مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

foroozan

New member
سلام عزیزم .استادای ما روی هارپر تاکید داشتن خوبیشم اینه که تعداد صفحات هر فصل کمه اما تقریبا نکات مهمه گفته البته مثل لنینجر کامل نیست .کتاب منم یه جلده که قیمتشم 16900 تومان. که54 فصل و 803 صفحه.
این هارپری که داری شامل ساختمان ومتابولیسمه؟یعنی کامله؟

konjkave

New member
سلام به همگی چون دوشب نبودم گزارش هر دو روز میدم البته وقت نداشتم کم خوندم
13ص مورتیمر+14 ص آلی+دو درس زبان رضا زاده+چن ص بیو لنینجر

foroozan

New member
سلام خوبین؟ به نظرتون من که دارم هارپر +پروین پاسالار میخونم چند درصد میتونم بزنم ؟! میشه کتاب تست بیوشیمی همراه با نویسنده و انتشارات بهم معرفی کنین؟ ممنون میشم. :sad:
باید ببینی تاچه حد میتونی تست بزنی.کتاب تست خوب هم برای بیوشیمی کتاب تستی بنام گنجینه سوالات بیوشیمی تالیف دکتر جعفرنژاد انتشارات کتابخونه فرهنگ.من گذاشتم ایشالا بعده عید بگیرمش.تعریفشو زیاد شنیدم.

majede

New member
سلام دوستای گلم
امروز12 آذر:
کمی شیمی......10ص لنینجر .....1درس تافل.....سلامتی دوستان

بهنوش

New member
سلام دوست عزیز
کتاب تست بیوشیمی (ویه آزمون های کاردانی به کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری) دیباگران
مولفان : دکتر پروین پاسلار ،پانته آ ایزدی تست های طبقه بندی شده خیلی خوبی داره که تست های کنکور
کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر محمدی انتشارات آییژ علاوه بر تست های تالیفی کل تست های آزمون های بیوشیمی ارشد و دکتری رو داره
موفق باشی

سلام مرسی عزیزم واسه راهنماییتون

بهنوش

New member
باید ببینی تاچه حد میتونی تست بزنی.کتاب تست خوب هم برای بیوشیمی کتاب تستی بنام گنجینه سوالات بیوشیمی تالیف دکتر جعفرنژاد انتشارات کتابخونه فرهنگ.من گذاشتم ایشالا بعده عید بگیرمش.تعریفشو زیاد شنیدم.
سلام مرسی گلم

سلام به همگی دوستان!!!
امیدوارم که از ذرس خوندن خسته نشده باشین و محکم و برقرار باشین...
فردا من تعطیلم(بخاطر آلودگی هوا) و میشینم خونه راحت راحت به دور از هر سرهنگ و سروانی درس می خونم:smilies-azardl (181
من همچنان در حال زبان و بیوشیمی خوندنم...اگه تو زمینه شیمی هر کدوم ار دوستان مشکلی دارند من در خدمتم!!!!
خلاصه همیشه لبخند رو لباتون باشه دلاتون پر امید...:thanks:

سلام به همگی دوستان!!!
امیدوارم که از ذرس خوندن خسته نشده باشین و محکم و برقرار باشین...
فردا من تعطیلم(بخاطر آلودگی هوا) و میشینم خونه راحت راحت به دور از هر سرهنگ و سروانی درس می خونم:smilies-azardl (181
من همچنان در حال زبان و بیوشیمی خوندنم...اگه تو زمینه شیمی هر کدوم ار دوستان مشکلی دارند من در خدمتم!!!!
خلاصه همیشه لبخند رو لباتون باشه دلاتون پر امید...:thanks:

mohammad63

Well-known member
یه کتاب داشتم ترجمه میکردم. هفته پیش تموم شده. دیگه سفارش قبول نمی کنم. میخوام فقط به فروشگام و درس خوندن برسم. شروع کنم برنامه میدم اما از شماها خیلی عقب هستم. براتون ارزوی موفقیت میکنم

آخرین ویرایش:

گلاب

New member
به به امشب مثه اینکه شب پسراس... چه عجب روی شوماها رو هم تو این سایت دیدیم...

حالا بگین ببینم زبانتون تا چه حد قویه؟؟؟؟ هر دوتون بگیدا...

setareh58

New member
دوستان عزیز من زبان دارم لزگی و تافل میخونم خیلی لغات لزگی زیاد و هنوز مهارت پنجم هستم بنظرتون کل لغات لزگی لازمه بلد باشیم؟

گلاب

New member
گزارش امروز من:

بیو 2 فصل ضروریات با خلاصه نویسی...

زبان 2 درس...
شیمی مورتیمر نصف یه فصل...

به به امشب مثه اینکه شب پسراس... چه عجب روی شوماها رو هم تو این سایت دیدیم...

حالا بگین ببینم زبانتون تا چه حد قویه؟؟؟؟ هر دوتون بگیدا...
من آلمانیم ای بدک نیست، انگلیسی در حد متوسط شایدم متوسط به بالا. شما چی؟

گلاب

New member
دوستان عزیز من زبان دارم لزگی و تافل میخونم خیلی لغات لزگی زیاد و هنوز مهارت پنجم هستم بنظرتون کل لغات لزگی لازمه بلد باشیم؟

سلام عزیزم... خوب خوندی لزگیو... ولی بهت پیشنهاد میکنم تافل رو بیشتر تحویل بگیری... لزگی هم زیاده هم پراکندس... تافل و رضازاده با تستای سال های گذشته بهترین گزینس برا درصد بالای 60... من تجربشو دارم میگما... هم خودم هم خیلی از دوستام...

foroozan

New member
منکه کلا لزگی رو گذاشتم کنار واقعا سنگینه ومنم حالشو ندارم.

والا من 504 رو تموم کردم.تافل رو هم دارم دوره میکنم ، به نظرم کتاب رضا زاده خوب و جامع هستش می خواین اول اونو بخونین بعد اگه تونستید لزگی بخونید.

گلاب

New member
من آلمانیم ای بدک نیست، انگلیسی در حد متوسط شایدم متوسط به بالا. شما چی؟

من که آلمانیم صفره :smilies:

البته اگه منظورتون انگلیسیه اِیییییییی بدک نیس... الان تا حد 40% و تضمین میکنم اما برا بالاترش باید شونصد دور دیگه بخونم... :14:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا