گفتگو درباره آزمون جامع علوم پایه اسفند 90

dr.mahdi

New member
.

متاسفانه خبر موثق دارم که :

تصمیم اکید وزارتخانه بر عدم تغییر نمرات و شرایط قبولی های این دوره است. بنا براین اگه میخواید برید با وسایل جنگی و دفاعی کامل برید.

باز هم به خاطر اطلاعات زیادی ام منو ببخشید.

اگر ندادند هم که ندادند اما این باعث نمیشه که ما تلاشمونو نکنیم.

ترس از شکست نباید مانع از حضور ذر مسابقه بشه !!!

amir.m

New member
دارم به این فکر میکنم که.....
اگه نمره بدن چی میشه ؟؟؟
هیچی !!! یه عالمه دعای خیر ثبت میشه تو کارنامه ی مسئولین و وزرایی که این کارو کردند ...
نه که کار خیلی خاصی کرده باشندا...
اما برای نخوردن حق خودمون دعاشون میکنیم ( ! )

اگه نمره ندادن چی ؟؟؟ !!!
به اندازه ی 6 ماه از گناه حق الناس بهره مند میشن
و این یعنی همه ی نماز روزه هاشون هوا !!
الان من این متنو ننوشتم بیاید اینجا بگید نظرت غلطه و .........
این نظر منه و معتقدم اگه نمره ندن حق الناس بزرگی گردنشونه

همین !

چرا ؟؟؟
چون این آزمون اصلا به سطح علمی مربوط نیس.....
که اگه بود ؛
من اینجا نمیومدم واسه خرابکاریم دلیل بتراشم و بگم حق الناس....

هم کلاسی من با سطح نمرات شووووووووووت !! شده 127

من که نمراتم حداقل دوبرابر اون بود همیشه..... گیر نمره م !!

ناراحت نیستم اما.....
چون خدایی هست
و روز جزایی هست و .....

جدا چقدر خوبه که پاداش و جزا هست...
خدایا قربونت برم

drmeysam

New member
سلام

به نظر من اگه قرار بود کمک نکنن که دیگه خودشون رو گرفتار جلسه و این چیزها نمیکردن
ما که زوری بالا سرشون نداشتیم

من که توکل کردم به خدا و انشاا... همه چیز رو خودش درست میکنه
امروز و فردا همگی جمع شید تا برای این که از شرمون هم خلاص شن پاسمون کنن!

به حرفای این منفی باف ابنرمال هم گوش نکنید,میدونید که سادیسم چیه؟!ایشون اگه دلسوز بودن یه بار که میگفتن از این کارت دست بکش و لازم نکرده از این کمکها در حق ما بکنی,بی خیال می شد و می رفت نه اینکه هی با اکانت جدید بیاد...حالا من که میدونم وقتی به امید خدا کارمون درست بشه ایشون میاد میگه من این حرفا رو میزدم تا تحریک بشید و سرسختانه تر اعتراض کنید!

به امید خدا...

admin

Active member
پرسنل مدیریت
دوست گرامی
همه به اتفاق می گن حرف ناامیدکننده نزن ولی باز شما تکرار می کنی یعنی باعث بحث بقیه با خودت میشی... که فکر میکنم دوست داری در مرکز توجه باشی وگرنه تلاش نمیکردی برای سومین بار اکانت بسازی و این حرفا رو بزنی

حمید

New member
امروز که فعلا جواب ندادن.

هفته ی پیش که آقای آقاجانی گفته که با دکتر محقق جلسه میذاریم و با شهریور مقایسه می کنیم و اگه ممکن باشه نمره اضافه می کنیم.قرار بوده دو یا سه شنبه نتیجه جلسه رو اعلام کنند.

اینجوری که یکی از بچه ها با دفتر سراج تماس داشته گفتند که هنوز جلسه رو نذاشتن و احتمالا فردا یا پس فردا این جلسه رو بذارن.

در هر صورت اگه نمره ای اضافه نکنند ما کوتاه نمیایم و آخر هفته و هفته ی بعد هم ادامه میدیم.اگه شهریور نمره ای اضافه شده(که خیلی هم اضافه شده) اسفند هم باید نمره اضافه کنند.و اگه غیر این باشه بی عدالتیه چون از شهریور تا اسفند هیچ تغییر مثبتی در نظام آموزشی صورت نگرفته که بخوان این ارفاقات رو حذف کنند و مثل اینکه دکتر آقاجانی هم تا حدودی اینو قبول کرده.

علی الحساب فردا و پس فردا یادتون نره که ان شاءالله کار به هفته ی بعد نکشه و اگه کوتاهی کنیم قطعا بعدا خودمون اذیت میشیم

vahid.t

New member
امروز که فعلا جواب ندادن.

هفته ی پیش که آقای آقاجانی گفته که با دکتر محقق جلسه میذاریم و با شهریور مقایسه می کنیم و اگه ممکن باشه نمره اضافه می کنیم.قرار بوده دو یا سه شنبه نتیجه جلسه رو اعلام کنند.

اینجوری که یکی از بچه ها با دفتر سراج تماس داشته گفتند که هنوز جلسه رو نذاشتن و احتمالا فردا یا پس فردا این جلسه رو بذارن.

در هر صورت اگه نمره ای اضافه نکنند ما کوتاه نمیایم و آخر هفته و هفته ی بعد هم ادامه میدیم.اگه شهریور نمره ای اضافه شده(که خیلی هم اضافه شده) اسفند هم باید نمره اضافه کنند.و اگه غیر این باشه بی عدالتیه چون از شهریور تا اسفند هیچ تغییر مثبتی در نظام آموزشی صورت نگرفته که بخوان این ارفاقات رو حذف کنند و مثل اینکه دکتر آقاجانی هم تا حدودی اینو قبول کرده.

علی الحساب فردا و پس فردا یادتون نره که ان شاءالله کار به هفته ی بعد نکشه و اگه کوتاهی کنیم قطعا بعدا خودمون اذیت میشیم

با سلام خدمت همه دوستای عزیزم . منم کاملآ با حمید موافقم بچه ها فردا و پس فردا خیلی خیلی مهمه سعی کنید حتمآ حتمآ بیاید ما هم از طریق ی آشنا تماس گرفتیم با دفتر دکتر حائری اونا هم گفتن هنوز جلسه رو نگرفتن ولی قراره فردا تا پس فردا جلسه رو بگیرن ولی دکتر آفاجانی امروز ج ندادن حالا فردا همه بیاید جلو وزارتخونه .بچه ها جدی میگم اگه این دو روز رو همه بیاین من قول میدم احتمال نتیجه گرفتن خیلی زیاده . پس ٰ فردا و پس فردا همه جلو وزارتخونه

vahid.t

New member
با سلام
تجمع نهایی و سرنوشت ساز دانشجویان پزشکی ، دندان پزشکی و دارو سازی جلوی وزارتخانه بهداشت
سه شنبه 22/1/91 وچهار شنبه 23/1/91
تجمع نهایی جهت تصمیم گیری ودریافت جواب از وزارتخانه
طبق اخبار کاملآ موثق دریافتی باید خدمت تمامی دوستان محترم عرض کنم که جلسه تصمیم گیری پیرامون نتیجه آزمون های جامع پزشکی اعم از علوم پایه ، پیش کارورزی ، دندان پزشکی و داروسازی که پس از تجمعات ادامه دار در جلوی وزارتخانه ، قرار بود روز سه شنبه این هفته برگزار شود ، سه شنبه یا چهارشنبه این هفته برگزار خواهد شد ولی دوستان عزیز اینو بدونید که اگه همه ی ماها این دو روز رو جلو وزارتخونه باشیم مطمئن باشید نهایتآ روز چهارشنبه جوابی که میخوایم رو خواهیم گرفت پس از همه شما دوستان عزیز تقاضا دارم که از هر کجای ایران عزیز هستید سه شنبه و چهارشنبه رو جلو وزارتخونه باشید تا نتیجه صبر خودمون رو نهایتآ روز چهارشنبه بگیریم.
به امید پیروزی

