مرسی بی بی تی جان آره عالاااااااالیه خواهر....:bunnyearsmiley:خوبه خواهر؟؟؟؟ از این آبی تر پیدا نکردم
چه جالب.ممنونببین فروزان خانم فکر کنم چون تو این این بیماری 50 % شون دیابتی میشن آهن هم تو پوستشون رسوب میکنه و پوستشون برنزه میشه میگن دیبات برنزه :smilies-azardl (181
ببخشید اینا رو از کدوم منبع گفتین
[]سلام دکترای بیوشیمی اینده.....من تجربه ی مطالعه ی گروهی رو داشتم...یه چیزایی تا امروز خوندم...........تنها هدفم موفقیت ت کنکور 92.......اگه کسی اراده و همت قوی داره و با مطالعه گروهی موافقه لطفا اعلام کنه که واسه اول دی استاردشو بزنیم.................یا علی
سلکترای عزیز خوش اومدی ما چندوقتی هست شروع کردیم توهم بیا عضو ماشو انشالا تا دکترا ادامه بدیم....یا علی
سلام سلکترا جان من پایه ام چون واقعا هنوز بطور جدی شروع نکردم وهمش دنبال یه برنامه منسجمم.اگه میخوای برنامه ریزی کن من هستم تاتهش:smilies-azardl (181[]سلام دکترای بیوشیمی اینده.....من تجربه ی مطالعه ی گروهی رو داشتم...یه چیزایی تا امروز خوندم...........تنها هدفم موفقیت ت کنکور 92.......اگه کسی اراده و همت قوی داره و با مطالعه گروهی موافقه لطفا اعلام کنه که واسه اول دی استاردشو بزنیم.................یا علی
عزیزم خوش اومدیمن عضو تازه واردما هوامو داشته باشید....اگه کسی لطف کنه منو در جریان برنامه بزاره ممنون میشم میخوام بدونم از گروه در رابطه با چیزایی که تا الان خوندم هماهنگم یا عقب.........ممنون
سلام...ممنون...چطور میتونم با گروه در ارتباط باشم و از برنامه مطلع؟
من قبلن فیزیولوژی دادم وتازه اول مهر بیو رو شرو کردم به خوندن وپایه ام ضعیف بود ولی لنینجر عالیه واسه من با این که خیلی وقت گیره ولی میخونمش ...البته بیوشیمی برای کنکور واسه مرور دارممن پارسال هم شركت كردم ولي درصدام خيلي خوب نبود بيوشيمي 37 زبان 9 زيست 41 شيمي الي 11 به نظر شما جزوه خوبه يا رفرنس همه ميگن جزوه نظر شما چيه چون لنينجر خيلي سنگينه و خيلي از مباحثشم اضافيه