گشت ارشاد ...

reza.n

New member
18- ابجیمه .میخاد بیاد. اومدیم پیاده روی.شیوا بیا الان.بیا که اینا برن.:whistle:

waria

New member
سرکار دروغ میگه...اسم آبجیش یه چی دیگست من میدونم...:25r30wi:

reza.n

New member
به من میگی شی؟؟؟؟؟؟؟؟/وقتی دادم سرکار به جرم چشم داشتن به نوامیس مردم(یعنی من)ببرتت میفهمی شی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
مهران با وثیقه ازادی درسته گفتیم فرار کردی که وجهت خراب نشه ولی شلوغ نکنا.زهرا بخاد سندو پس میگیرم دوباره بری زندونا:whistle:

ZOT

New member
به من میگی شی؟؟؟؟؟؟؟؟/وقتی دادم سرکار به جرم چشم داشتن به نوامیس مردم(یعنی من)ببرتت میفهمی شی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
شی چیزی است با لباس سفید ! موهای سیخ سیخی ! تازه از زندان فرار کردههههههههههههههه!!!!!!! اااااااااااااا سرکار بگیرش این فراری رو خب!!!!!!

waria

New member
دروغ میگن.دوتاییشونو بگیرین...زنگ بزنین خوانوادهاشون بیان اصن:motat:

mehran35

New member
مهران با وثیقه ازادی درسته گفتیم فرار کردی که وجهت خراب نشه ولی شلوغ نکنا.زهرا بخاد سندو پس میگیرم دوباره بری زندونا:whistle:
نه داداش زندون کجا بود رفته بودم مکه نمیبینی بهم میگن حاجی؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:

reza.n

New member
دروغ میگن.دوتاییشونو بگیرین...زنگ بزنین خوانوادهاشون بیان اصن:motat:
سرکار نبر.شوخی بود حلقه رو که دیدی.بچه هام نمیدونم کجان.گشنشون شه خودشون میان خونه.همه چی تحت کنترله.شما بفرما:5::dadad4:

waria

New member
سرکار نبر.شوخی بود حلقه رو که دیدی.بچه هام نمیدونم کجان.گشنشون شه خودشون میان خونه.همه چی تحت کنترله.شما بفرما:5::dadad4:
آره سرکار.آقامون فراموشی داره.یهو همه چی یادش میره،بعد یه مدت یادش میاد ولی...خونمو تو شیشه کرده.الان بچه هارم معلوم نیس کجا گمشون کرده،بعد میگه گذاشتمشون خونه مامانم اینا:whistle:من برم دنبالشون بگردم...شمام کمک کن.پارسا؟؟پریسا؟؟کجایین؟؟

ZOT

New member

بابا سرکار کار داره حالا هی سرکارش بذارید!!! آقا بیا همه رو جمع کن ببر خدا بده برکت ! آتیش زدم به مالم . . . !

mehran35

New member
بسوزه پدر عاشقی!!!!!!!

راس میگه....دیگه نگین زندون زندون....
حاجی بیخیال...خودت چطوری؟؟ مردی شدیا واسه خودت...ببینم بهت که سخت نگذشت؟؟ اذیتت که نکردن؟ ها؟
شما بگو حاج خانم از این قیافه جدیدم خوشت میاد؟؟؟؟؟بابا به چه زبونی به این داداشت حالی کنم من دیگه طاقت دوریتو ندارم؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)

reza.n

New member
آره سرکار.آقامون فراموشی داره.یهو همه چی یادش میره،بعد یه مدت یادش میاد ولی...خونمو تو شیشه کرده.الان بچه هارم معلوم نیس کجا گمشون کرده،بعد میگه گذاشتمشون خونه مامانم اینا:whistle:من برم دنبالشون بگردم...شمام کمک کن.پارسا؟؟پریسا؟؟کجایین؟؟
هان؟آره؟الان یادم اومده دیگه.چی؟پریسا و پارسا؟اسم بچه هام اینا نبود که.باران و بنیامین بود.................هان نه درسته.الان یادم اومد:whistle:

waria

New member
شما بگو حاج خانم از این قیافه جدیدم خوشت میاد؟؟؟؟؟بابا به چه زبونی به این داداشت حالی کنم من دیگه طاقت دوریتو ندارم؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
خیالت راحت آقا نصیری.من با رضا صحبت میکنم،اذیتتون نکنه.فامیلیم بالاخره دیگه.باید هواتونو داشته باشیم:motat:

reza.n

New member
بابا سرکار کار داره حالا هی سرکارش بذارید!!! آقا بیا همه رو جمع کن ببر خدا بده برکت ! آتیش زدم به مالم . . . !
زهرا جان اتیش زدم به مالم چیه.چرا نگاه ابزاری داری به ما.ما یه خانواده ی محترمیم:whistle:

ZOT

New member
آقا رضا و مهسا جان ما که به عروسی شما نرسیدیم! بچه هاتونم پیدا شدن!!!!!!!!!!!! حداقل بزرگی کنین تکلیف این دوتا جوون رو روشن کنین ما هم یه شیرینی بخوریم این وسط!!!

بالا