگم یه چیز دیگست! !!!!!!!!

چی؟
375619_v6n95k.gif

MOHAMMAD.R

New member
میدونم چی میگی ولی اگه منو تو کم بیاریم دیگه کی میخواد سر پا وایسه ها؟؟؟؟
ببینم مگه تو تصمیمتو نگرفته بودی که تا اسفند یه تغییراتی تو زندگیت بوجود بیاری ها؟
من منتظرما!!!
غصه و مشکل نقل زندگی همه هست یه نفرو مثال بزن که بدون غصه باشه و همه ی زندگیش طبق برنامه پیش بره و از همه نظر کامل باشه..

محمد جان چشم شیرینیت بجا،ولی خیلی درگیرم، از لحاظ روحی واقعا دارم کم میارم!!!

Artmis.a

New member
خوب هر حرفی داری بگو!! واقعا حدیث خوش بحالت که موءنثی!!!

میگم قبلاً یه تاپیک زدیم به نام حرفهای نگفته یکمشو اونجا گفتم

ولی یکم هم اینجا میگم: کم اوردممممممممممممممممم واسه دکترا خیلی کم خوندم رزومه آماده ندارممممممممممممم زبانم صفررررررررررر توی یه شهر بی امکانات نه کار مورد علاقه ام نه دوست و همپایی دارم
و ...

:j58r36j3gcr4suxymup:sdasdasd::mad_majidonline::sad:

varia

Well-known member
محمد جان هستم تا آخرشم هستم،فقط آدم بعضی جاها پنچر میشه!باید پنچرگیری بشه!!! همه چی سر جاشه، فقط گفتم نمیدونم دوراندیشم یا حساسیت بیش از اندازس.

MOHAMMAD.R

New member
هردوش هم دور انیشی و هم حساسی این ویژگی مال توتنها نیست داداشم ههمون همینیم هرکس بخواد یه زندگی رو اداره کنه ناخواسته فکرش درگیر میشه..

خب منو تو بقیه ی آقایون به یه طریق خانما هم به طریق دیگه...

مساله ی کار زندگی انتخاب حمایت و هزاران موضوع دیگه که فکرشم بعضی وقتا کلافه کنندست..

ولی همیشه گفتن آدمی را توکل بایدش!!

بالا