![]()
این تجمع بیشتر مربوط به حق سختی کار درجه یک برای آزمایشگاهیان و بالا رفتن حقوق بچه های کارشناس است و ربطی به اینکه چه کسانی حق تاسیس آزمایشگاه رو دارند پاتولوژیست ها ؟؟؟ یا دکترای تک رشته ای ؟؟؟ ندارد ....
انشاءالله ذره ذره اونم درست شه
وضعیت حقوقی و کاری بچه های آزمایشگاهی افتضاحه!
![]()
این تجمع بیشتر مربوط به حق سختی کار درجه یک برای آزمایشگاهیان و بالا رفتن حقوق بچه های کارشناس است و ربطی به اینکه چه کسانی حق تاسیس آزمایشگاه رو دارند پاتولوژیست ها ؟؟؟ یا دکترای تک رشته ای ؟؟؟ ندارد ....
با شما وارادت بسیارانشاءالله ذره ذره اونم درست شه
با شما وارادت بسیار
ثابت شده است این دکترای تک رشته ای که بدتر از پاتولوژیست
حق وحقوق کارشناسان را نادیده گرفته اند
من اطمینان دارم با این نگاه تک رشته ای ها ابدا کارشان درست نخواهد شد
ابدا اتحادی نبوده که درش نفرقه ایجاد شودبه نظرم بهتره تفرقه ایجاد نشه
فعلآ که بچه های دکترای تک رشته ای مسئول آزمایشگاه نیستن از کجا اینطور قضاوت کردید؟!
درثانی ما به هر کجا برسیم اول یک علوم آزمایشگاهی هستیم و بهتر شرایط کاری بچه های آزمایشگاه را درک خواهیم کرد
پس بهتر است اتحاد داشته باشیم
به امید بهتر شدن وضعیت بچه ای علوم آزمایشگاهی عزیز:riz304::riz304:
بدبین نباشیدابدا اتحادی نبوده که درش نفرقه ایجاد شود
در آزمایشگاههای خصوصی بروید بپرسید تک رشته ایها چه می کنند
علوم آزمایشگاهی تشکیل شده از کاردان ، کارشناس و کارشناش ارشد
تک رشته ایی ها خودشان جدا می دانند از اهلش بپرسید
بدبین نباشید
شاید چند نفری اینجوری باشن که شما فرمودید اما تعمیم دادن به کل به نظرم درست نیست
من دوستای خودم توی خصوصی کار میکنند و خودشون را یک آزمایشگاهی میدونن و یاد میگیرن از کارشناس ها
یک علوم آزمایشگاهی همیشه علوم آزمایشگاهی باید بمونه
بدبین نباشید
شاید چند نفری اینجوری باشن که شما فرمودید اما تعمیم دادن به کل به نظرم درست نیست
من دوستای خودم توی خصوصی کار میکنند و خودشون را یک آزمایشگاهی میدونن و یاد میگیرن از کارشناس ها
بدبین نباشید
سلام بچه ها قضیه این تجمع به کجا رسید بالاخره؟؟؟