چپ دست ها بيشتر عصباني مي شوند

mexin

Well-known member
براي كساني كه چپ دست هستند، زندگي ممكن است موضوعات خسته كننده و آزار دهنده بسياري داشته باشد مثل اينكه همه ابزار و كارهاي روزانه براي راست دست ها طراحي و تعيين شده اند.

سلامت نيوز: يك پژوهش جديد نشان داده است كه چپ دست ها بيشتر عصباني مي شوند.

به گزارش ايسنا، براي كساني كه چپ دست هستند، زندگي ممكن است موضوعات خسته كننده و آزار دهنده بسياري داشته باشد مثل اينكه همه ابزار و كارهاي روزانه براي راست دست ها طراحي و تعيين شده اند.

به گفته محققان، بنابراين شايد حاصل مواجهه با اين بد بياري ها و ناملايمات اين است كه چپ دست ها به طور متوسط عصباني تر هستند.

پژوهش جديد به سرپرستي روت پروپير، پروفسور روانشناسي در كالج مري ماك ماساچوست، حاكيست: در افراد چپ دست دو نيمكره مغز بيشتر با هم در ارتباط هستند بنابراين بيشتر بين بخش هايي از مغز كه احساسات منفي را توليد مي كنند، تعامل وجود دارد.

به گزارش روزنامه ديلي ميل، تمام ابزار و وسايل كار روزانه از دربازكن ها گرفته تا ابزار باغباني، چاقوها و قيچي ها همگي بدون در نظر گرفتن افراد چپ دست طراحي شده اند. حتي برخي مواقع اين افراد به خاطر چپ دست بودن ترس از انگشت نما شدن دارند و خجالتي و ناراحت مي شوند.

waria

New member
من که اینجوری نیستم.خیلیم خونسردم اتفاقا:dadad4:

leyla-h

New member
منم چپ دستم ولی اینکه وسایلا بیشتر برای راست دستا ساخته شده اصلا اذیتم نمیکنه یعنی یه جوری نیست که بخوام بهش قکر کنم و عصبانی شم!!!!!!!!!!!!!!!!

waria

New member
من که کلا به غیر از خودکارو مداد.بقیه وسایلارو با همون دست راستم میگیرم.مثل چاقو و راکت و موس و...اصلا نمیتونم با دست چپ تسلط داشته باشم.مثلا اگه یه موس مخصوص چپ دستا بهم بدن نمیتونم ازش استفاده کنم...:dadad4:تنها مشکلم صندلیای تک نفرست.

nusha

New member
ولی منو خیلی اذیت میکنه مخصوصا" وقتی سر کنکور صندلی دست چپ پیدا نمیکننو مجبورم تا آخرش کمر دردو تحمل کنم

..... میگم چرا نمیتونم این در باز کنه رو درک کنم !!!

leyla-h

New member
ولی منو خیلی اذیت میکنه مخصوصا" وقتی سر کنکور صندلی دست چپ پیدا نمیکننو مجبورم تا آخرش کمر دردو تحمل کنم

..... میگم چرا نمیتونم این در باز کنه رو درک کنم !!!

آره راست میگی کنکور اذیتم کرد یادم نبود

waria

New member
آره نوشا جان.یادمه واسه کنکور چقدر خوشحال بودم که تو دفترچه علامت زدم من چپ دستمو برام صندلیه چپ دستا رو میارن.ولی اونجا هم خبری نبود.وقتی به مسوولینش گفتم،یه صندلیه دیگه آوردن گذاشتن سمت چپم.گفتن حالا بنویس:65d6a5d6s:ولی واقعا از ناحیه گردن و کتف و کمر مشکل پیدا میکنیم.

nusha

New member
آره نوشا جان.یادمه واسه کنکور چقدر خوشحال بودم که تو دفترچه علامت زدم من چپ دستمو برام صندلیه چپ دستا رو میارن.ولی اونجا هم خبری نبود.وقتی به مسوولینش گفتم،یه صندلیه دیگه آوردن گذاشتن سمت چپم.گفتن حالا بنویس:65d6a5d6s:ولی واقعا از ناحیه گردن و کتف و کمر مشکل پیدا میکنیم.

دقیقا" من ک موقع ثبتش یادم رفت بزنم دس چپم کلی کچل شدم تا دوباره از اول ثبت نام کنمو علامت دس چپ بودنو بزنم
آخرشم رفتم دیدم دس چپ نیست ، بعد کلی تقلا ی تخته شاسی برام آوردن :-o

helena

New member
منم چپدستم. اره همیشه بخاطر صندلیهای مدرسه و دانشگاه اذیت میشدم.
تو خونه بهم میخندن میگن چرا قفل در را برعکس میندازی.
توی محیط کار جدیدم برای نمونه گیری مشکل پیدا میکنم وقتی که سوزن را تو دست مریض میزنم خوشحالم ولی وقتی که میام پیستون را بکشم میبینم دستم به کمد گیر میکنه و باید به مریض بگم اروم دستش را بکشه تو شکمش چون چپ دستم نمیتونم پیستون را بالا بکشم.
ولی یه موضوع جالب قدیمها که گوشیم لمسی نبود و باید با دکمه کار میکردم اصلا نمیتونستم اس ام اس هامو با دست چپ بنویسم.....

antenyus

Active member
منم چپ دستم و اصلا مشکلی ندارم تازشم صندلی های تک نفره تو دان خیلی هم خوب بودن جون میداد واسه تقلب ... وااااااای چه کارا ک نکردیم ما!!!!!!!!!!.......:4d564ad6: :4d564ad6: :4d564ad6:

biosta

Well-known member
میبینم که چقدر مثل من زیاد هستند .
به نظرم چپ دست ها انسان های صبور و منعطفی هستند چرا که برای وقف دادن خودشان با پاره ای از کارها ناچارا" بایستی از دست راستشان استفاده کنند
چپ دست ها توانایی انجام بعضی از کار ها رو با دو دست دارند در حالی که راست دست ها آن کار رو فقط با همان دست راست می توانند انجام دهند مثلا" همین موس کدوم راست دستی هست که موس کامپیوتر رو با دست چپ بگیره .

بالا