گفت‌وگوی خواندنی ماه عسل احسان علیخانی با یک بیچاره! ( طنز)

Maryam.A

Well-known member
اولأ خیلی متن خنده داری بود ممنون
ثانیأ بد راه رفتنش بر میگرده به شلوارای تنگ و زنندش

در کل از فرزاد حسنی بهتره چون مردی گفتن زنی گفتن

چهراش تو این برنامه فریبتون نده همش گریمه
ولی اینقد مرد هست(البته نسبت به بعضیا) که وقتی مهمان
برنامه نامداری بود بدون گریم اومده بود که اصلأ چشماش دیده نمیشد

در کل پوشش مشکل داره

ZOT

New member
بنظر بنده ی حقیر، اجرای "جنازه ی فرزاد حسنی" از "احسان علیخانی" بهتره!
لاقل این بنده خدا دیگه از فاز شلوار "بادمجونی" پوشیدن دیگه در اومده، دغدغه اش، بالا بردن ببیننده به هر روش "سخیفی" نیست!

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
ولی خب من از یه چیز این احسان علیخانی خوشم میاد اونم اینه که وقتی یکی از مهموناش گریه اشون میگیره سریع مدیریت میکنه برنامه احساسی نشه زیاد از حد ! واقعا ولی اون شلوارش!:25r30wi:

waria

New member
بچه ها بچه ها...
این شلوار بادمجونی رو کی پوشیده؟؟:smiliess (11):من ندیدم.احتمالا همون یکی دو قسمتی بوده ک من ندیدم.همیشه سوژه ها از دستم در میره.ای بابا :smiliess (7):
در مورد اجرا...ب نظر منم فرزاد حسنی خیلی بهتر از علیخانی اجرا میکنه و سوادش خیلی بالاتره.اما برای ماه عسل،دیگه علیخانی جا افتاده...
ی سال ک جوهرچی رو آوردن ک بنده خدا اصلا مجری نبود و پارسال ک علی ضیا رو آورده بودن من اصلا نگاه نکردم...
علیخانی هم جدا از لباس پوشیدن و اینا...اجراش خداییش از چند سال قبلش خیلی بهتر شده...
اندکی صبر سحر نزدیک است...ایشالا هم اجراش هم برنامه ماه عسل بهتر میشه...
امسال ی چند تا از مهموناشون واقعا جالب بود داستانشون...
روحانی مچکریم:auizz3ffy9vla57584x

Maryam.A

Well-known member
علت اصلی اینکه بیشتر ادما این برنامه هارو یا مجری هارو دوست ندارن
اینه که همش ریاست چون ماه رمضونه خودشونو و لحنشونو یه مدلی می کنن
که اصلأ به دل نمیشینه
چون دروغیه

نوتر

New member
علت اصلی اینکه بیشتر ادما این برنامه هارو یا مجری هارو دوست ندارن
اینه که همش ریاست چون ماه رمضونه خودشونو و لحنشونو یه مدلی می کنن
که اصلأ به دل نمیشینه
چون دروغیه

کاملا موافقم باهاتون. احسان علیخانی همون مجری توانا و البته خوش تیپ که فقط تو ماه عسل جا افتاده وقتی برمیگرده میگه نباید قهرمانان ملی ما برن اینور اونور بازی کنن. منظور این مجری توانا از این حرف قشنگشون(اینور و اونور) که سالها کار داره تا به اجرای آقای حسنی برسه تیم های فوتبال تراکتور و سپاهان اصفهانه. که البته مورد لطف طرفدارن این دو تیم تو سایت بزرگ گل هم قرار گرفتند که مجبور شدن در برنامه ی بعدی از هوادارن این دو تیم و مردم آذربایجان شرقی و استان اصفهان عذرخواهیی کنند.
نمیدونم یادتونه یا نه یبار همین آقای علیخانی عید نوروز یه برنامه ای رو اجرا کرد که اسمش یادم نیماد. اصلا دیدن نداشت. چون همه ی ما ایشونو با همون ماه عسل و افطار و تحقیر مهموناش میشناسیم. یه نگاه از بالا به پایین به مهمونا داره این خیلی بده برای یه مجری توانا مثل ایشون. در کل باید گفت فرزاد حسنی یسری محاسن داره علیخانی هم یه محاسن دیگه ولی میشه کلا کفه رو به نفع فرزاد حسنی سنگین دونست. همشون موفق باشن. البته آقای زندگانی هم اجرای منحصر به فرد خودشونو دارناااااااا.

goleyakh

New member
آره واقعا !! بازم نسبت به سالای قبلش خیلی بهتر شده ولی هنوزم یه لحن تحقیر کننده نسبت به بعضی مهمونا داره که کاملا ملموسه !!! اون موقعه که جدای از بقیه محاسنش دوست دارم بگیرم خفش کنم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

در کل به نظرم اجرای فرزاد حسنی یه چیز دیگه بود !

mohana

Well-known member
بچه ها بچه ها...
این شلوار بادمجونی رو کی پوشیده؟؟من ندیدم.احتمالا همون یکی دو قسمتی بوده ک من ندیدم.همیشه سوژه ها از دستم در میره.ای بابا
در مورد اجرا...ب نظر منم فرزاد حسنی خیلی بهتر از علیخانی اجرا میکنه و سوادش خیلی بالاتره.اما برای ماه عسل،دیگه علیخانی جا افتاده...
ی سال ک جوهرچی رو آوردن ک بنده خدا اصلا مجری نبود و پارسال ک علی ضیا رو آورده بودن من اصلا نگاه نکردم...
علیخانی هم جدا از لباس پوشیدن و اینا...اجراش خداییش از چند سال قبلش خیلی بهتر شده...
اندکی صبر سحر نزدیک است...ایشالا هم اجراش هم برنامه ماه عسل بهتر میشه...
امسال ی چند تا از مهموناشون واقعا جالب بود داستانشون...
روحانی مچکریم

منم قضیه بادمجون رو فقط شنیدم...حیف:65d6a5d6s:

برنامه ماه عسلشو قبول دارم وگرنه برا تحویل سال شبکه ای ک ایشون مجری هستن و نگاه نمیکنم...
Just_Cuz_19.gif
اون موقع فرزاد حسنی بهتره..ولی ماه عسل فقط علیخااااانی :auizz3ffy9vla57584x
تیپش هم....مهم نیس ازدواج کنه تیپش درست میشه..خانومش بهش میگه چی بپوشه بهش بیاد:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
منم قضیه بادمجون رو فقط شنیدم...حیف:65d6a5d6s:

برنامه ماه عسلشو قبول دارم وگرنه برا تحویل سال شبکه ای ک ایشون مجری هستن و نگاه نمیکنم...اون موقع فرزاد حسنی بهتره..ولی ماه عسل فقط علیخااااانی :auizz3ffy9vla57584x
تیپش هم....مهم نیس ازدواج کنه تیپش درست میشه..خانومش بهش میگه چی بپوشه بهش بیاد
وای مهنا اینهو گل گفتی عزیم موافقم 1000 بار لایک:tonguesmiley:
Just_Cuz_19.gif

sa@@ra

New member
دکتر نمیدونم چرا همش دوس دارم باهات مخالفت کنم !!! (مزاح بود)
میدونید فرزاد و احسان و ......! هرکسی بیاد 70 میلیون سلیقه رو باید راضی کنه ! میشه بنظرتون ! کار سختیه ! یکی میگه خشک بود ! یکی میگه جلف بود ! یکی میگه لوس بود! یکی میگه .....!
ولی واقعا فرزاد حسنی یه چیز دیگه است ! هم تو سوادش و هم کارش !!!
باید قبول کرد در زمینه مجری کشور فقیری هستیم ! در حد گواتمالا !!!

کاملا موافقمفرزاددددددد.دلم واسه برنامه کوله پشتی تنگ شده

لبخند

New member
آقای فرزاد حسنی که مجری گریشون واقعا حرف نداره...خیلی اطلاعات عمومی بالایی داره...با همون برنامه کوله پشتی هم حسابی گل کرد اما فک کنم تو همون برنامه اش بود که به خاطر رک بودن و نترس بودنش تو حرف زدن ممنوع تصویر شد...بعد از حسنی کار احسان علیخانی خوبه و برنامه ماه عسل رو بنظرم خوب اجرا میکنه البته فک میکنم یه جور بهش عادت هم کردیم که این برنامه رو خودش باید اجرا کنه...علی ضیا هم اجراش فقط واسه نیمروز خوب بود آخه خیلی لوسه...آدم احساس میکنه فقط میخواد پز تیپ و قیافه اش رو بده!!!!:smiliess (11):

sa@@ra

New member
بفرمایید دکتر. اینم واسه شما که فرزاد حسنی رو بیشتر میپسندین.
تصاویری از مراسم ازدواج آزاده نامداری و فرزاد حسنی در حضور حسن خمینی

