سوالات علمی از مباحث مختلف دامپزشکی (Microbiology,Physiology,Anatomy,Hygiene and etc)

TaTi

مدیر بخش
(بهداشت و بازرسی گوشت ، کنکور کارشناسی 90)

1-تجمع رنگدانه ی قهوه ای در استخوان های گوساله را چه می نامند؟
1) آتروفی قهوه ای 2) استئوهماتوکروماتوز 3) گزانتوز 4) ملانوز

2- حداقل دمای آب برای شستشوی کف و دیوارهای کشتارگاه بعد از اتمام عملیات کشتار چند درجه ی سانتی گراد باید باشد؟
1) 60 2) 75 3) 82 4) 92

3-سن گاوی که تمامی دندان های دائمی آن نمایان شده است ، حدودا چند سال است؟
1) 2 2) 4 3) 6 4) 7

4-دانه های برجسته و گل کلمی شکل در پرده های مزانتر در کدام یک از موارد زیر دیده می شود؟
1) اکتینوباسیلوز 2) اکتینومایکوز 3) سل گاوی 4) شبه سل گاوی

5-در کدام یک از موارد زیر ، لاشه ی گاو قابل مصرف است؟
1) بروسلوز 2) سل مزمن 3) شاربن علامتی 4) شبه سل مزمن

6-جمود نعشی معمولا چند ساعت پس از کشتار ، به حداکثر میزان خود می رسد؟
1) 6 2) 12 3) 18 4) 24

7-کدام بیماری حتی مرگ زا در کشتارگاه امکان دارد از حیوان به کارکنان منتقل شود؟
1) اکتیمای واگیر 2) تب برفکی 3) تب کریمه ی کنگو 4) کزاز

8-در دامی که 48 ساعت قبل از کشتار توسط حیوان هار گاز گرفته شده باشد ، چه نوع قضاوتی روی لاشه صحیح است؟
1) ضبط سر و بافت ها عصبی 2) ضبط نیم لاشه ی مربوط به طرف گازگرفتگی
3) ضبط کامل لاشه 3) اجازه ی مصرف دارد


اینا سوالات پیچیده ای به نظر نمیاد ... ولی جواب دقیقشو باید از تو رفرنستون پیدا کنید ...!!! همش دامپزشکیه که!
 

TaTi

مدیر بخش
پارامفیستوموم سروی در کدام قسمت از بدن و کدام دام دیده میشود.؟
1)فقط شکمبه – گوسفند 2)شکمبه و نگاری– گاو و گوسفند
3) شکمبه – گوسفند 4- شکمبه و نگاری – گوسفند
گزینه 2 درست است . پارامفیستوموم سروی کرم بالغ زنده به رنگ قرمز روشن و به ترماتود مخروطی معروفاست ودر شکمبه و نگاری گاو و گاومیش گوسفند و بز و نشخوارکنندگان وحشی از سراسر دنیا گزارش شده است . صفحه 95 کرم شناسی دامپزشکی جلد سوم دکتر علی اسلامی و صفحه 169 بازرسی عملی گوشت .

- - - Updated - - -

در مسمومیت با نیترات و نیتریت قضاوت کدام است . ؟
1)ضبط کلی 2) ضبط آلایش 3) گزینه های 1و2 4) هیچکدام
گزینه 1 درست است . صفحه 171 MEAT HYGIENEمسمومیت با نیترات و نیتریت ایجاد رنگ قهوه ای در لاشه مینماید صفحه 125 بازرسی عملی گوشت .

- - - Updated - - -

جمود نعشی در رابطه با تجزیه ........ و عدم جایگزینی مجدد ان به علت کمبود .... است .
1) ATP انر‍‍ژی 2) ATP اکسیژن 3) ADPاکسیژن 4) ADPانرژی
گزینه 2 درست است جمود نعشی در رابطه با تجزیه ادنوزین تری فسفات و عدم جایگزینی مجدد ان به علت کمبود اکسیژن است صفحه 99 بازرسی عملی گوشت دکتر خسرو .
انرژی لازم برای صلابت لاشه بوسیله ATP تامین میگردد . تشکیل مجدد ATP در سلول زنده در اثر یکسری تغییراتی که در گلیکوژن ایجاد میگردد صورت میگیرد در این واکنشها گلیکوژن ابتدا به اسید پیروویک تبدیل گردیده و بعد اسید پیروویک در سیکل اسید استیک اکسیده شده تولید انیدریک کربنیک – اب و انرژی مینماید . مقدار اکسیژنی که برای اکسیدنمودن اسید پیروویک به اب و انیدرید کربنیک لازم است بیشتر از اکسیژنی است که برای تبدیل گلیکوژن به اسید پیروویک لازم است . اکسیژن لازم بوسیله خون به عضلات منتقل میگردد. و هنگامیکه مقدار اکسیژن لازم به عضلات نرسد برای تامین کمبود اکسیژن مقداری از اسید پیروویک احیا شده تولید اسید لاکتیک و اکسیژن مینماید صفحه 26 بازرسی گوشت دکتر نشاط –دکتر افشار .

- - - Updated - - -

جمود نعشی در رابطه با تجزیه ........ و عدم جایگزینی مجدد ان به علت کمبود .... است .
1) ATP انر‍‍ژی 2) ATP اکسیژن 3) ADPاکسیژن 4) ADPانرژی
گزینه 2 درست است جمود نعشی در رابطه با تجزیه ادنوزین تری فسفات و عدم جایگزینی مجدد ان به علت کمبود اکسیژن است صفحه 99 بازرسی عملی گوشت دکتر خسرو .
انرژی لازم برای صلابت لاشه بوسیله ATP تامین میگردد . تشکیل مجدد ATP در سلول زنده در اثر یکسری تغییراتی که در گلیکوژن ایجاد میگردد صورت میگیرد در این واکنشها گلیکوژن ابتدا به اسید پیروویک تبدیل گردیده و بعد اسید پیروویک در سیکل اسید استیک اکسیده شده تولید انیدریک کربنیک – اب و انرژی مینماید . مقدار اکسیژنی که برای اکسیدنمودن اسید پیروویک به اب و انیدرید کربنیک لازم است بیشتر از اکسیژنی است که برای تبدیل گلیکوژن به اسید پیروویک لازم است . اکسیژن لازم بوسیله خون به عضلات منتقل میگردد. و هنگامیکه مقدار اکسیژن لازم به عضلات نرسد برای تامین کمبود اکسیژن مقداری از اسید پیروویک احیا شده تولید اسید لاکتیک و اکسیژن مینماید صفحه 26 بازرسی گوشت دکتر نشاط –دکتر افشار .
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

TaTi

مدیر بخش
قضاوت در مورد بیماری اکتینوباسیلوز چیست ؟
1) ضبط بافتهای الوده 2) ضبط کلیه لاشه
3) ضبط تمامی سر 4) هیچکدام
گزینه 1 درست است اندامهای الوده ضبط میگردد صفحه 135 بازرسی عملی گوشت دکتر نیرومند هنگام بازرسی لاشه های الوده فقط به برداشت و ضبط بافتها و یا اندامهای الوده اکتفا میگردد . صفحه 139 بهداشت گوشت دکتر نشاط دکتر افشار . اندامهای الوده مانند سر – زبان – معده و ریه ضبط میگردد صفحه 255 meat hygiene

- - - Updated - - -

-میزبان اصلی تنیاساژیناتا و دیفیلوتریوم لاتوم به ترتیب کدامند؟
1) انسان-انسان 2) انسان-سگ 3) سگ-انسان 4) سگ- سگ
گزینه 1 درست است تنیا ساژیناتا در روده انسان زندگی میکند دیفیلوبوتریوم لاتوم در روده کوچک انسان زندگی میکند صفحه 164 بازرسی عملی گوشت – دکتر نیرومند . تنیا ساژیناتا با اسکولکس خود به مخاط قسمت فوقانی ژژونوم تنها میزبان اصلی یعنی انسان میچسبد . دیفیلوبوتریوم لاتوم یکی از طویلترین و پهنترین سستودهای انسان است . و به کرم نواری ماهی یا کرم نواری پهن معروف است .صفحات 81 و 222 کرم شناسی دامپزشکی جلد دوم دکتر اسلامی .

- - - Updated - - -

اندامهای مناسب در بدن گاو برای قرار گرفتن سیستی سرکوس بویس به ترتیب کدامند ؟
عضلات قلب ؛ زبان ؛ کتف ؛ جوشی
عضلات کتف ؛ جوشی ؛ قلب ؛ زبان
عضلات زبان ؛ قلب ؛ جوشی ؛ کتف
عضلات جوشی ؛ قلب؛ زبان ؛ کتف
گزینه 4 درست است . محل مناسب برای قرار گرفتن سیستی سرکوس بویس به ترتیب عبارتند از: جوشی ؛ قلب ؛ زبان ؛ کتف؛ و حجاب حاجز هرچند که کیستها میتوانند در تمامی عضلات و بعضی اندامهای دیگر مانند کبد و ریه دیده شوند صفحه 163 بازرسی عملی گوشت دکتر نیرومند . مهمترین قسمتهای لاشه گاو که از نظر سیستی سرکوز باید بازرسی شوند به ترتیب اهمیت عبارتند از : عضلات جوشی خارجی و داخلی و عضلات رجلی ؛ عضلات قلب ؛ عضلات لوله مری ؛ عضلات دیافراگم ؛ عضلات کمر ؛ عضلات گردن و شانه ۀ صفحه 71 بهداشت گوشت دکتر افشار دکتر نشاط .
معمولا میزان الودگی عضلات قلب ؛ سه سر بازو و جوشی بیش از سایر عضلات است ۀ اگرچه علاوه بر عضلات اخیر عضلات دیافراگم و زبان را هم جزء عضلاتی که امکان الودگی انها زیادتر است نام برده اند ۀ صفحه 85 کرم شناسی دامپزشکی جلد دوم دکتر علی اسلامی .

- - - Updated - - -

پارگی مثانه در کدام مرحله از کشتار گوسفند رخ میدهد قضاوت چگونه است .
1)در هنگام تخلیه امعائ و احشائ ضبط کلی لاشه
2) در مرحله وارد نمودن شوک الکتریکی به دام ؛ ضبط کلیه ها و مثانه .
3) در هنگام تخلیه امعائ و احشائ بایستی پرده صفاق از لاشه گرفته شود .
در هنگام تخلیه امعائ و احشائ ضبط قلوه گاه و چربیهای اطراف
گزینه 3 درست است .
 

TaTi

مدیر بخش
اکتینومیکوز .......استخوان فک را درگیر میکند!
1.بافتهای نرم ناحیه فک را درگیر میکند .
2.بیماری مربوط به سر و گردن نیست .
گزینه 1 درست است ضایعات بیماریهای اکتینومیکوز و اکتینوباسیلوز اغلب به استخوانهای فک و بافتهای زبان گونه سقف دهان ریه معده روده و پستان محدود میگردد . ضایعات استخوانی را معمولا به اکتینومیکوز و ضایعات زبان و سایر بافتهای نرم را به اکتینوباسیلوز نسبت میدهند صفحه 135 بهداشت گوشت دکتر نشاط دکتر افشار اکتینومیکوز از بیماریهای گاو است که استخوان فک پایین را مبتلا میکند فک بالا بندرت مبتلا میشود استخوان ضخیم و بزرگ شده و در برش عرضی شبیه لانه زنبور بوده و ابسه ها و مجاری چرکی در محل دیده میشود . صفحه 135 بازرسی عملی گوشت دکتر خسرو دکتر محی الدین نیرومند .
 

TaTi

مدیر بخش
اگر تخلیه امعائ و احشائ لاشه بیش از یکساعت پس از کشتار دام به تاخیر انجامد
1)امعائ و احشائ را ضبط و به بقیه لاشه اجازه مصرف داده میشود .
2) تاخیر در تخلیه امعائ و احشائ تا شش ساعت قابل چشم پوشی است .
3) در صورت مشاهده تغییر رنگ در لاشه ضبط کلی انجام میگیرد .
4)لاشه را باید تا انجام ازمایشهای کمکی موقتا ضبط نماییم .
گزینه 4 درست است صفحه 24 کاربرد بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه دکتر رکنی

- - - Updated - - -

-به منظور ارزیابی رطوبت لاشه با استفاده از کاغذهای جاذب الرتوبه کاغذ مورد نظر را چند دقیقه و در چند سانتیمتری میبایست وارد عضلات نمود .
1) 2-5 2) 2-10 3) 5-2 4) 10-2
گرینه 1 درست است کاغدهای جاذبالرطوبه به طول 10 سانتیمتر و عرض 5/1 سانتیمتر را تا نصفه داخل قسمتهای کختلف لاشه میکنند و پس از 2 دقیقه اگر رطوبت گوشت طبیعی بود فقط ان قسمت از کاغذ که در گوشت قرار دارد مرطوب میگردد و اگر رطوبت بیش از حد معمولی بود توسط کاغذ جذب شده به طرف خارج میرود صفحه 29 کاربرد بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه دکتر رکنی .

- - - Updated - - -

کدامیک از آزمونهای زیر در مورد نمونه ارسال شده به آزمایشگاه همواره اجرا نمیشود .
1) جستجوی سالمونلاها 2) جستجوی بروسلاها
3) جستجوی بیهوازیها 4) شمارش کلی میکروبها
گزینه 2 درست است در آزمایشگاه ابتدا توسط وسایل استریل سطح خارجی قطعات جدا شده از عمق انها نمونه برداری میگردد سپس ازمایشات میکروبی از قبیل شمارش کلی میکروبها – جستجوی سالمونلا – بیهوازیها و جستجوی بقیه میکروبها در صورتی انجام میگیرد که در بازرسی در اثر ظنین شدن هنگام بازرسی در ورقه ضمیمه نمونه ها دقیقا متذکر شود . صفحه 27 کاربرد بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه دکتر رکنی .

- - - Updated - - -

-در کدامیک از موارد زیل کشتار دام در جایگاهی جدای از سالن عمومی صورت میگیرد
1) سیاه زخم 2) کزاز 3) لیستریوز 4) هاری
گزینه 3 درست است در اثر بازرسی قبل از کشتار دسته ای که برای کشتار مناسب نیستند شامل دامهای مبتلا به کزاز – هاری – سیاه زخم و تب شیر میباشند صفحه 70 بازرسی گوشت دکتر نشاط – دکتر افشار
 

TaTi

مدیر بخش
لنف بخش عمده ای از عضلات ناحیه سر بیشتر وارد کدام یک از دژپیه های زیر میشود
1) پاروتید 2) ماندیبولار
3) رتروفارنژیالهای داخلی 4) رتروفارنژیالهای جانبی
گزینه 4 درست است پاروتید در لبه عضلات جوشی قرار گرفته و بوسیله غدد بزاقی پاروتید پوشیده میشود . این غده لنف پوزه – لبها بخشی از لثه قسمت قدامی بوقکها و دیواره بینی و غدد بزاقی پاروتید بیشترین عضلات سر و پوست را دریافت نموده و به غدد عقب حلقی جانبی میریزد . صفحه 42 بازرسی عملی گوشت – دکتر نیرومند . دژپیه های پاروتید لنف عضلات سر قسمت قدامی بینی – لب – گونه ها – پلک چشم – غدد اشکی – عضلات گوش و غدد بزاقی نکفه را دریافت میدارد . صفحه 44 بازرسی گوشت دکتر نشاط .
 

vet lab sciences

New member
vet lab sciences من چیو جواب بدم الان؟؟؟سرکارم عایا؟؟:smiliess (12):
دیر رسیدم عایا؟:sadsmiley:

نه مهندس چرا سرکار باشید؟؟؟!!!!!!!:smiliess (15)::smiliess (15):
سوالات میکروب شناسی و بیوشیمی، جواب سوالاتی که داده نشده و یا فکر می کنید نظرتون با نظر دکترهای عزیزم ، گلچین و یا حمیدوت متفاوته!
 

TaTi

مدیر بخش
سل ارزنی معرف کدامیک از چهره ها یا مراحل بیماری سل است
1)سل حاد عمومی اولیه 2) سل حاد عمومی ثانویه
3) سل مزمن عمومی 4) موارد 1 و 2
گزینه 4 درست است در سل عمومی حاد که در لاشه باضایعات ارزنی مشخص میگردد در اثر ورود میکروب در خون و انتشار الودگی در سراسر بدن ریه ها و اندامهای احشایی به خصوص کلیه ها و طحال جراحات ارزنی نشان میدهند این ضایعات هم در سل حاد اولیه ایجاد میگردد و هم در سل عمومی حاد ثانویه صفحه 27 بهداشت گوشت دکتر نشاط دکتر افشار

- - - Updated - - -

نوزاد تنیا هیداتیژینا بیشتر در کدامیک از مناطق لاشه به چشم میخورد
1) برروی پرده صفاق و مغز 2) برروی پرده های مزانتریک و امعاء و احشاء
3) در کبد و کلیه و ریه ها 4) در عضلات جوشی و قلب
گزینه 2 درست است نوزاد کرم تنیا هیداتیژینا بصورت کیسه های ابکی به نام سیستی سرکوس تنیوکولیس در حفره صفاقی و یا در سطح داخلی اندامهای داخلی یافت میگردد صفحه 115 بهداشت گوشت دکتر نشاط دکتر افشار .محل استقرار لارو انگل تنیا هیداتیژینا در محوطه شکمی ازاد یا چسبیده به احشائ است . صفحه 165 بازرسی عملی گوشت دکتر خسرو دکتر نیرومند . حدودا بیست روز پس از الودگی سیستی سرکوس تنیوکولیس نابالغ از کبد به طرف محوطه بطنی مهاجرت کرده و معمولا به چادرینه روده بند و یا سطح سروزی اندامهای موجود در محوطه بطنی میچسبد . صفحه 100 کرم شناسی دامپزشکی جلد دوم دکتر علی اسلامی.
 

vet lab sciences

New member
سوالاتی رو هم که گذاشتید و میذارید مربوط به سال 77 هستن.:smilies:
من دغدغم سوالای 87 به بالائه که کلید ندارن!:dadad4:
 

TaTi

مدیر بخش
در نوزاد کدامیک از انگلهای زیر بیش از یک عدد پروتواسکولکس وجود دارد .
1) تنیا هیداتیژینا 2) تنیا ساژیناتا
3) تنیا مولتی سپس 4) تنیا اویس

گزینه 3 درست است پس از مدتی نوزاد تنیا مولتی سپس رشد کرده به کیسه پر از مایعی به قطر 5 سانتیمتر تبدیل میشود این کیسه محتوی صدها پروتواسکولکس است که بصورت دسته جمعی مستقیما در جدار کیسه فرورفته اند صفحه 113 کرم شناسی دامپزشکی جلد دوم دکتر علی اسلامی . کیست بالغ مولتی سپس مولتی سپس حدود 5 سانتیمتر قطر داشته و دارای دیواره ظریف و شفافیست سطح داخلی دیواره تعداد زیادی اسکولکس ایجاد مینماید سگ در اثر خوردن بافت مغز آلوده به کیست مبتلا گشته و تمام یا اغلب اسکولکسهای کامل به کرم پهن تبدیل خواهند شد صفحه 160 بازرسی عملی گوشت دکتر نیرومند
 

TaTi

مدیر بخش
بازرسی مخاط شیردان جهت تشخیص دو نوع بیماری ذیل میتواند رهنمون دهنده باشد .
1) تب برفکی و تیلریوز 2) آبله و زردی تیلریایی
3) سالمونلوز و پیروپلاسموز 4) ضایعات انگلی و سارکوسپوریدیوز
گزینه 2 درست است ضایعات آبله علاوه بر پوست در مخاط دهان بینی حلق و حنجره دیده میشوندتورم پرخونی و خونریزی در مخاط شیردان و روده نیز از ضایعات مهم نعشی بشمار میروند . صفحه 34 کاربرد بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه دکتر رکنی در بیماری ابله مخاط شیردان و روده تورم پرخونی و خونریزی نشان میدهد صفحه 157 بهداشت گوشت دکتر نشاط دکتر افشار .
 

TaTi

مدیر بخش
سوالاتی رو هم که گذاشتید و میذارید مربوط به سال 77 هستن.:smilies:
من دغدغم سوالای 87 به بالائه که کلید ندارن!:dadad4:

آره اینا برای استفاده ی دیگران هم هست ... و نقل قول از آقای دکتر قهرمانی هست ...

بهر حال رشته ی من چیز دیگه س ... فقط چون سوال پرسیدین اینجا اومدم و دیدم این سوالات به همراه پاسخ های مفید حیفه که اینجا نباشه!
 

vet lab sciences

New member
آره اینا برای استفاده ی دیگران هم هست ... و نقل قول از آقای دکتر قهرمانی هست ...

بهر حال رشته ی من چیز دیگه س ... فقط چون سوال پرسیدین اینجا اومدم و دیدم این سوالات به همراه پاسخ های مفید حیفه که اینجا نباشه!

قدم رنجه فرمودید متشکر.:rose:
بله اصلا هدف از ایجاد این تاپیک این بود که مورد استفاده ی همگانی قرار بگیره.:ahi5slcgm04mi8jqqkl


جواب اون سوالات رو باید بگردم از تو کتابام پیدا کنم ... البته بعضیاشو می دونم هست تو کتابای من!
الان حضور ذهن کافی ندارم ... اجازه بدین تا فردا

بله بله حتما . منت بر دیده ی ما می نهید.
 

vet lab sciences

New member
(کالبد شناسی دام ، کنکور کارشناسی 88)

1-اعصاب گروه واگ (IX,X,XI) از کدام سوراخ منتقل می شوند؟
1) Jugular foramen
2) Foramen lacerum
3) Oval foramen
4) Round foramen

4-بهترین راه تشخیص قلم دست وپا کدام است؟
1) اندازه ی استخوان 2) سطح مقطع استخوان 3) سطوح مفصلی 4) شکل ظاهری

(! To be continued)

1) گزینه ی 1
4) گزینه ی 3
 

vet lab sciences

New member
ادامه

6-مجرای غده ی بزاقی پاروتید در برابر کدام یک از دندان های زیر به درون حفره ی دهانی باز می شود؟
1) پیش آسیایی 3 تا 4 فک پایین 2) پیش آسیایی 3 تا 4 فک بالایی
3) آسیای 3 تا 5 فک پایین 4) آسیای 3 تا 5 فک بالا

8-ساختمان که لبه ی آزاد دریچه های دولخت و سه لختی را به داخل بطن وصل می کند و مانع برگشت لبه ی آزاد دریچه ها به داخل دهلیزها می شود عبارتست از :
1) عضلات پاپیلر (papillary muscle)
2) طنابها وتر (chora tendenea)
3) طنابها میانی-حاشیه ای (septomarginal band)
4) تیغه های داخل بطنی (trabeculae)

9-نقیصه های موجود در دیافراگم به ترتیب از بالا به پایین عبارتند از :
1) آئورتی ، مری ای ، ورید میانخالی قدامی 2) آئورتی ، ورید میانخالی خلفی ، مری ای
3) مری ای ، آئورتی ، ورید میانخالی خلفی 4) ورید میانخالی خلفی ، مری ای ، آئورتی

10-پرز زیر زبانی sublingual caroncle محل باز شدن مجرای کدام است؟
1) غده ی بزاقی گونه ای 2) غده ی بزاقی بناگوشی 3) غده ی بزاقی تحت فکی 4) غده ی بزاقی لبی

6) 2
8) 2
9) 4
10) 3
 

vet lab sciences

New member
(بهداشت و بازرسی گوشت ، کنکور کارشناسی 90)

1-تجمع رنگدانه ی قهوه ای در استخوان های گوساله را چه می نامند؟
1) آتروفی قهوه ای 2) استئوهماتوکروماتوز 3) گزانتوز 4) ملانوز

3-سن گاوی که تمامی دندان های دائمی آن نمایان شده است ، حدودا چند سال است؟
1) 2 2) 4 3) 6 4) 7

4-دانه های برجسته و گل کلمی شکل در پرده های مزانتر در کدام یک از موارد زیر دیده می شود؟
1) اکتینوباسیلوز 2) اکتینومایکوز 3) سل گاوی 4) شبه سل گاوی

5-در کدام یک از موارد زیر ، لاشه ی گاو قابل مصرف است؟
1) بروسلوز 2) سل مزمن 3) شاربن علامتی 4) شبه سل مزمن

6-جمود نعشی معمولا چند ساعت پس از کشتار ، به حداکثر میزان خود می رسد؟
1) 6 2) 12 3) 18 4) 24

1) 2
3) 2
4) 1
5) 1
6) 2
 
آخرین ویرایش:

vet lab sciences

New member
(بهداشت و بازرسی گوشت ، کنکور کارشناسی 91)

3-به چه دلیل در بازرسی و تشخیص کزاز در کشتارگاه ، می بایست کل لاشه ضبط گردد؟
1) ناقص بودن خونگیری 2) وجود زهرابه
3) انتقال به انسان 4) مسمومیت غذایی

7-کدام بیماری از جمله بیماری های شغلی پرسنل کشتارگاه ها محسوب نمی گردد؟
1) آلودگی قارچی 2) اکتیمای واگیر
3) لپتوسپیروز 4) ویبریوز
3) گزینه ی 2
7) گزینه ی 1
 
بالا