یک سوال شرعی دارم!!!!!

!SeCreT!

New member

یه سوال علمي شرعي اجتماعی برام پیش اومده کمکم کنید.

امروز با دوست دخترم بیرون بودم،تا رسیدم خونه دست کردم تو جیبم دیدم گوشیم نیست!

زنگ زدم کسی جواب نداد

مسیری رو که پیاده اومده بودم برگشتم، نبود منم جوگیر!!!

گفتم !!! خدایا اگه پیدا بشه یه گوسفند میکشم !!!

خلاصه با حال و روز داغون برگشتم خونه، زنگ زدم به دوست دخترم

گفتم: … عزیزم من گوشیم گم شده، اگه زنگ زدی یا اس.ام.اس دادی جواب ندادم نگران نشو

گفت نه عزیزم من نگران نشدم

چون گوشیتو توی ماشین من جا گذاشتی.

ولی نیوشا جون و مهسا جون و عسل جون تا حالا کلی اس.ام.اس دادن و یک بند هم دارن زنگ میزنن!

فکر کنم اونا خیلی نگرانت شدن.

گوشیتو میندازم تو سطل آشغالِ کنارِ درِ ورودیِ همون پارکِ خراب شده ای که با توی عوضی توش آشنا شدم.

دیگه هم به من زنگ نزن …! باااای هانــــــی

حالا یه سوال: من الان باید گوسفند بکشم یا نباید بکشم؟؟؟

نوتر

New member
بکش اما نه بخاطر پیدا شدن گوشیت بلکه بخاطر اینکه از دست طرف خلاص شدی الان یه نفس راحتی میکشی :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

محسن ن ک

New member
نوتر جان طرف ماشین داشت یعنی چی از دستش خلاص شدی؟ گوسفند رو نکش داوششششششش بجای ماشین مجبوری از این به بعد ازش استفاده کنی :دی

mikhak s

New member
از لحاظ کارشناسی بخوام بررسیش کنم: تو فقط گفتی یه گوسفند میکشم در صورتی که گوشیم پیدا بشه. خوب برو یکی بکش همین کشتن گوسفند که کاری نداره میتونی با ماشین از روش رد بشی یا به شیوه های مختلف دیگه. :smiliess (3):

اگه عامیانه بررسیش کنم. شما باید گوسفندی که نذر کردی رو بکشی و بین فقرا تقسیم کنی:rolleyessmileyanim:

نوتر

New member
نوتر جان طرف ماشین داشت یعنی چی از دستش خلاص شدی؟ گوسفند رو نکش داوششششششش بجای ماشین مجبوری از این به بعد ازش استفاده کنی :دی

راس میگیا به اینجاش فک نکرده بودم.:(50)::(50): ولی صب کن بابا ببینیم ماشینش چی بوده شاید پیکان 56 خوابیدس!:(50):

Nike313

New member
گوسفند نكش؛ولي با پولش واسه خودت يه گوشی جديد بخر:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7
در ضمن يه سری هم به اين تاپيک بزن:
راههای فراموش كردن يک رابطه در 24 روز:25r30wi::25r30wi:

بامزه بود...:riz481:

ولی خب لازم نیس گوسفد بکشه... چون کسیکه نذر میکنه باید " صیغه نذر " رو هم به زبون بیاره تا اون ادای نذر واجب بشه... صیغه نذر هم اینه: " لله علی، یعنی بخاطر خدا برمن واجب است..." اگر کسی این جمله رو نگه واجب نیست ادا کنه...

صرفا جهت اطلاع گفتم البته:ad54ad:

..eli

New member
گوسفند بکش شما ولی نه بخاطره نذرتون..واسه سلامتیه محتوای مغز اون 3 تا دختر که رو هم پسر عمه زا نمیشن..:j58r36j3gcr4suxymupماشا الله خیلی تیزن که به وجود هم پی نبردن!.. و یا اینکه هزار ماشاالله آخر ( اون ته انتهای) روشن فکرن:sdasdasd:
البته می تونین واسه خودتونم گوسفند قربونی کنین که تا حالا زنده موندین و دوست دخترتون با ماشین از روتون رد نشده!:motat:

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
3120.gif
gigglesmile.gif

Maryam.A

Well-known member
خوش بحال شما که هنوز زنده اید
1گوسفند کمه واسه زنده بودنتون

بسم ا... قربونی کنید تا نکشتنتون

nanaz

New member
:25r30wi::25r30wi::25r30wi: بچه ها یه جوری پست میدن که آدم فک میکنه که فک کردن تک خال پسره و این جریان واقعی ... ههههههههههههه اما خیلی بامزه بود ها . ادامه بدید .

..eli

New member
:25r30wi::25r30wi::25r30wi: بچه ها یه جوری پست میدن که آدم فک میکنه که فک کردن تک خال پسره و این جریان واقعی ... ههههههههههههه اما خیلی بامزه بود ها . ادامه بدید .
:shocked: مگه تک خال دخترن؟؟؟
..تک خال جان..؟؟؟!!!:|

sakar

New member
تک خال دختره
اما پسر داستانش باید بره اول مطمن شه که ماشین زباله گوشیشو نبرده اگه پیداش کرد باید گوسفندو بکشه
یا بجای گوسفند میتونه از خودش هم استفاده کنه

بالا