گشت ارشاد ...

reza.n

New member
گمش کردی؟سرکار واسا الان پیدا میشه.
وردنه رو بکش میبرتمون الان:wacsmiley:

waria

New member
تو جیباتو بگرد یه وقت تو جیبت نذاشتی؟؟نیاوردم وردنمو خب.نمیشه که ههمه جا با خودم ببرمش که:wacsmiley:

ZOT

New member
بیا بیا پیداش کردم واست لای چمناست نگا یه چیزی داره برق می زنه! دیدیش! سرکار نبرشون !

reza.n

New member
بیا بیا پیداش کردم واست لای چمناست نگا یه چیزی داره برق می زنه! دیدیش! سرکار نبرشون !
سرکار دیدی پیدا شد.میگم که ما قصدمون خیره.زهرا جان قربون دستت این بچه های ما رو هم لای این علفا دیدی صداشون کن میخایم بریم خونه:25r30wi:

waria

New member
نه بیا رضا.فرار نمیخواد.پیدا شد.دستت درد نکنه زهرا جان:smiliess (8):(دقت کردین هممون تو سناریو نوشتن استادیم؟ماشالا به این همه استعداد):25r30wi:

mehran35

New member
سلام من بالاخره موفق به فرار شدم چطوری تو سرکار جون؟دوستان راحت باشین سرکار از خودمونه!!!!!!!!!!

waria

New member
سرکار دیدی پیدا شد.میگم که ما قصدمون خیره.زهرا جان قربون دستت این بچه های ما رو هم لای این علفا دیدی صداشون کن میخایم بریم خونه:25r30wi:
بچه هاروکه گذاشتیم خونه مامانت اینا؟؟یادت رفته؟؟

reza.n

New member
بابا من یه چی میگم حالا ما بچمون کجا بود.چرا باورت شد.سرکاااار؟من ایشونو نمیشناسم تهدیدم کرده اومده اینجا نشسته به زور

parnia

New member
واریا جون...درسته که من داداشمو دوست دارم...ولی دلیل نمیشه هر روز بچه هاتو بیاری من نگه دارم و خودت بری پارکا...خواهر شوهری گفتن...

waria

New member
سرکار واستا اول یه دست با وردنم بزنمش دلم خنک شه.بعد ببرش.خوووو؟؟؟

waria

New member
سرکار یه دیقه نبرش.صبر کن ببینم اون دختره کیه؟؟؟اونم بیاد بعد باهم ببرتشون:25r30wi:

mehran35

New member
صفحه قبله !!!!
بنده قسمت اشیای گمشده کار می کنم ! کسی دیگه گمشده نداره!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
به من میگی شی؟؟؟؟؟؟؟؟/وقتی دادم سرکار به جرم چشم داشتن به نوامیس مردم(یعنی من)ببرتت میفهمی شی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:

بالا