نوشته‌های نمایه جدید

سلام میلااااد:bunnyearsmiley::thanks:
مرسی تو خوبی؟
انشاله که نتیجه بگیریم .
التماس دعا:rose:
ان شالله ... به هر حال دور از دسترس نیست ... اما اینجور که من شنیدم درسته که سهم نمره کتبی و نمره مصاحبه برابر 50 هست ولی اهمیت نمره کتبی بیشتر از مصاحبه س. :rose:
بله ممنون. یکی از دوستانم سال اول بود که قبول شد.
ولی من خیلیا رو تو مصاحبه دیدم که هیات علمی بودند و رزومه پرباری داشتند.بعضیا اختراع هم داشتند .هیات علمی بودن که خودش سهمیه داره .یعنی میشه نتایج بیاد و ببینیم قبول شدیم .انشاله:4d564ad6:
سلام ... هنوز زوده برا تبریک ولی ممنون ... اتفاقاً همه چی رو میدونن ... از دانشگاهها استعلام میکنن ... برا رشتۀ ما که 16 نفر پذیرش داره و طبق قانون سنجش که تو دفترچه هم اعلام شده باید 2 برابر پذیرش، مجاز بشن ، 6 برابر ظرفیت مجاز اعلام کردن ... دیگه خودتون تا تهشو بخونید ... انشالله شما هم جزء قبولیهای امسال باشین ... در ضمن تأثیر رزومه فقط 20% هست ... همه هم تقریباً در حد هم هستن پس نگران نباشین
سلام . تبریک بابت قبولی.انشاله مصاحبه هم قبول شید . منم مرحله اول قبول شدم . ولی رزومه زیادی نداشتم. سال اولمه ولی باید قبول شم.اساتید که نمیدونند سال اول شرکت کردیم یا‌نه.پس چطور سال اولی هارو رد میکنند؟
سلام وقت بخیر. خوب هستید.
اسپارکل جان‌سوالی داشتم. آیا کتابهای های (های اسکول قرمز و ریدینگ اینتراکشن زرد ) ترجمه دارند یا اینکه لاتین هستند؟
سلام
خوبین
ببخشید این کتابی که تو تاپیک معرفی کردین رو از کجا میتونم تهیه کنم
یه کتابی هست به نام An Etymological Approach to biological and medical texts به نویسندگی دکتر محمد ابولحسنی از انتشارات دانشگاه آزاد کرج چاپ 78
ممنون
ای جاان:4d564ad6:
باعث افتخار و خوشحالیه
عاقا کی شیرینی میدید؟!:whistle::ph34r-smiley:
مصاحبه سخته؟
سلام
حال شما؟
مصاحبه عالی بود ... راضی ام ... شکر
بعله! به زنده بودن شما:motat:

برو درستو بخون هی اینور اونور نرو :sdasdasd:
هههه خوبه زنده این هنوز :bunnyearsmiley::p7977cujr38iyymsu8:
بالا