یادگیری لغات انگلیسی توسط روش فلش کارت آنلاین(کتاب:لزگی)

rawy

New member
سلام
با توجه به اینکه اعضا در این مورد همکاری نکردن به جز لغات مهارتها بقیه لغات (مربوط به سوالات کنکور) را علی رغم میل باطنی در سایت کوییز لت منوط به عضویت و تایید از جانب خودم کردم.(دسترسی مستقم را برداشتم)

می شه منظورتون رو از همکاری توضیح بدید؟ البته شاید قبلا گفتید ولی من ندیدم.
یعنی الان فقط با ثبت عادی امکان دسترسی هست؟

mojnia

New member
می شه منظورتون رو از همکاری توضیح بدید؟ البته شاید قبلا گفتید ولی من ندیدم.
یعنی الان فقط با ثبت عادی امکان دسترسی هست؟

قرار دادن لغات بهمراه معنی کمی زمان بر است اگه اعضای محترم همکاری می کردن(یا بکنن) خوب لغات بیشتری را میشه فلش کارت کرد ودامنه لغات افزایش پیدا میکنه. هرکسی گوشه ای از کار را بگیره یکسری فلش کارت هم درست کنه
من خودم دوروور 800 900 تا فلش کارت درست کردم.
غیر از این مساله دوستان باید بیان عضو بشن تمرین کنن و رکورد بجا بزارن تا نوعی رقابت هم ایجاد بشه.

از مبحث مهارت ها 280 لغت در دسترس عموم هست
از مبحث کنکور ها حدود 750 لغت وجود داره که باید عضو کلاس ها باشید.(نیاز به تایید ادمین)

zibaz71

New member
خسته نباشيد عالي بود:smiliess (10): از كجا متوجه بشيم ك مورد تاييد شما قرار گرفتيم:smilies-azardl (181

Rahai

New member
سلام
با توجه به اینکه اعضا در این مورد همکاری نکردن به جز لغات مهارتها بقیه لغات (مربوط به سوالات کنکور) را علی رغم میل باطنی در سایت کوییز لت منوط به عضویت و تایید از جانب خودم کردم.(دسترسی مستقم را برداشتم)
سلام. خدا قوت.عجب ایده جالبی هست.برای دسترسی به لغات کنکورها چکار باید بکنم؟ عضو سایت شدم....در ضمن لغات کنکور 82-83صبح وعصر را هم میتونم در اختیارتون بذارم؟

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
سلام دوست عزيز
يه دنيا ممنونم ازت :thanks:
ميشه گفت بهترين هديه اي بود كه در نزديكي تولدم گرفتم به همه بچه ها پيشنهاد ميكنم حتما استفاده كنن:riz277:

يه سوال: به نظر شما توي اين وقت محدود همين لغات رو بخونم كافيه يا حتما خود كتاب لزگي رو هم بايد بخرم؟ ممنون ميشم جواب بديد

rawy

New member
خسته نباشيد عالي بود:smiliess (10): از كجا متوجه بشيم ك مورد تاييد شما قرار گرفتيم:smilies-azardl (181

دوست عزیز بعد از اینکه وارد شدید به این آدرس که لینک کلاس هست برید
و بعد درخواستتون رو ارسال بفرمایید تا ایشون تایید کنند

این قسمت بدون تایید و فقط با وارد شدن تو خود سایت قابل استفاده است.

هر درس رو اول لغاتش رو مطالعه کنید و بعد برای تمرین بیشتر به قسمت STUDY و GAMES برید که حسنی که این شیوه رو متمایز کرده همین تمرین ها و فیدبک ها هست.

آخرین ویرایش:

mojnia

New member
دوست عزیز بعد از اینکه وارد شدید به این آدرس که لینک کلاس هست برید
و بعد درخواستتون رو ارسال بفرمایید تا ایشون تایید کنند

این قسمت بدون تایید و فقط با وارد شدن تو خود سایت قابل استفاده است.

هر درس رو اول لغاتش رو مطالعه کنید و بعد برای تمرین بیشتر به قسمت STUDY و GAMES برید که حسنی که این شیوه رو متمایز کرده همین تمرین ها و فیدبک ها هست.

با تشکر از شما که اطلاع رسانی کردید.
توضیح کامل نحوه استفاده در اولین مطلبی که گذاشتم آمده است :
http://olumpezeshki.ir/forum/thread5787.html
ضمنا با توجه به اینکه هر یوزر در این سایت تا 8 کلاس می تونه ایجاد کنه (مگر اینکه تو سایت کوییز لت ارتقا پیدا کنی.هزینه دارد) و سقف مجاز من هم 8 کلاس پرشده بقیه آزمونها را باید دوستان زحمت بکشند و درست کنند.

mojnia

New member
سلام دوست عزيز
يه دنيا ممنونم ازت :thanks:
ميشه گفت بهترين هديه اي بود كه در نزديكي تولدم گرفتم به همه بچه ها پيشنهاد ميكنم حتما استفاده كنن:riz277:

يه سوال: به نظر شما توي اين وقت محدود همين لغات رو بخونم كافيه يا حتما خود كتاب لزگي رو هم بايد بخرم؟ ممنون ميشم جواب بديد

البته صرف خوندن لغات تا حدی می تونه کمک کنه . بهتر ه لغات را تمرین کنی (چه مهارتها چه آزمونها) بعد متن را بخونی .

zibaz71

New member
من عضو سايت شدم اگه بخوام از لغات كنكور سالهاي قبل استفاده كنم بايد كدوم قسمت برم:14:

mojnia

New member
konkor arshad sale 83-84 part 2 -Speller

http://s3.picofile.com/file/7712676020/konkor_arshad_sale_83_84_part_2_Speller.jpg

fada19990

New member
:New (6):سلام شما می دونید چرا 2روزه سایت quizletباز نمیشه؟لطفا ج بدید.خواستم مهارت 7رو اضافه کنم؟

دوستان واقعا ممنون من خیلی راضیم دارم باهاتون تمرین میکنم مرسییییییییییییییییییی

من دارم مهارتها را از اول میخوانم مهارت اول پارت 1

درسته دیگه اگه روش خاصی هم داره بگید ممنون

rahil

New member
اگه میشد فلش کارت ها رو دانلود کرد بهتر نبووود؟؟؟؟؟

بالا