رسوندي داداش همش همينه منم دبيرستان بودم اينجوري بودمببین درگیره بار علمی نباش.همین کتابای دانشگاهو خودتم بخونی میشی مثله همون استادا.دانشگاه ازاد خب یکم ابدوغ خیاریه البته نه همه جا.دولتی کتاب باید بخونیو کلا پوستت کنده میشه.به هر حال در سخوندن سخته چه ازاد چه دولتی.من توی شهرم ازاد بودم برای لیسانسم.کسی که کارمند یونی بود رفته بود از این رشته های شناور که بچه 2 سالم قبوله و دکترا گرفته بودو شده بود استاد من.استادی داشتیم که دخترا باید بهش پا میدادن تا نمره بیارن.همه جا همه جوره پیدا میشهوحتی توی دولتی و در بهترین شهر که به نظر الان تهرانه.این خود تو هستی که اگر قصد دکتر شدن یا استاد دانشگاه شدن داری از خودت یه ادم با سواد بسازی.خودتو به روز نگه دار یاز نظر علمی.استاد میاد درس میده و اخر ماه حقوقشو میگیره.اون دنبال این نیست که ببینه من یا تو تشنه علمو دانشیم.امید وارم منظورمو رسونده باشم
ممنون
فقط دوستان در مورد قبولیش نظر ندادن ( بین الملل رو میگم )
نسبت به دولتی و آزاد دشوار تره یا نه
از لحاظ سختی : دولتی> آزاد > بین المللممنون
فقط دوستان در مورد قبولیش نظر ندادن ( بین الملل رو میگم )
نسبت به دولتی و آزاد دشوار تره یا نه
مرسی4دوره پزشکی
1- علوم پایه (5ترم) 2 – فیزیوپاتولوژی 3 – استاژری (استاژر سال 1 و استاژر سال 2 تقسیم می شود و هر سال شامل 10 کورس و هر کورس 4 هفته و مجموعا 40 هفته ( يعني 280 روز) از 52 هفته ( 365 روز ) سال شمسی را در بر می گیرد و باقیمانده ( 85 روز ) فرصت برای گرفتن امتحانات تئوری و تعطیلات کنار گذاشته می شود . 10 کورس به این شکل ارایه می شود ، 4 کورس از اول مهر تا اواخر دی – 4 کورس از اواسط بهمن تا اواخر خرداد و 2 کورس از اواسط تیر تا اواسط شهریور ) 4 – اینترنی
بابا بین الملل و دولتی اکثرا کلاساش یه جا برگزار میشه و فرقی نداره جز اینکه باید پول بدی .....خب وقتی سطحش برابره پس اونی که پولیه آسونتره دیگه....
راستی من آخر نگرفتم که شما منظورت کنکور سراسریه یا ارشد...ولی اگه سراسری هستی از من به تو نصیحت که اگه مجبور شدی ده سال هم پشت کنکور بمونی حتما سعی کن یه رشته دکتری پیوسته قبول شی مث پزشکی و دارو
من صد در صد یکی از این 3 رشته رو میخوام برماین دوستمون راست میگه... غیر از رشته های پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی، بقیه رشته ها رو رفتن، فقط وقت تلف کردنه! چون هرچی هم باسواد باشی، پزشکان محترم نمی زارن کسی براتون تره هم خورد کنه!!!
تو رو جووووووووووووون مادرت اشتباه ماها رو نکنی و بیای این رشته های کارشناسی........ شده حتی 2-3-4-5 سال هم بخون تا پزشکی یا دندون یا دارو قبول شی ..... به خدا وقتی به جای ما برسی این حرفی رو گفتم بهت رو میفهمی
بقیه ی رشته ها فقط واسه سرگرمی خودتن ..... اگه دختری بخون که اگه این 3 رشته رو قبول بشه خواستگارات 10 برابر میشن ...... اگه پسری هم بخون که اگه این 3 رشته قبول بشی هررررررررررر جا بری خواستگاری ردت نمی کنن .... از ما گفتن بود .