مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

foroozan

New member
گزارش امروز:
بیوشیمی:شروع به خوندن لنینجر وخواندن فصل 1اش
شیمی الی:شروع کردمش با یه جزوه ساده
زبان:یه کتاب دیروز خریدم که تازه چاپ شده وتوش یه تعداد لغات پرتکراره وزارت بهداشته.خیلی کم حجم وسبکه
شیمی عمومی:هیچی

foroozan

New member
گلاب جان چرا علامته on بودنت خاموشه ولی هی داری پیام میدی؟چطوریاس؟

گلاب

New member
گزارش امروز:
بیوشیمی:شروع به خوندن لنینجر وخواندن فصل 1اش
شیمی الی:شروع کردمش با یه جزوه ساده
زبان:یه کتاب دیروز خریدم که تازه چاپ شده وتوش یه تعداد لغات پرتکراره وزارت بهداشته.خیلی کم حجم وسبکه
شیمی عمومی:هیچی

واااااااای فروزان جون تو دیگه چرا رفدی طرف لنینجر؟؟؟؟
خدایا چقدر بگم بیخیال لنینجر شین...
دیگه نمیگم... بعدا نگی تو که میدونستی چرا نگفتیا...

mohammad63

Well-known member
شوخی کردم گلاب جان. خانوما گل هستن. اگه جسارت کردیم ببخشید. من نمیتونم تمام وقت بخونم. اوج ساعت به 6 می رسد. البته با تمام دغدغه هایی که در طول روز دارم

setareh58

New member
رضاضاده خیلی متنهاش طولانیه واقعا" حوصله میخاد دارم تافل بارنز میخونم 504 قبلا" خوندم البته اگه ایشالله یادم نرفته باشن بنظرتون برای ترجمه متن چه بخشهایی از کتاب رضاضاده بخونم

foroozan

New member
ببینم بچه اطلاع دارین که هرشب علاوه برگزارشکارباید یه نکته بیوشیمی ای هم بگید؟؟؟
چرانمیگیددددد؟؟
لطفا هرنکته ای که توذهنتونه رو بگید وریتم کاریمونو بهم نزنید.

setareh58

New member
من لنینجر فقط جلد اولش همون ساختمان خوندم ولی دیگه بریدم شاید چندبار خوندمش ولی انگارهیچ بلد نیستم متابولیسم دارم از روی یه جزوه میخونم بدک نیست ولی وقت گیر

گلاب

New member
شوخی کردم گلاب جان. خانوما گل هستن. اگه جسارت کردیم ببخشید. من نمیتونم تمام وقت بخونم. اوج ساعت به 6 می رسد. البته با تمام دغدغه هایی که در طول روز دارم

نع بابا اونقدرا هم کع فکر میکنین نازک نارنجی نیستیم...
پشت این کنکورا پوستمون حسابی کلفت شده...
شرمنده من بیشتر میخونم پای حیثیتم درمیونه... امسال باید تلافی پارسالو دربیارم...
به قول یکی از استادامون خل وضع ترین بچه های کلاسمون رفتن بالا... منه بدبخت به خاطر استرس کوفتی موندم ...

mohammad63

Well-known member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم برای زبان. بهتر نیست مقاله های راجع به بیوشیمی رو ترجمه کنید؟؟؟ به نظر من اینجوری کلمات بهتری و تخصصی تری را می تونید پیدا کنید.

foroozan

New member
من لنینجر فقط جلد اولش همون ساختمان خوندم ولی دیگه بریدم شاید چندبار خوندمش ولی انگارهیچ بلد نیستم متابولیسم دارم از روی یه جزوه میخونم بدک نیست ولی وقت گیر
ببین ستاره جان بیوشیمی کلا همینطوریه.منم نمیدونم چرا همون لحظه خوب درکش میکنم ولی دو روز بعد یادم میره.خوشبحالت لنینجرو تموم کردی من تازه میخوام شروعش کنم با هزار امید

mohammad63

Well-known member
گلاب جان ایشالا که دانشگاههای خوب قبول بشین
اون دانشگاههای رتبه بالا هم انشالا بمونه واسه ما که سرمون بی کلاه نمونه

setareh58

New member
نکته بیوشیمی:واکنش فسفو فروکتو کیناز مرحله محدود کننده سرعت در گلیکولیز است و مهمترین آنزیم آلوستریکی مسیر میباشد.متابولیت فروکتوز 1،6بیس فسفات موجود دراین مسیر را استر هادرن-یانگ می نامند

foroozan

New member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم برای زبان. بهتر نیست مقاله های راجع به بیوشیمی رو ترجمه کنید؟؟؟ به نظر من اینجوری کلمات بهتری و تخصصی تری را می تونید پیدا کنید.
آخه همچین نیازی هم به دونستن لغات تخصصی نیست بنظرم

گلاب

New member

نهههههههه من کاملا مخالفم چون متنای زبانمون که مخصوص بیوشیمی نیس... از هر جایی میدن... روانشناسی،تغذیه، دارو، بیو و...

بهترین منبع همون تافله بعلاوه کل متنای رضازاده... اینا رو فول بشین قول شرف بهتون میدم زیر 60% نزنین...

foroozan

New member
بیماری فاویسم براثر نقص در آنزیم گلوکز 6فسفات دهیدرژناز ایجاد میگردد.تنها نکته ای بود که همین الان فی البداهه یادم اومد

mohammad63

Well-known member
نکته: نقش های بیو لوژیکی پروتئین ها تحت تاثیر شکل فضایی یا ساختمان فضایی آن هاست .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا