مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

داش محسن

New member
اوکی حتما منم تازه سربازی رو تموم کردم کمی تا قسمتی می خونم ببینم می تونم رفته رفته زیادش کنم

vitamin

New member
سلام دوستان گل بيوشيميست من 2 روز نبودم يعني دسترسي به نت نداشتم چه خبرا كسي سربازي نرفت ؟ گلاب تو سربازي نرفتي ؟
bb4.gif

خوب تو همين پست گزارش بدم من 2 روز خلاصه پرو تئين لنبنجر و پوران و ضروريات و خوندم واي اين فصل پروتئين ها خيلي طولانيه
زبان هم خوندم ولي زياد نه ..

nocerino

New member
سلام دوست من الکی کتاب نخون برو یه موسسه پیدا کن یه جزوه زیست عمومی بخر.همین موسسه سنا داره البته تکی نمیده

nocerino

New member
سلام دوستان من خوبید ؟ چه خبرا چی کارا میکنید ؟ خیلی خوبه که دارید با انرژی درس میخونید.بچه های بیوشمی بچه هایی بنظرم خاص هستند چون با علاقه اومدن یه رشته ای رو انتخاب کردند که بجز ماهیت زیست و پزشکیش ماهیت شیمیایی هم داره و این امر باعث شده کسی که این رشته رو انتخاب میکنه با علاقه انتخاب کنه نه مثل بچه های بعضی از رشته مثل ژنتیک پزشکی که چون رشته ای هست که شاید بازار کارش خوب باشه میرن دنباله این رشته وگرنه رشته ی بیوشیمی بازار کارش خیلی بهتر از رشته های دیگه هست

BBT

New member
خدااین خوش به حال این دخترا سربازی ندارن راحت
برای پسرا واقعا یه معضلیه

BBT

New member
خداایش خوش به حال این دخترا سربازی ندارن راحت
برای پسرا واقعا یه معضلیه
به خاطر همینه دخترا بیشتر میرن دانشگاه دیگه پسرا سال اول قبول نمیشن میرن سربازی دخترا قبول نمیشن میبینی تاچندسال همش کنکور میدن هیچ اتفاقی هم نمیافته نه نگران سرابزی اند نه چیز دیگه
تازه حالا نگرانی کار و ازدواج و ... بمونه که بیشتر ذهن پسرا رو درگیر میکنه

گلاب_1

New member
سلام دوستای گلم .....

من یه چن روزی نیستم.... کار واجبی برام پیش اومده فک نکنم بتونم بیام بهتون سر بزنم.... شما خوب درساتونو بخونین برگشتم میخوام ازتون امتحان بگیرم.... :sdasdasd:

neda*

New member
سلام به همه
برنامه امروز من
بیوشیمی17 ص و 11 ص دوره
شیمی دوره فصل 4و 5 و فصل 6 رو هم خوندم و 4 ص هم از فصل 7 خوندم
زبان هم طبق معمول
موفق باشین و پیروز
شبتون خوش و پرآرامش

foroozan

New member
سلام دوستان من خوبید ؟ چه خبرا چی کارا میکنید ؟ خیلی خوبه که دارید با انرژی درس میخونید.بچه های بیوشمی بچه هایی بنظرم خاص هستند چون با علاقه اومدن یه رشته ای رو انتخاب کردند که بجز ماهیت زیست و پزشکیش ماهیت شیمیایی هم داره و این امر باعث شده کسی که این رشته رو انتخاب میکنه با علاقه انتخاب کنه نه مثل بچه های بعضی از رشته مثل ژنتیک پزشکی که چون رشته ای هست که شاید بازار کارش خوب باشه میرن دنباله این رشته وگرنه رشته ی بیوشیمی بازار کارش خیلی بهتر از رشته های دیگه هست
نظر لطف شماست دوست عزیز.اینو جدی میگید که بازار کارش خوبه؟

majede

New member
همیشه بخاطر داشته باش:
کسی درجایی به خاطر وجود تو خوشبخت است

داش محسن

New member
سلام دوستان
سوالی داشتم
درس زیست شناسی حتما باید هیئت مولفانو بخونیم ؟ نظرتون در مورد کتاب زیست دیباج نشر چیه؟

در مورد بازار کار بیوشیمی هم بگم که نسبت به رشته های دیگه بازار کارش خوبه ا اینم به خاطر گستردگی زیاد این رشته است البته این مطلبو دوستم که رتبه 3 تربیت مدرس بود بهم میگفت

nocerino

New member
بله دوست عزیز من همینطوره بازار کار بیوشیمی چون به همه رشته ها ربط داده میشه بهتر از رشته های دیگه هست .چه ازمایشگاهی و چه پژوهشگاهی دوست من.من نزدیک به یک سال تحقیق کردم در مورد بیو که اینجا جا نمیشه تا نتیجه ی تحقیقاتمو بگم .موفق باشید و سربلند بیوشیمیست های خیلی محترم

BBT

New member
یعنی برای ارشدش هم بازار کار خوبه یا این که میگین خوبه با مدرک دکتراشه

BBT

New member
بچه ها یه پیشنهاد دارم
از این به fبعد علاوه بر اون مواردی که قبلا مینوشتین ( نکته بیوشیمی و زبان و گزارش و ... )
هر کس اگه روش خاصی داره تو درس خوندنش یا چیز دیگه که فکر میکنه میتونه به بقیه کمک کنه رو اینجا بنویسه
اگه موافق بودید لایک کنید

آخرین ویرایش:

BBT

New member
تو بیماری هموکروماتوز ارثی ( عمرا اگه اسمش رو قبلا شنیده باشین ) که جذب آهن از مخاط روده زیاد میشه مقدار tibc کم میشه
دیگه جونم براتون بگه که تو این بیماری آهن مازاد در بافت های بدن تجمع پیدا میکنه
و آخرین نکته از این بیماری این که اینا دچار دیابت میشن به خاطر رسوب آهن در پوست به خاطر همین بهش دیابت برنزه هم میگن
جون من نکته رو حال کردین

foroozan

New member
تو بیماری هموکروماتوز ارثی ( عمرا اگه اسمش رو قبلا شنیده باشین ) که جذب آهن از مخاط روده زیاد میشه مقدار tibc کم میشه
دیگه جونم براتون بگه که تو این بیماری آهن مازاد در بافت های بدن تجمع پیدا میکنه
و آخرین نکته از این بیماری این که اینا دچار دیابت میشن به خاطر رسوب آهن در پوست به خاطر همین بهش دیابت برنزه هم میگن
جون من نکته رو حال کردین
bbt جان دیابت دیابت بیمزه شنیده بودیم اما دیابت برنزه نه.میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

nocerino

New member
من میدونم اسمشو .در بیماری هموکورماتوز ارثی بافت های پیوندی رنگ سیاه به خودشون میگیرن که از نشانه های این بیماری است

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا