اگه استادت یه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Taraa

Well-known member

نه تارا جون با این حرفت چندان موافق نیستم. یکی از استادای ما دکتراشو از اروپا گرفته بود ،تجربه کاریشم زیاد بود، ولی اونم خیلی وقتا قادر به جواب دادن نبود چه برسه به جوونی که تازه شروع کرده. ترس جلوی پیشرفت آدمو می گیره. خیلی چیزا هست که استادا باید از شاگردا یاد بگیرن.

نگفتم که علامه که شدی برو درس بده ... گفتم یه حرفی واسه گفتن داشته باشی ...
بهترین استادا هم یه چیزایی رو نمیدونن بالاخره، من خودم یه چن بار تو این موقعیت قرار گرفتم میدونم چه لحظه بدیه، اگه شاگردام چیزی ازم بپرسن که بلد نباشم احساس میکنم دارم هزینه و وقتشونو تلف میکنم ... احساس میکنم دین گردنمه ... البته شاید همه مث من اینقد حساس نباشن ...

ولی گفتم ایراد اساسیش اینه که باعث بی اعتمادی دانشجو به استاد میشه

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
بهترین استادا هم یه چیزایی رو نمیدونن بالاخره، من خودم یه چن بار تو این موقعیت قرار گرفتم میدونم چه لحظه بدیه، اگه شاگردام چیزی ازم بپرسن که بلد نباشم احساس میکنم دارم هزینه و وقتشونو تلف میکنم ... احساس میکنم دین گردنمه ... البته شاید همه مث من اینقد حساس نباشن ...

درسته حرفتو قبول دارم. یه چند تا حرکت تکواندو به حدیث یاد بده سر کلاس به دردش می خوره حتما".

Artmis.a

New member

بله درسنه به نظر منم مدرس شدن خیلی حساسه چه از نظر علمی چه از نظر الگویی باید سعی کنی طوری باشی که پیش خودت و خدای خودت شرمنده نشی:dadad4:

Artmis.a

New member

درسته حرفتو قبول دارم. یه چند تا حرکت تکواندو به حدیث یاد بده سر کلاس به دردش می خوره حتما".

والا با این اوصاف من باید آر پی جی ببرم سر کلاس چون فک نکنم تکواندو هم برای این نسل جدید جواب بده:14:

zari.goli

New member
slm hadis jan,be nazare man ostad bayad kami khoshk bashe ama fane bayane jazab dashte bashe,ba estefade az in 2factor daneshju ta akhare kelas pa be paye ostad jelo mire,ba tavajo be inke 2ye dore kardanim aksare ostadam javo0n budan ino goftam,movafaq bashhii golam 

AWWA

New member
آره دیگه. باید از این به بعد برا استادا یه دوره آموزش نظامی اجباری بزارن. جلیقه ضد گلوله ام یادت نره!

Artmis.a

New member
slm hadis jan,be nazare man ostad bayad kami khoshk bashe ama fane bayane jazab dashte bashe,ba estefade az in 2factor daneshju ta akhare kelas pa be paye ostad jelo mire,ba tavajo be inke 2ye dore kardanim aksare ostadam javo0n budan ino goftam,movafaq bashhii golam 

دستت درد نکنه عزیزم:a2d3:

خیلی ممنونم :thanks:

چشممممممممم
366219_4plnvbq.gif

آيشن

New member
سلام عزیزم ممنونم ازت:sarma:میشه از روشهای این خانم استادتون برای من و دوستان بگید:sarma:بسیار بسیار ممنون میشیم
198419_6qaxgjn.gif
اين خانم استاد زبان بودن بيشتر با مشاركت بچه ها درس ميدادن.از بچه ها ميخواست لكچر بدن و تمرينات كتاب رو همه دونه دونه از بچه ها ميپرسيدباروي خوش و خيلي آروم زهر چشم ميگرفت خوش رو بود سر كلاس شوخي ميكرد ولي در حد واندازه و به جا .خيلي وقتا درباره مباحث كتاب باهامون حرف ميزد يكي دو بار از خاطراتش برامون گفت از تجربيات شخصيشم براي راهنمايي كردنمون استفاده ميكرد از همون ترم اول بهمون تاكيد ميكرد چطور برا ارشد درس بخونيم اتفاقا خيلي دوستانه رفتار ميكرد

AWWA

New member

فن بیانو خوب گفتی. بعضی از استادا صدا وبیانشون خواب آوره. استاد ریاضیمون میگفت: من اوایل استخدامم کلی رمان خوندم تا بیانم گیراتر بشه. اصلا" فن بیانش همتا نداشت. هنوزم عاشقشم با اینکه یه ذره تو ظاهرش زیبایی نبود، همه دوستش داشتیم.

