هشدار جدي بگيريد !!

mexin

Well-known member
با سلام طبق آخرین یافته موسسه پزشکی آمریکا نوع سرطان جدید پوستی کشف شده است که عامل محرک و ایجاد کننده آن توسط اکسید نیترو سیلور ایجاد می شود هنگامیکه کارتهای شارژ تلفن همراه ,و يا كارتهاي اينترنت و تلفن را خریداری میکنید، قسمتی را که باید با ناخن بخراشید محتوی این ماده بوده که سرطان زا اعلام شده است لطفا خراشیدن را با پوست انگشتان یا ناخن انجام ندهید برای پیش گیری لطفا این متن را به دوستان و عزیزان خود بفرستید تا اطلاع رسانی شود سالم باشید __._,_.___

amirok

New member
خوش بحال خودم که سیم کارت دائمی دارم،
.
.
.
.
.
.
.
شوخی کردم،خوشحال باشین

asal 92

New member
پس باید خدا روشکر کنم دایمی دارم اینترنت هم که از مخابراته تابه حال ازکارت شارزی استفاده نکردم :25r30wi:

mexin

Well-known member
پس باید خدا روشکر کنم دایمی دارم اینترنت هم که از مخابراته تابه حال ازکارت شارزی استفاده نکردم :25r30wi:
بیا و واسه بچه مردم بحث جدی بذار.......آخرش میخنده!!یعنی تو ایرانسل نداری عسل جون؟؟؟:smiliess (12):

@... zahra

New member
کمال تقدیر و تشکر را به جا میاورم ولی باور نکن مکسی:25r30wi::25r30wi:

mahsa.

New member
:j58r36j3gcr4suxymupیعنی ممکن کسی خط ایرانسل نداشته باشه؟

mehran35

New member
داداش من مگه همراه بانک نداری؟؟؟؟عابربانک که داری از اون طریق شارژ بگیر تازه 2درصدهم شارژ اضافه تر میده!!!!!!!!!!سرطانم نمیگیری!!!!!!!!!

asal 92

New member
بیا و واسه بچه مردم بحث جدی بذار.......آخرش میخنده!!یعنی تو ایرانسل نداری عسل جون؟؟؟:smiliess (12):

نه بخدا تاحالا نداشتم فقط دائمی داشتم که هفته به هفته هزینشو ازکارتم میدم 10ساله همین شماره رودارم

بالا