TaTi
مدیر بخش
چرا غلظت سوپ یا خورشها با افزودن عصارههای گوشت، مرغ یا حتی سبزی زیاد میشود؟؟؟
همانطور که گفته شد این عصارهها حاوی مقداری نشاسته هم هستند!!
و همین نشاسته میتواند قوام و غلظت غذا را زیاد کند.
برخی افراد گمان میکنند غلیظ شدن غذا با افزودن این عصارهها،
نشاندهنده ارزش تغذیهای بالای چنین محصولاتی است!
در حالی که این محصولات ارزش تغذیهای چندانی ندارند !
و میزان ویتامینها و پروتئینهای آنها به پای ویتامینها و پروتئینهای عصارههایی که در خانه و به روش سنتی تهیه میشوند، هرگز نمیرسد!
همانطور که گفته شد این عصارهها حاوی مقداری نشاسته هم هستند!!
و همین نشاسته میتواند قوام و غلظت غذا را زیاد کند.
برخی افراد گمان میکنند غلیظ شدن غذا با افزودن این عصارهها،
نشاندهنده ارزش تغذیهای بالای چنین محصولاتی است!
در حالی که این محصولات ارزش تغذیهای چندانی ندارند !
و میزان ویتامینها و پروتئینهای آنها به پای ویتامینها و پروتئینهای عصارههایی که در خانه و به روش سنتی تهیه میشوند، هرگز نمیرسد!