گزارش ترسناک بعد از خوردن نوشابه!

mw.ashel

New member
۱۰ دقیقه بعد: ۱۰ قاشق چای خوری شکر وارد بدنتان میشود، میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی‌شوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی میگیرد و شیرینی اش را خنثی میکند.

۲۰ دقیقه بعد: قند خونتان بالا میرود و منجر به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین می شود، کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون بیشتر از این بالا نرود.

۴۰ دقیقه بعد: حالا دیگه جذب کافئین کامل شده، مردمکهای چشم گشاد می شود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می‌کند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند.

۴۵ دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا میکند و مراکز خاصی در مغز حالت سرخوشی ایجاد میکنند، تحریک میشوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می‌شود.

۶۰ دقیقه بعد: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی میچسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند. میزان بالای قند خون و شیرین کننده های مصنوعی، دفع هر چه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می‌شوند.

مدتی بعد: کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرار آور) وارد عمل میشود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می‌شوند و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت ها نیز از دست می‌رود.

مدتی بعدتر: کم کم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش می‌کند و نوبت به افت قند می‌رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک پذیر میشوید یا خیلی کرخت و بی حال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید دفع کرده اید، آبی که میشد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین میرود و شما هوس یک نوشابه دیگر میکنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_ah

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

فقط دــــــــــــــــــــــــــــــــوغ ... که اونم تعریفشــو شنیدیــم ... (مراحل تولیـد)

:rose:

خدا بیامرزه اونی رو که بعد سوشابیــدن فوت شد ... :(40):

Maryam-87

New member
ممنون از این مطلب مفیدتون

میدونستین که نوشابه
دارهPH=2.5
ببینین چه اسید قوی ای رو وارد بدنمون می کنیم !!!!
:5::idea_majidonline::smiliess (11):

Artmis.a

New member
من که دیگه زندگی برام بی معنی شده:13::14:

الانم دارم یدونه نوشابه زرد میخورم:dadad4:

تصمیم گرفتم روزی 4 تا هم شده نوشابه بخورم:j58r36j3gcr4suxymup

jeghele68

New member
واييييييييييييييييييي.خيلي كم ميخوردم ولي از الان سعي ميكنم تا اخر عمرم ديگه نوشابه نخورم

البته درمورد اسيدي بودنش يه چيزي بگم.ميدونستيد چون اسيد قوي هستش براي چرك زدايي سطوح خيلي خوبه.ببينين بدن ما با حساسيت هايي كه داره ما باهاش چه ميكنيم

mw.ashel

New member
من که دیگه زندگی برام بی معنی شده:13:

الانم دارم یدونه نوشابه زرد میخورم:dadad4:

تصمیم گرفتم روزی 4 تا هم شده نوشابه بخورم:j58r36j3gcr4suxymup

حدیث جان.شما دیگه چرا!!!؟؟؟؟
نوشابه آدما رو زجر کش میکنه و من دوست ندارم که دوست گلم خدای ناکرده زجر کش بمیره.
:thumbsupsmileyanim:

Artmis.a

New member
حدیث جان.شما دیگه چرا!!!؟؟؟؟
نوشابه آدما رو زجر کش میکنه و من دوست ندارم که دوست گلم خدای ناکرده زجر کش بمیره.

آخه فک کنم گناهش کمتر باشه وگرنه راههای آسونتر هم بلدم:13::riz481:

ممنون دوست گلم:ad54ad::riz304:

MOHAMMAD.R

New member

کاش شکلات داغم همین ضررهارو داشت اونوقت منم مثل حدیث خانم واسه خودکشی اقدام میکردم....:))

Artmis.a

New member

کاش شکلات داغم همین ضررهارو داشت اونوقت منم مثل حدیث خانم واسه خودکشی اقدام میکردم....:))

خب انقدر داغش کن که معده ت سوراخ شه :rolleyessmileyanim:

اگه نوشابه خواستین من زیاد خریدم ها

فقط خواهشاً حداقل دو سال بعد من خودکشی کنین بذارین این دوسال رو تو برزخ خوشحال باشم خبری از علوم پزشکی نباشه:4d564ad6:

MOHAMMAD.R

New member

نه دیگه منم میخوام حداقل از مردنم لذت ببرم!..
تا دو سال دیگه!!!!!!!!!!!!!!:65d6a5d6s:

Artmis.a

New member

نه دیگه منم میخوام حداقل از مردنم لذت ببرم!..
تا دو سال دیگه!!!!!!!!!!!!!!:

خوبه خیالم راحت شد

دوستان ضمناً من با اسم مستعار اومدم سایت ولی اون دنیا سعی میکنم همین آواتارمو نگه دارم:thumbsupsmileyanim:

لطفاً اون دنیا که مشرف شدین یه نشونه ای معرفی ای چیزی بدین من تکلیفم روشن شه توی برزخ طبقمو عوض کنم:sdasdasd::mad_majidonline:

گاهی فکر میکنم توی جهنم هم منو میفرستن بند علوم پزشکی دات کام از بس 22 ساعت از 24 ساعت اینجا هستم:j58r36j3gcr4suxymup

MOHAMMAD.R

New member
من که بیام میشناسینم اخه شکلات داغمم همرام میارم تازه میگم تقصیره این خانم بود که 2 سال بیشتر گناه کردم ...:))

اونجا که مختلط نیست همینجوریش ماها طبقه های پایین پایینیم آخه احساس میکنم اونجام خانما حق آقایونو میخورنو جاهای خوبه جهنمم مال اوناست(!!!!!!!!!!)

Artmis.a

New member
من که بیام میشناسینم اخه شکلات داغمم همرام میارم تازه میگم تقصیره این خانم بود که 2 سال بیشتر گناه کردم ...:))

اونجا که مختلط نیست همینجوریش ماها طبقه های پایین پایینیم آخه احساس میکنم اونجام خانما حق آقایونو میخورنو جاهای خوبه جهنمم مال اوناست(!!!!!!!!!!)

خب خدارو شکر سرکار خانم دستجردی اونجا هم دستی داشتن:whistle:

نه خیالتون راحت همیشه راحتی ها و خوبی ها به اسم خانمها و به کام آقایونه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بهشت زیر پای مادران است یعنی رو سقفش فقط وایسادن توی بهشت نمیرن :smilies-azardl (12):New (6):

MOHAMMAD.R

New member
من تسلیم حق با شماست حرف از مادر که میشه دیگه هیچ چیز نمیشه گفت!
البته که حق مادرا فقط بهشته..

بالا