Artmis.a

New member
اين خانم استاد زبان بودن بيشتر با مشاركت بچه ها درس ميدادن.از بچه ها ميخواست لكچر بدن و تمرينات كتاب رو همه دونه دونه از بچه ها ميپرسيدباروي خوش و خيلي آروم زهر چشم ميگرفت خوش رو بود سر كلاس شوخي ميكرد ولي در حد واندازه و به جا .خيلي وقتا درباره مباحث كتاب باهامون حرف ميزد يكي دو بار از خاطراتش برامون گفت از تجربيات شخصيشم براي راهنمايي كردنمون استفاده ميكرد از همون ترم اول بهمون تاكيد ميكرد چطور برا ارشد درس بخونيم اتفاقا خيلي دوستانه رفتار ميكرد

چه خوب:heart:

فهمیدم یکی از اصل های مهم مشارکت بچه هاست:a2d3:

ممنونم دوست خوبم:thanks:

Artmis.a

New member

فن بیانو خوب گفتی. بعضی از استادا صدا وبیانشون خواب آوره. استاد ریاضیمون میگفت: من اوایل استخدامم کلی رمان خوندم تا بیانم گیراتر بشه. اصلا" فن بیانش همتا نداشت. هنوزم عاشقشم با اینکه یه ذره تو ظاهرش زیبایی نبود، همه دوستش داشتیم.

اااااااااا چه جالب میشه بیشتر از این راهکارا بگید که چطور فن بیانو تقویت کنیم؟؟؟؟!:thanks:

Artmis.a

New member
بچه ها شما دوستای خیلی خیلی خوبی هستین

امشب کلی چیز ازتون یاد گرفتم

خدایا به خاطر داشتن چنین دوستایی واقعاً ازت ممنونمممممممممممممممم
329019_66x1ufd.gif

AWWA

New member
اااااااااا چه جالب میشه بیشتر از این راهکارا بگید که چطور فن بیانو تقویت کنیم؟؟؟؟!:thanks:

باز هرچی به ذهنمون اومد بهت میگیم. من یه جایی خوندم که بعضی از دروسو به صورت مجازی تو اینترنت آموزش می دن. وفیلم تدریس استادا رو میشه دانلود کرد. شاید برای رشته شمام باشه. اگه لینکشو پیدا کردم برات میذارم.
مام از خدا به خاطر داشتن دوست خوبی مثل تو ممنونیم.

Artmis.a

New member

باز هرچی به ذهنمون اومد بهت میگیم. من یه جایی خوندم که بعضی از دروسو به صورت مجازی تو اینترنت آموزش می دن. وفیلم تدریس استادا رو میشه دانلود کرد. شاید برای رشته شمام باشه. اگه لینکشو پیدا کردم برات میذارم.
مام از خدا به خاطر داشتن دوست خوبی مثل تو ممنونیم.

دستت درد نکنه گلم
366219_4plnvbq.gif

منو با خوبیهاتون به اندازه ی کافی شرمنده میکنین دوستم
636019_1237379fdqxrvb3f.gif

ba ba barghi

Well-known member
تبرییییییییییییییییییییک !!منم خیلی دوست دارم استاد شم !!ای حال میده بچه رو بندازی !!!!!!!!!!!ولی شما ننداز ،گناه دارن دانشجوان ...خودشون همین جوری می افتن !!

موفق باشین ، فقط سعی کن کلاس رو یه جور اداره کنی ، گه نگن خانمه دیگه ، بیش از این ازش انتظار نمی ره !!!اینو خودم به شخصه خیلی شنیدم و بهضی وقتا هم گفتم !!دیگه ببخشین !!با شما نبودم !!

اخه خانم ها ، بخاطر خانم بودنشون ،یکم داستانشون فرق می کنه ، آقایون خیلی ازشون حساب نمی برن ،حداقل تو رشته ی ما اینجوریه !!بعد همه اش تو فکر اذیت کردن و سر کار گذاشتنن

تو فکر اینن که هی دانش استاد رو ببرن زیر سوال !!

توی نمره دادن هم دقت کنین ،میلیمتری نمره ندین !بذارین همه با دل راحت بخوابن !!!

به نظر من ، توی هر رشته ای که باشین ،کتاب خیلی بهتر از جزوه است !!البته رشته ی ما با شما خیلی فرق می کنه ، برای ما باید جزوه هم باشه !!یعنی جزوه ناخوداگاه سر کلاس داده میشه ، ولی استاد همون اول اگه بگه من چند تا سوال از کتاب می دم ، قطعن دانشجوان کتاب رو مطالعه می کنن !!

خیلی هم مقرراتی نباشین !!سر وقت بیان ،سر وقت برین!!!بذارین دوستانی که دیر میان ، معضب نباشن !!!!و اونایی که عجله دارن هی نگن خسته نباشن ....خسته نباشین !!

به نظر من باید یه جوری برخورد کنی ، که با بچه ها دوست باشی !!من خودم یه استاد خام داشتم معرکه بود!جوون هم بود !رفتارشون هم با خانم ها و هم با اقایون اوکی بود !!خیلی هم شاد و با انرژی و با شخصیت بود!!!!به ادم روحیه می داد !!

من اگه استاد شدم ،اینجوری ام که بالا گفتم !!! ولی حیف ...دانشجوان قدر نمی دونن که !!

....حرف زیاده و وقت من کم .....موفق باشیم همه امون !:riz304:

آخرین ویرایش:
بالا