سرباز امام(عج)
New member
خطاب به سرباز امام(عج)(؟)
به نظر من صلاح در اینه که اسم کاربریتونو عوض کنید.
یادم نمیاد درباره اسم کاربریم از کسی نظرخواهی کرده باشم!؟!
خطاب به سرباز امام(عج)(؟)
چرا صلاح در اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه صلاحی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خطاب به سرباز امام(عج)(؟)
چه جالب این تاپیک هم شده مثل اینکه تو تیتر روزنامه ها یه تیتر گمراه کننده میذارن(ازدواج دو بازیگر)بعد که اصل مطلبو میخونی میبینی یه چیز دیگه اس(بازی این دو بازیگر در یه فیلم با مضمون ازدواج)!استاد پناهیان گفتن : صهیونیستها تو کتاب مقدسشون دارن که :کلا آدمها دو گروه میشن 1-یهودیها 2- بقیه آدمها را حیوانات دو پا گفتن و مسلمانها و مسیحی ها را نام بردندوبعد تو فیلم هالیوودی غریبه ای در میان ما اینطور نشون دادن که تو اتوبوس بین دخترا و پسرا که میرن دانشگاه پرده کشیدن چون میگن که حیوانات قاطی میشن ما آدمیم
هر اتفاقی بیفته باید آروم بودن رو بصورت علمی یاد بگیرید.حتما میدونید که استرس چه به سر آدم میاره؟!از ماست که بر ماست! دانشجوهایی که خودشونو منگ در رویاهاشون نشون بدن و نسبت به اونچه در اطرافشون میگذره بی تفاوت نشون بدن وهیچ اتحادی و موضعی نداشته باشن حقشونه که که چند نفر غریبه واسشون تصمیم بگیرن. ای خدا،دلم پره سرم داغون ولی نمیتونم بی امید زندگی کنم!!!!
میشه یه کم تحجر تعصب انسان های عادی رو بیشتر بازش کنین؟جامعه ای که تحجر و مقدس پنداری انسان های عادی درش وجود داره و جامعه ای که بن بست فکری داره و تقلید از فرهنگ ها و افکار مشوش بیگانه رو تنها راه پیش رو میبینه ،جامعه ای سقوط کردس.یه جامعه با چند دستگی.ای کاش که شهامت فکر کردن داشته باشیم.و بعد پذیرفتن.
چه دنیایی میشه دنیای بدون تعصب:riz304:
نیازی به نظرخواهی شما نیست.وقتی اسم امام(عج) رو به میون میارید هر کدوم از ما میتونیم نظر بدیم.اگرم مطمئنید سرباز امام هستید لطفا سندی با امضای ایشان که سرباز بودن شما رو تایید کنه نشون بدید.منظورمو که متوجه میشید؟یادم نمیاد درباره اسم کاربریم از کسی نظرخواهی کرده باشم!؟!
ادم هایی که ادم هایی دیگه رو بی عیب و کامل میدونن.به این میگن مقدس انگاری.که از روی تعصب هست.چون تعداد انسان های پاک و بی عیب فقط 14 تاست.خوب داریم ولی فکر نمیکنیم که اون ها هم انسان هستن و ممکنه خطا کنن پس شروع میکنیم به توجیح تمام افکار و رفتارشون.به این میگم تحجر.صحبتم راجع به این تاپیک نیست.کلی عرض کردم.:riz304:میشه یه کم تحجر تعصب انسان های عادی رو بیشتر بازش کنین؟
حاج آقا این حرفا رو برای امثال شما نگفتن برای اونی گفتن که دغدغه اسلامی زندگی کردن داره
ایشون باید معنی حرفشون رو بفهمن که چی میگن! الان در آستانه سال 2013 هستیم! دنیای اینترنت و ارتباطات! در کسری از ثانیه خبر از اونور دنیا مخابره میشه به این ور! همه از حال و روز هم آگاهن! گفتن این حرف ها باعث تمسخر خودشون میشه!امثال شما وقتی معنی حرفی رو نمیفهمه شروع میکنه به تمسخر
در طول تاریخ آدمای از جنس شما کم نبودند...
کاش احترام گذاشتن به همدیگه رو یه جا بهمون یاد میدادن
جوابی براتون ندارم!امیدوارم لااقل با مریضای ناتوان اینجور رفتار نکنی!!!
چه جالب این تاپیک هم شده مثل اینکه تو تیتر روزنامه ها یه تیتر گمراه کننده میذارن(ازدواج دو بازیگر)بعد که اصل مطلبو میخونی میبینی یه چیز دیگه اس(بازی این دو بازیگر در یه فیلم با مضمون ازدواج)!
بهتر قبل از گذاشتن یه تاپیک اول از جزئیاتش مطمئن بشیم!
