من پسرم.هیچ مشکلی نیست از نظر جای خالی که گذاشتی.با کسی هم مشکل ندارم:thumbsupsmileyanim:آقا صلوات بفرستین. روی همو ...... جلوی جمع زشته!(چون نمی دونم مکسین دختره یا پسر جای خالی گذاشتم، خودتون پر کنین)
خب دیگه........بسلامتی انشاللهغیبت نکنین![]()
آره منم فک کنم شنیدم ... اون دختره که سر کلاس همش میگفته استاد خسته نباشین.... بعد استاده کنفش میکنه؟
یه جای دیگه همین انجمن نوشته شده
خب دیگه ماجده جون.تعریفش نکن که این تارا اینقد امربه معروف و نهی از منکر میکنه که نگو!غیبت هم نمیکنیم تارا جون:smiliess (10):اااااااااااااااااااا من میدونم چیو میگی میکسین......اون استاده آآآاااااررررررررررهههه؟
وااااااااااااااایییییییی چه شرم آور
البته میخوام این تارا تو گناه بیفته آوا جون.بذار بیاد..........خدارو شکر. پس اگه کلا" مشکلی در میون نبوده و سوءتفاهم شده لازم نیست دیگه روی همو...... وتو گناه بیوفتین.
راستی مکسین واقعا" متنایی که میذاری خیلی خنده دارن.یواش یواش داری معتادمون می کنیا! خیلی جالبن مرسی![]()
من کی گذاشتم بچه جون؟مکســــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــن :sdasdasd:
تو نمیدونی اینجا جای این چیزا نیست که از این متنا میذاری هی؟
منو به گناه بندازی؟ .... ای شیطان حجیمالبته میخوام این تارا تو گناه بیفته آوا جون.بذار بیاد...........خواهش میکنم.انشالله که مفید بوده باشه
خب بیا دیگه.این از گناه کوچیکاست نگران نباش تارا جونمنو به گناه بندازی؟ .... ای شیطان حجیم
البته میخوام این تارا تو گناه بیفته آوا جون.بذار بیاد...........خواهش میکنم.انشالله که مفید بوده باشه
خب بیا دیگه.این از گناه کوچیکاست نگران نباش تارا جون
یادتونه سر کلاس تخته پاک کن رو خیس می کردیم می کشیدیم رو تخته فکر می کردیم خیلی تمیز شد بعد که تخته خشک می شد می دیدم چه گندی زدیم…! الان همین حس رو نسبت به زندگی دارم
موقع فوتبال نگاه کردن 80 دقیقه می نشینی چش تو چش تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افته، یه دقیقه میری دستشویی، میای می بینی بازی دو دو تموم شده.
موقع درس خوندن پرزهای موکت هم واسه آدم جذاب می شه، دوست داری ساعت ها بشینی بهشون نگاه کنی.
سر جلسه امتحان نشستی هرچی تو کلته رو برگه خالی می کنی آخرش نصف صفحه هم پر نمی شه بعد یه نفر بلند می شه می گه آقا یه برگه دیگه بدین جا ندارم. اون لحظه می خوای صندلی رو از پهنا بکنی تو حلقش!
دقت کردین تو سریال های ایرانی شب که میشه زن و شوهر شب اول عروسی دعواشون میشه و مرده میره رو کاناپه میخوابه ، فرداشم زنه میره آزمایشگاه میگن بارداری!!!!
به این روش میگن گرده افشانی کردن!!!
یه بار تو یه جمعی بودم مامانم زنگ زد گفت : یه سوالی ازت می پرسم اونجا تابلو نکن ! فقط با اره یا نه جواب منو بده ! باشه ؟
گفتم : باشه
گفت: اوضاع اونجا چه جوریه ؟!!!!!!!!!
الان شما اگه همینطوری بیکار هم نشسته باشید تو خونه، از نظر پدر و مادرتون، بچه همسایه یا بچه فامیل بهتر از شما بیکار می شینه