rainsavor
New member
این حاج خانم کیه به ماهم بگین باهاشون اشناشیم :sarma:
فداتون بشم دندوناتون رو مسواک زدین . آشل یاد بگیر بهداشت رو از خانوم
این حاج خانم کیه به ماهم بگین باهاشون اشناشیم :sarma:
اون باید با من کنار بیاد نه من با اون!اینجا اکثریت تصمیم میگیرن که کی باید بره ،نه اقلیت که 2 نفر باشن
خب خدا رو شکر که میدونی نصفه شبه و حالا برو یه لیوان شیرتو بخور و بگیر بخواب . بچه نباید تا دیر وقت بیدار بمونهنصفه شبه دست نزن7977cujr38iyymsu8:
فداتون بشم دندوناتون رو مسواک زدین . آشل یاد بگیر بهداشت رو از خانوم
این حق وتو رو کی و از کجا میدن تا بقیه هم پول بدن و بگیرن مثل بعضیا!داداش نصیری حق وتو داره در نظر داشته باشین :motat:
خب خدا رو شکر که میدونی نصفه شبه و حالا برو یه لیوان شیرتو بخور و بگیر بخواب . بچه نباید تا دیر وقت بیدار بمونه
:riz481:
شوخی میکنیم آبجی خانم جان!!!!!!!!(حسین ول کن حالا فردا داداش رضاشون میاد!!!!!!!!!!)اون باید با من کنار بیاد نه من با اون!اینجا اکثریت تصمیم میگیرن که کی باید بره ،نه اقلیت که 2 نفر باشن
این حق وتو رو کی و از کجا میدن تا بقیه هم پول بدن و بگیرن مثل بعضیا!
خوشم میاد پاتون به هرتاپیک میرسه داغونش میکنین
ایول اینو خوب اومدی!!!!!!!!!!!!!خوشم میاد پاتون به هرتاپیک میرسه داغونش میکنین
از حاج خانوم بپرسین .![]()
خوشم میاد پاتون به هرتاپیک میرسه داغونش میکنین
شوخی میکنیم آبجی خانم جان!!!!!!!!(حسین ول کن حالا فردا داداش رضاشون میاد!!!!!!!!!!)![]()
خوشم میاد از داداش رضام که مثل یه گلادیاتور هوای خواهراشو داره و همه ازش حساب میبرن
حالا که هیچ کس نگفت چه حسی پیدا میکنه اگه من برم منم میرم نه از انجمن ازاین تاپیک
خواهرونه بگم که من میرم ولی از اونجایی که باهم در ارتباطیم یه جور دیگه همدیگرو پیدا میکنیم. :13:حالا که هیچ کس نگفت چه حسی پیدا میکنه اگه من برم منم میرم نه از انجمن ازاین تاپیک