فراااااااااااااررررررررر:25r30wi:تو جیباتو بگرد یه وقت تو جیبت نذاشتی؟؟نیاوردم وردنمو خب.نمیشه که ههمه جا با خودم ببرمش که:wacsmiley:
سرکار دیدی پیدا شد.میگم که ما قصدمون خیره.زهرا جان قربون دستت این بچه های ما رو هم لای این علفا دیدی صداشون کن میخایم بریم خونه:25r30wi:بیا بیا پیداش کردم واست لای چمناست نگا یه چیزی داره برق می زنه! دیدیش! سرکار نبرشون !
نه بیا رضا.فرار نمیخواد.پیدا شد.دستت درد نکنه زهرا جان:smiliess (8)بیا بیا پیداش کردم واست لای چمناست نگا یه چیزی داره برق می زنه! دیدیش! سرکار نبرشون !
بچه هاروکه گذاشتیم خونه مامانت اینا؟؟یادت رفته؟؟سرکار دیدی پیدا شد.میگم که ما قصدمون خیره.زهرا جان قربون دستت این بچه های ما رو هم لای این علفا دیدی صداشون کن میخایم بریم خونه:25r30wi:
بابا من یه چی میگم حالا ما بچمون کجا بود.چرا باورت شد.سرکاااار؟من ایشونو نمیشناسم تهدیدم کرده اومده اینجا نشسته به زوربچه هاروکه گذاشتیم خونه مامانت اینا؟؟یادت رفته؟؟
صفحه قبله !!!!:sad:
کسی حاجی نصیرو ندیده؟؟؟
واریا جون...درسته که من داداشمو دوست دارم...ولی دلیل نمیشه هر روز بچه هاتو بیاری من نگه دارم و خودت بری پارکا...خواهر شوهری گفتن...بچه هاروکه گذاشتیم خونه مامانت اینا؟؟یادت رفته؟؟
:sad:مرد هم مردای قدیم.بابا من یه چی میگم حالا ما بچمون کجا بود.چرا باورت شد.سرکاااار؟من ایشونو نمیشناسم تهدیدم کرده اومده اینجا نشسته به زور
وردنشو نیاورده سرکار ببرش.منتظر کسیم اینجا.زودتر ببرشسرکار واستا اول یه دست با وردنم بزنمش دلم خنک شه.بعد ببرش.خوووو؟؟؟
سرکار فیلم بازی میکنه.ببرش.![]()
به من میگی شی؟؟؟؟؟؟؟؟/وقتی دادم سرکار به جرم چشم داشتن به نوامیس مردم(یعنی من)ببرتت میفهمی شی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:صفحه قبله !!!!
بنده قسمت اشیای گمشده کار می کنم ! کسی دیگه گمشده نداره!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