shiny
New member
یه خ اینقد تفسیر داره یعنی:1dco2x0p1lilzhfpg1tمعنی این چیه؟ "خخخخخخخخخ"
من وقتی میبینمش یاد یه کسی میوفتم که جلوی دهنشو گرفته و در حال خنده خخخخ میگه و سعی میکنه جلوی خندشو بگیر و وانمود میکنه که نمیتونه در حالی که میتونه.
درسته؟
یه خ اینقد تفسیر داره یعنی:1dco2x0p1lilzhfpg1tمعنی این چیه؟ "خخخخخخخخخ"
من وقتی میبینمش یاد یه کسی میوفتم که جلوی دهنشو گرفته و در حال خنده خخخخ میگه و سعی میکنه جلوی خندشو بگیر و وانمود میکنه که نمیتونه در حالی که میتونه.
درسته؟
vasate tapike eteraz bahse hejab chikar mikone loool
معنی این چیه؟ "خخخخخخخخخ"
درسته؟
پستای من مثل بچههام میمونن هر کدومشو حذف کنن آسیب میبینم! با این حساب ما تو صفحات قبل امنیت نداریم
shiny
vasate tapike eteraz bahse hejab chikar mikone loool
صبح بود. همه چیز از امضا melina شروع شد. تو امضاش نوشته که خواهرم حجاب خوبه و از این حرفا. بعد فهیمه محمدی گفت بهتر بجای حجاب از بیعدالتی و ... بنویسی. بعد melina هیچی نگفت. بعد یه نفر گفت حجاب خوبه و از melina دفاع کرد و بعد فهیمه محمدی هیچی نگفت. بعد یکی دیگه گفت که از تمام این بحثا تبری میجوید بعد چند نفر دیگه اومدن گفتن حجاب اینجور حجاب اونجور. بعد مدیر هر چی بحث در مورده حجاب بود رو پاک کرد. بعد اونی که از melina دفاع کرده بود و گفته بود حجاب خوبه گفت "پس چرا پستو منو پاک کردین حتما شما با حجاب دشمنی دارید". این کل ماجرا بود
صبح بود. همه چیز از امضا melina شروع شد. تو امضاش نوشته که خواهرم حجاب خوبه و از این حرفا. بعد فهیمه محمدی گفت بهتر بجای حجاب از بیعدالتی و ... بنویسی. بعد melina هیچی نگفت. بعد یه نفر گفت حجاب خوبه و از melina دفاع کرد و بعد فهیمه محمدی هیچی نگفت. بعد یکی دیگه گفت که از تمام این بحثا تبری میجوید بعد چند نفر دیگه اومدن گفتن حجاب اینجور حجاب اونجور. بعد مدیر هر چی بحث در مورده حجاب بود رو پاک کرد. بعد اونی که از melina دفاع کرده بود و گفته بود حجاب خوبه گفت "پس چرا پستو منو پاک کردین حتما شما با حجاب دشمنی دارید". این کل ماجرا بود
معنی این چیه؟ "خخخخخخخخخ"
درسته؟
بلی بسیار بسیار زیباهستن.من عاشق نقاشیم .........چقد ساده و بی الایشه............من هراز چنگاهی یه تابلوی رنگ روغن میکشم........بقول بعضی(بغض خخخخخخ)
پستای من مثل بچههام میمونن هر کدومشو حذف کنن آسیب میبینم! با این حساب ما تو صفحات قبل امنیت نداریم
آفرین دل آرام چقدر ماشالله فعال و پیگیر و بااعتماد بنفسی
عالیه
تحسینت میکنم
چون من دو هفته میشینم فکر میکنم برم یا نه
تحویلم میگیرن یا مسخره میکنن
بعدم دوهفته طول میکشه تا برم
اونم ناامیدانه
چون همش حسم اینه که تو دلشون بهم میخندن که نگا کن پاشده اومده چی میگه
برو معاونت آموزشی دانشگاهمن اگر خواستم اصفهان پیگیری کنم اصولا باید برم پیش کی؟