1soshiant

New member
تجمع*دانشجويان*علوم پزشكي*به*مراسم روز*جهاني*بهداشت*هم*كشيده*شد!
جمعي از دانشجويان دانشگاه*هاي علوم پزشكي*امروز*مقابل سالن همايش*هاي رازي، محل برگزاري مراسم روز جهاني بهداشت تجمع كرده و اعتراض خود را به وزير اعلام كردند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، حدود 50 نفر از دانشجويان پزشكي و دندانپزشكي دانشگاه*هاي علوم پزشكي صبح امروز در مقابل سالن همايش*هاي رازي محل برگزاري مراسم روز جهاني بهداشت تجمع كردند و با در دست داشتن پلاكاردهايي اعتراض خود را به دكتر وحيد دستجردي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كردند.

بر اساس اين گزارش، اين دانشجويان معتقدند نحوه قبولي دانشجويان در سال گذشته با امسال متفاوت بوده و اين وضعيت باعث تبعيض بين دانشجويان شده است.
*
گفتني است، در روزهاي گذشته نيز اين دانشجويان در محل*هاي مختلف تجمع كرده و به نحوه قبولي دانشجويان در آزمون امسال اعتراض داشتند.

تجمع‌دانشجويان‌علوم پزشكي‌به‌مراسم روز‌جهاني‌بهداشت‌هم‌كشيده‌شد!

navid_6889

New member
کدوم جلسه عزیزم؟جلسه ای تشکیل نشد...
خود وزیر هم گفت نمره نمیدیم برین درستونو بخونین...حالم گرفته ست در حد تیم ملی....
یعنی چی ؟ یعنی باید قبول کنیم 6 ماه عقب افتادیم ؟؟
بچه ها نمی خوان اعتراضشونو ادامه بدن ؟؟

حمید

New member
خواهشا روی حرف های من خوب فکر کنید:

15-16 ما رفتیم وزارت خونه.جمعیت جمعیت بدی نبود(نزدیک150- 200 نفر) هر چند می بایست خیلی بیشتر از این می بود (حداقل حدود 500-600نفر)روز 15 خیلی جواب خوبی نگرفتیم(مثل دیروز و امروز) ولی روز 16با تلاش(مجلس و ریاست جمهوری و...) و اتحادی که داشتیم وزارت خونه چند نماینده از دانشجویان خواست که با دکتر آقاجانی صحبت کنند و به گفته ی نماینده ها جلسه ی خوبی بود و وعده هایی داده شد ولی متاسفانه خیلی ازبچه ها دل به وعده ها خوش کردند و دیگه نیومدند و مسئولین هم از این موقعیت استفاده کردند و تا الان کاری نکردند(گفته بودند نمرات رو با شهریوری ها مقایسه می کنیم).

بازم فردا وقت هست و بچه ها تلاش می کنند با دکتر محقق یا آقاجانی صحبت کنند و از همه ی بچه هایی که میتونند فردا برن وزارت خونه خواهش می کنم که میدون رو خالی نکنند حتما برند.مخصوصا اونایی که تهرانی هستند و یا الان تهران هستند.متاسفانه بچه های بعضی دانشگاهها یه کمی کوتاهی کردند مثلا دانشگاه شهید بهشتی-تهران و ایران به ترتیب11و8و7 نفر افتاده بودند ولی فقط 2-3نفر اومده بودند و اگه کسی از اونا این پست رو میخونه حتما به بقیه هم بگه.

اما کسایی که شهرستانی هستند و یا نمیتونند فردا یعنی 4شنبه برن. شنبه و یک شنبه به تاریخ 26 و 27 همه وزارت خونه باشید و به امید خدا به نتیجه میرسیم.شهریوری ها یک ماه شب و روز تلاش کردند ولی ما متاسفانه به تعطیلات خوردیم و بعد از اون هم فقط 4-5 روز تلاش کردیم.

بازم میگم شما قراره 6ماه عقب بیفتید حالا یک هفتش رو بذارید واسه تلاش دوباره.مطمئن باشید اگه هفته بعد همه محکم پای خواسته هاشون بایستند به نتیجه میرسیم.امتیازی که هفته بعد داره اینه که جمعه ی هفته ی آینده قراره آزمون دستیاری پزشکی برگزار بشه و ادامه تحصن و اجتماعات قطعا تاثیر خوبی روی این آزمون نداره.مطمئنا هر نتیجه ای که پیش بیاد شما از اومدنتون پشیمون نمیشید.

