TaTi
مدیر بخش
chera panir khakestare asidi dare vali shir khonsa? Chera laktoze mast kamtaraz shire? !
چرا پنیر خاکستر اسیدی داره ولی شیر خنثی؟؟؟
در طی پنیر سازی، ph شیر «7/6-6/6» از طریق استفاده از اسید لاکتیک تولید شده ی باکتری پایین می آید.
که با تولید اسید لاکتیک و ph پایین حدود 3/5، شیر تخمیر می شود.
چرا لاکتوز ماست کمتر از شیره؟؟؟
در طی پروسه ی تولید ماست ، قند لاکتوز (موجود در شیر) به اسید لاکتیک تبدیل می شود.
که اسید لاکتیک موجود در ماست به جذب بهتر کلسیم کمک می کند
و محیط مناسب بیولوژیکی را برای بهبود جذب کلسیم و ویتامین ها فراهم می آورد.