یخ در بهشت ایتالیایی

baran71

New member
• تعداد: ۸ نفر
• زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۶ ساعت
مواد لازم
• یک پیمانه شکر
• ¾ پیمانه آب
• یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال
• ۲قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش زرد
• ۱٫۵قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش سبز
• ۱/۳پیمانه آب پرتقال
• ۳قاشق غذاخوری آب لیموترش زرد
• ۲قاشق غذاخوری لیموترش سبز
• ۴پیمانه توت فرنگی خرد شده
طرز تهیه
۱٫در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و پوست های رنده شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت گاز بگذارید تا بجوشد. شعله را کم کنید تا با در باز حدود ۵دقیقه نیم جوش شود. آن را خنک کنید. مواد را از صافی عبور دهید تا پوسته ها جدا شوند. آب لیموها و پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
۲٫در کاسه غذاساز یا مخلوط کن نیمی از مخلوط آب میوه ها و نیمی از توت فرنگی ها را با هم مخلوط کنید تا مایع یکدست و نرمی به دست بیاید. البته اگر تکه های ریزی از توت فرنگی باقی بماند بهتر است. مواد را داخل ظرف مناسب بریزید. همین کار را با باقی مواد انجام دهید و به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از سه ساعت مواد را هم بزنید.
۳٫برای سرو اگر مواد زیاد سفت و یخ زده بودند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را در دمای خانه قرار دهید تا کمی شل شود و حالت یخ در بهشت پیدا کند

f577c_172674_499.jpg
:riz304:
 
بالا