TaTi
مدیر بخش
vet lab sciences من چیو جواب بدم الان؟؟؟سرکارم عایا؟؟:smiliess (12):
دیر رسیدم عایا؟:sadsmiley:
دیر رسیدم عایا؟:sadsmiley:
(بهداشت و بازرسی گوشت ، کنکور کارشناسی 90)
1-تجمع رنگدانه ی قهوه ای در استخوان های گوساله را چه می نامند؟
1) آتروفی قهوه ای 2) استئوهماتوکروماتوز 3) گزانتوز 4) ملانوز
2- حداقل دمای آب برای شستشوی کف و دیوارهای کشتارگاه بعد از اتمام عملیات کشتار چند درجه ی سانتی گراد باید باشد؟
1) 60 2) 75 3) 82 4) 92
3-سن گاوی که تمامی دندان های دائمی آن نمایان شده است ، حدودا چند سال است؟
1) 2 2) 4 3) 6 4) 7
4-دانه های برجسته و گل کلمی شکل در پرده های مزانتر در کدام یک از موارد زیر دیده می شود؟
1) اکتینوباسیلوز 2) اکتینومایکوز 3) سل گاوی 4) شبه سل گاوی
5-در کدام یک از موارد زیر ، لاشه ی گاو قابل مصرف است؟
1) بروسلوز 2) سل مزمن 3) شاربن علامتی 4) شبه سل مزمن
6-جمود نعشی معمولا چند ساعت پس از کشتار ، به حداکثر میزان خود می رسد؟
1) 6 2) 12 3) 18 4) 24
7-کدام بیماری حتی مرگ زا در کشتارگاه امکان دارد از حیوان به کارکنان منتقل شود؟
1) اکتیمای واگیر 2) تب برفکی 3) تب کریمه ی کنگو 4) کزاز
8-در دامی که 48 ساعت قبل از کشتار توسط حیوان هار گاز گرفته شده باشد ، چه نوع قضاوتی روی لاشه صحیح است؟
1) ضبط سر و بافت ها عصبی 2) ضبط نیم لاشه ی مربوط به طرف گازگرفتگی
3) ضبط کامل لاشه 3) اجازه ی مصرف دارد
vet lab sciences من چیو جواب بدم الان؟؟؟سرکارم عایا؟؟:smiliess (12):
دیر رسیدم عایا؟:sadsmiley:
سوالاتی رو هم که گذاشتید و میذارید مربوط به سال 77 هستن.:smilies:
من دغدغم سوالای 87 به بالائه که کلید ندارن!:dadad4:
جواب اون سوالات رو باید بگردم از تو کتابام پیدا کنم ... البته بعضیاشو می دونم هست تو کتابای من!مهندس ، بیو و میکرو!!!!!:ad54ad:
آره اینا برای استفاده ی دیگران هم هست ... و نقل قول از آقای دکتر قهرمانی هست ...
بهر حال رشته ی من چیز دیگه س ... فقط چون سوال پرسیدین اینجا اومدم و دیدم این سوالات به همراه پاسخ های مفید حیفه که اینجا نباشه!
جواب اون سوالات رو باید بگردم از تو کتابام پیدا کنم ... البته بعضیاشو می دونم هست تو کتابای من!
الان حضور ذهن کافی ندارم ... اجازه بدین تا فردا
(کالبد شناسی دام ، کنکور کارشناسی 88)
1-اعصاب گروه واگ (IX,X,XI) از کدام سوراخ منتقل می شوند؟
1) Jugular foramen
2) Foramen lacerum
3) Oval foramen
4) Round foramen
4-بهترین راه تشخیص قلم دست وپا کدام است؟
1) اندازه ی استخوان 2) سطح مقطع استخوان 3) سطوح مفصلی 4) شکل ظاهری
(! To be continued)
ادامه
6-مجرای غده ی بزاقی پاروتید در برابر کدام یک از دندان های زیر به درون حفره ی دهانی باز می شود؟
1) پیش آسیایی 3 تا 4 فک پایین 2) پیش آسیایی 3 تا 4 فک بالایی
3) آسیای 3 تا 5 فک پایین 4) آسیای 3 تا 5 فک بالا
8-ساختمان که لبه ی آزاد دریچه های دولخت و سه لختی را به داخل بطن وصل می کند و مانع برگشت لبه ی آزاد دریچه ها به داخل دهلیزها می شود عبارتست از :
1) عضلات پاپیلر (papillary muscle)
2) طنابها وتر (chora tendenea)
3) طنابها میانی-حاشیه ای (septomarginal band)
4) تیغه های داخل بطنی (trabeculae)
9-نقیصه های موجود در دیافراگم به ترتیب از بالا به پایین عبارتند از :
1) آئورتی ، مری ای ، ورید میانخالی قدامی 2) آئورتی ، ورید میانخالی خلفی ، مری ای
3) مری ای ، آئورتی ، ورید میانخالی خلفی 4) ورید میانخالی خلفی ، مری ای ، آئورتی
10-پرز زیر زبانی sublingual caroncle محل باز شدن مجرای کدام است؟
1) غده ی بزاقی گونه ای 2) غده ی بزاقی بناگوشی 3) غده ی بزاقی تحت فکی 4) غده ی بزاقی لبی
(بهداشت و بازرسی گوشت ، کنکور کارشناسی 90)
1-تجمع رنگدانه ی قهوه ای در استخوان های گوساله را چه می نامند؟
1) آتروفی قهوه ای 2) استئوهماتوکروماتوز 3) گزانتوز 4) ملانوز
3-سن گاوی که تمامی دندان های دائمی آن نمایان شده است ، حدودا چند سال است؟
1) 2 2) 4 3) 6 4) 7
4-دانه های برجسته و گل کلمی شکل در پرده های مزانتر در کدام یک از موارد زیر دیده می شود؟
1) اکتینوباسیلوز 2) اکتینومایکوز 3) سل گاوی 4) شبه سل گاوی
5-در کدام یک از موارد زیر ، لاشه ی گاو قابل مصرف است؟
1) بروسلوز 2) سل مزمن 3) شاربن علامتی 4) شبه سل مزمن
6-جمود نعشی معمولا چند ساعت پس از کشتار ، به حداکثر میزان خود می رسد؟
1) 6 2) 12 3) 18 4) 24
3) گزینه ی 2(بهداشت و بازرسی گوشت ، کنکور کارشناسی 91)
3-به چه دلیل در بازرسی و تشخیص کزاز در کشتارگاه ، می بایست کل لاشه ضبط گردد؟
1) ناقص بودن خونگیری 2) وجود زهرابه
3) انتقال به انسان 4) مسمومیت غذایی
7-کدام بیماری از جمله بیماری های شغلی پرسنل کشتارگاه ها محسوب نمی گردد؟
1) آلودگی قارچی 2) اکتیمای واگیر
3) لپتوسپیروز 4) ویبریوز