اولا این تاپیک باید حذف شه.. چون موضوعش تمسخره یه شخصیت روحانیه..بنابراین بنده به شخصه در این تاپیک با کسی مناظره نمیکنم
ثانیا اگه قراره مثل آدمای متمدن و بافرهنگ و منطقی مناظره کنیم حق تمسخر هیچ شخصی رو نداریم
ثالثامن به مواضعم مطمئنم پس بسم الله اما در یک تاپیک غیر از این
رابعا بحث شیک و مفصل نمیتونه لزوما مال آدمای بافرهنگ و منطقی باشه چون شیک و مفصل برای من تعریف نشده است پس سعی کنید حرف منطقی بزنید
خامسا منطق آدمای این سایت منفاوته... و بعضا هم بی منطق و مغرض هستند پی زیاد روی لایک زدن مانور ندید
چون نظر اعضای سایت نمیتونه معیار منطقی بودن نظر منو شما و هرکس دیگه ای باشه
بدرود
اولا این تاپیک باید حذف شه.. چون موضوعش تمسخره یه شخصیت روحانیه..بنابراین بنده به شخصه در این تاپیک با کسی مناظره نمیکنم
ثانیا اگه قراره مثل آدمای متمدن و بافرهنگ و منطقی مناظره کنیم حق تمسخر هیچ شخصی رو نداریم
ثالثامن به مواضعم مطمئنم پس بسم الله اما در یک تاپیک غیر از این
رابعا بحث شیک و مفصل نمیتونه لزوما مال آدمای بافرهنگ و منطقی باشه چون شیک و مفصل برای من تعریف نشده است پس سعی کنید حرف منطقی بزنید
خامسا منطق آدمای این سایت منفاوته... و بعضا هم بی منطق و مغرض هستند پی زیاد روی لایک زدن مانور ندید
چون نظر اعضای سایت نمیتونه معیار منطقی بودن نظر منو شما و هرکس دیگه ای باشه
بدرود
شرمنده اون قسمت خامسا که فرمودید ونظرتون رو در مورد بچه های این سایت دادید فکر نمیکنید یه جورایی توهینه به بچه هاست!!!!!!! منطق بچه های این سایت منطق گروه زیادی از همین جامعه هست مگه ما چیزی جدا از جامعه هستیم؟؟؟؟؟؟
و بیشتر بچه ها کلا در مورد تفکیک جنسیتی نظر دادن که خیلی وقته مطرح شده و اکثریت افراد نظر منفی نسبت بهش دارن!!!!!!!!
اقا مسعود حرف ایشون بد تو که بدترش کردی که عزیز من.به هم توهین نکنیم.اگه تحمل هم رو نداریم بحث نکنیم.من یه بار توو همین سایت یه جا یه حرفی زدم یه شخصی اومد توهین کرد راجع به من قضاوت کرد و خلاصه حرفای خوبی نزد.منم گفتم دیگه توو این تاپیک نظر نمیدم.فقط گفتم یه روزی هم میرسه که شمارو قضاوت میکنن.همین.ولی دیگه اگه همه بخایم به هم توهین کنیم که نمیشه.خونسرد باید باشه ادم دیگه.هوم؟نظر منه این البته ها.:riz304:پس تمسخر میلیون ها شنونده چی میشه؟ ایشون مستقیما به عقل ما توهین کردن.
بعدشم که دارین به اعضای سایت توهین میکنید؟ میگید منطق اعضای این سایت متفاوته؟ درسته! حق دارین اینو بگید! اعضای این سایت تحصیل کرده و با سوادن! مثل اعضای حوزه نیستن! این توهین در جواب توهینتون به اعضای جامعه پزشکی کشور بود.
اقا مسعود حرف ایشون بد تو که بدترش کردی که عزیز من.به هم توهین نکنیم.اگه تحمل هم رو نداریم بحث نکنیم.من یه بار توو همین سایت یه جا یه حرفی زدم یه شخصی اومد توهین کرد راجع به من قضاوت کرد و خلاصه حرفای خوبی نزد.منم گفتم دیگه توو این تاپیک نظر نمیدم.فقط گفتم یه روزی هم میرسه که شمارو قضاوت میکنن.همین.ولی دیگه اگه همه بخایم به هم توهین کنیم که نمیشه.خونسرد باید باشه ادم دیگه.هوم؟نظر منه این البته ها.:riz304:
داداش مسعود به خودت مسلط باش و ناراحت نشو....ما بچه های اینجا کلی وقته که شما و بقیه دوستان رو با نظر و عقایدشون میشناسیم و هر کسی که اینجا بخواد کس دیگه ای رو تحقیر کنه یا بهش توهین کنه از نظر من به خودش توهین کرده و خودشو تحقیر کرده .رضا جان اول بحث مگه نگفتم از توهین به هم پرهیز کنیم؟ گفتم یا نه؟ ایشون پست اولی که دادن توهینو شروع کردن! به فکر خودشون توهین نیست هاااا! اصلا! چون به نظر خودشون فقط ایشونن که عالمن و ما یه مشت احمقین که باید از ایشون طبعیت کنیم! واقعا نمیدونم به این آدمها چی بگم!
درسته گفتی.ولی با این حال همچنان نظرم همونه.اگه من بخام از حرفایی که شنیدم تا حالا بهتون بگم یه کتاب میشه.و اگه قرار بود جواب همه رو بدم 10 تا کتاب.گاهی ادم باید فقط گوش کنه و با یه لبخند از کنار یه سری افکار بگذره.هیچ وقته هیچوقت با کسی که فکر میکنه بالاتر از منه ،بهتر از منه بحث نمیکنم.کسی که خوب باشه مثله موسی میشه که وقتی خدا میگه بدترین موجود و پلیدترین موجود روو زمین و واسم بیار خودشو معرفی میکنه و میگه من از همه گناه کارترم و خودشو از هیچ ادمی برتر نمیبینه.نه که فک کنه خیلی کارش درسته و شروع کنه به وعظ و اصلاح به اصطلاح ما گم کردگان طریق حقیقت! که توو همون لحظه که از خودش مطمئن شد زمین خوردس.حالا میخاد هرکی باشه.
رضا جان اول بحث مگه نگفتم از توهین به هم پرهیز کنیم؟ گفتم یا نه؟
ایشون پست اولی که دادن توهینو شروع کردن! به فکر خودشون توهین نیست هاااا! اصلا! چون به نظر خودشون فقط ایشونن که عالمن و ما یه مشت احمقین که باید از ایشون طبعیت کنیم! واقعا نمیدونم به این آدمها چی بگم!