الان مشکل چیه بهار ازدواجش تیپش؟چی؟
نمیدونم کسی اجرای یه هفته اول ماه عسلو یادشه سال اولی که شروع شد و فرزاد اومد ؟من هنوزم اجرای اونو دوس دارم صرف نظر از ظاهری که خیلیا بهش گیر میدن
والا احسان علیخانی هم دوره ما بود تو دانشگاه تهران ما با شلوار نارنجی هم روئتش کردیم اون قرمزه که خوب بود پس نمیشه با ظاهرشون قضاوت کرد نظر همه محترمه

bahar.zr93

New member
هیچی بخدا... مشکلی نیست... شاید لحن گفتنم بد بوده!
دیدم دکتر از فرزاد حسنی میگن، عکسهاشو گذاشتم که ببینین. آخه واسه خودم جالب بود خیلی...:wacsmiley:

bahar.zr93

New member
آقای فرزاد حسنی که مجری گریشون واقعا حرف نداره...خیلی اطلاعات عمومی بالایی داره...با همون برنامه کوله پشتی هم حسابی گل کرد اما فک کنم تو همون برنامه اش بود که به خاطر رک بودن و نترس بودنش تو حرف زدن ممنوع تصویر شد...بعد از حسنی کار احسان علیخانی خوبه و برنامه ماه عسل رو بنظرم خوب اجرا میکنه البته فک میکنم یه جور بهش عادت هم کردیم که این برنامه رو خودش باید اجرا کنه...آقای فرزاد حسنی که مجری گریشون واقعا حرف نداره...خیلی اطلاعات عمومی بالایی داره...با همون برنامه کوله پشتی هم حسابی گل کرد اما فک کنم تو همون برنامه اش بود که به خاطر رک بودن و نترس بودنش تو حرف زدن ممنوع تصویر شد...بعد از حسنی کار احسان علیخانی خوبه و برنامه ماه عسل رو بنظرم خوب اجرا میکنه البته فک میکنم یه جور بهش عادت هم کردیم که این برنامه رو خودش باید اجرا کنه...علی ضیا هم اجراش فقط واسه نیمروز خوب بود آخه خیلی لوسه...آدم احساس میکنه فقط میخواد پز تیپ و قیافه اش رو بده!!!!علی ضیا هم اجراش فقط واسه نیمروز خوب بود آخه خیلی لوسه...آدم احساس میکنه فقط میخواد پز تیپ و قیافه اش رو بده!!!!:smiliess (11):

هزاران لایک...

taranom92

New member
احسان علیخانی توی برنامه ی ماه عسل تلاش میکنه مایه نکته ی جدیدیادبگیریموتوی زندگی بکاربگیریم ظاهرش روهم کاری نبایدداشته باشه باطن آمدرونمیشه ازظاهرش قضاوت کرددرکل اجراش خوبه من ماه عسل روفقط بااجرای احسان نگاه میکنم

padide

New member
واقعا چرا دارین این دو تا رو با هم مقایسه میکنید؟
هر دو تاشون خوبن فقط نحوه اجرا ها متفاوته.

varia

Well-known member
لاقل این بنده خدا دیگه از فاز شلوار "بادمجونی" پوشیدن دیگه در اومده، دغدغه اش، بالا بردن ببیننده به هر روش "سخیفی" نیست!

لطفا به احسان علیخانی(مجرد محبوب بنده)توهین نکنید!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

mj1919

New member
لطفا به احسان علیخانی(مجرد محبوب بنده)توهین نکنید!!

گلچین جان، شاید منظورتون مجری باشه،
اینم متن پستی که شما می فرمایید، توهین،
کجاش توهین به جناب علیخانی هست؟
شلوار بامجونی که توهین نیست، سخیف هم به معنای سطح پایین است،

در کل منم بهش ایراد جزئی دارم، یکمی اینا رو اصلاح کنه، در کنار محبوبیت، و شهرت، می تونه، مقبولیت بیشتری بین مردم داشته بشه،

بالا