جدی؟؟؟ چنین تاپیکی بوده؟؟؟ چ جالب....من خاطره زیاد دارم...ولی نمیشه هرجایی گفت...بچه ها به یاد تاپیک خاطرات بچه های مامایی(اون قدیما بود.شماها یادتون نمیاد:tonguesmileyبیاید و از خاطراتتون بگید.منم قول میدم با rainsavor بریم بیرون.شما تعریف کنید:
dadad4:
اره بوده.میگم که شماها بچه بودین اون موقع یادتون نمیاد.جدی؟؟؟ چنین تاپیکی بوده؟؟؟ چ جالب....من خاطره زیاد دارم...ولی نمیشه هرجایی گفت...![]()
من 52 سالمه هاااا...بچه چیه؟؟ شما بیرون تاپیک بودید ولی آخ میخندیدین نه؟؟؟؟؟اره بوده.میگم که شماها بچه بودین اون موقع یادتون نمیاد.ولی خاطرات باحالی میگفتن.اخ میخندیدم.
![]()
ها؟چی میگه؟نه ما که نمیخندیدیم.من 52 سالمه هاااا...بچه چیه؟؟ شما بیرون تاپیک بودید ولی آخ میخندیدین نه؟؟؟؟؟![]()
همکار محترم،خیلی خندیدم.در پاتوق ما به روی همه ی بچه ها بازه.یاالله ببخشید من خبر نداشتم مجلس زنونه است . ببخشید :rose:
جدی؟؟؟ چنین تاپیکی بوده؟؟؟ چ جالب....من خاطره زیاد دارم...ولی نمیشه هرجایی گفت...![]()
اره بوده.میگم که شماها بچه بودین اون موقع یادتون نمیاد.ولی خاطرات باحالی میگفتن.اخ میخندیدم.
![]()
بچه ها به یاد تاپیک خاطرات بچه های مامایی(اون قدیما بود.شماها یادتون نمیاد:tonguesmileyبیاید و از خاطراتتون بگید.منم قول میدم با rainsavor بریم بیرون.شما تعریف کنید:dadad4:
همکار محترم،خیلی خندیدم.در پاتوق ما به روی همه ی بچه ها بازه.
ما کلا خیلی مهمون نوازیم، شما راحت باش:ad54ad:
سلام به همه ی دوستان مامایی،
بچه ها میخونید یا نه؟؟؟؟؟
زمان داره میگذره :dadad4:و من هنوز اونجور که باید بخونم ، نخوندم:13: و همش برنامه ریزیم میریزه بهم.:14:
سلام آشل جووووون چطوری؟؟؟من بعضی روزا خیلی حس درس خوندنم میاد مث امروز ولی بعضی روزا مث دیروز به زور میخونم "!"امروز تا الان ازخودم راضی بودم!!!آخرشبم میرم گزارشمو میدممممم!!!![]()
منم هستم آشل جون...چشمک جون...من اگه انرژی پارسالو داشتم الان دو دور همه رو خونده بودم...ولی حیف ک هر کاری میکنم باز دست و دلم ب کتاب نمیره...حالا قراره طرحمو شروع کنم...شاید وقتم کم بشه بهتر شم...آخه پارسالم کارورزی میرفتم و وقتم کم بود برنامه ریزی بهتری داشتم...
سلام دوستای عزییییییییزم:bunnyearsmiley:
هر روز سعی کنید درس بخونید و حتی روزایی که حوصله ندارید شده فقط چند تا کلمه زبان بخونید.
آریانا، خیلی خوش اومدی ،ممنونم که همکارات سر میزنی و با حرفات خوشحالشون میکنی:bunnyearsmiley:
ببخشید خانم ها کسی حاج خانم مارو ندیده خونه نبود گفتم حتما اومده یه نوک پا اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته اگه خاطره بخواین من واستون تعریف میکنم!!!!!!!!!!