شاید واسه بعضی ها سخت باشه بیان ولی مطمئنا هر کس بیاد واسه خودش میاد و هر کس هم نیاد به خودش ضربه میزنه(مطمئنا حضور تاک تک شما تاثیر داره) و 6ماه حسرتش میخوره کاری رو میکنه که وزارت خونه میخواد.

1soshiant

New member
خواهشا روی حرف های من خوب فکر کنید:

15-16 ما رفتیم وزارت خونه.جمعیت جمعیت بدی نبود(نزدیک150- 200 نفر) هر چند می بایست خیلی بیشتر از این می بود (حداقل حدود 500-600نفر)روز 15 خیلی جواب خوبی نگرفتیم(مثل دیروز و امروز) ولی روز 16با تلاش(مجلس و ریاست جمهوری و...) و اتحادی که داشتیم وزارت خونه چند نماینده از دانشجویان خواست که با دکتر آقاجانی صحبت کنند و به گفته ی نماینده ها جلسه ی خوبی بود و وعده هایی داده شد ولی متاسفانه خیلی ازبچه ها دل به وعده ها خوش کردند و دیگه نیومدند و مسئولین هم از این موقعیت استفاده کردند و تا الان کاری نکردند(گفته بودند نمرات رو با شهریوری ها مقایسه می کنیم).

بازم فردا وقت هست و بچه ها تلاش می کنند با دکتر محقق یا آقاجانی صحبت کنند و از همه ی بچه هایی که میتونند فردا برن وزارت خونه خواهش می کنم که میدون رو خالی نکنند حتما برند.مخصوصا اونایی که تهرانی هستند و یا الان تهران هستند.متاسفانه بچه های بعضی دانشگاهها یه کمی کوتاهی کردند مثلا دانشگاه شهید بهشتی-تهران و ایران به ترتیب11و8و7 نفر افتاده بودند ولی فقط 2-3نفر اومده بودند و اگه کسی از اونا این پست رو میخونه حتما به بقیه هم بگه.

اما کسایی که شهرستانی هستند و یا نمیتونند فردا یعنی 4شنبه برن. شنبه و یک شنبه به تاریخ 26 و 27 همه وزارت خونه باشید و به امید خدا به نتیجه میرسیم.شهریوری ها یک ماه شب و روز تلاش کردند ولی ما متاسفانه به تعطیلات خوردیم و بعد از اون هم فقط 4-5 روز تلاش کردیم.

بازم میگم شما قراره 6ماه عقب بیفتید حالا یک هفتش رو بذارید واسه تلاش دوباره.مطمئن باشید اگه هفته بعد همه محکم پای خواسته هاشون بایستند به نتیجه میرسیم.امتیازی که هفته بعد داره اینه که جمعه ی هفته ی آینده قراره آزمون دستیاری پزشکی برگزار بشه و ادامه تحصن و اجتماعات قطعا تاثیر خوبی روی این آزمون نداره.مطمئنا هر نتیجه ای که پیش بیاد شما از اومدنتون پشیمون نمیشید.

شاید واسه بعضی ها سخت باشه بیان ولی مطمئنا هر کس بیاد واسه خودش میاد و هر کس هم نیاد به خودش ضربه میزنه(مطمئنا حضور تاک تک شما تاثیر داره) و 6ماه حسرتش میخوره کاری رو میکنه که وزارت خونه میخواد.

کاملا با حرفای حمید موافقم
ما به خاطر وعده ای که دادن و گفتن با شهریور مقایسه میکنن و گفتن تا اون موقع تجمع نکنین برگشتیم شهرمون.. اما انگار میخواستن مارو خسته و ناامید کنن. اگه واقعا با شهریور مقایسه کنن یعنی باید تعداد افتاده ها رو از ۱۳/۵ درصد برسونن به ۵تا۷ درصد.
الانم اگه به وعدشون عمل نکنن ما دوباره از شنبه جمع میشیم و حرف حقمون رو تکرار میکنیم.... یادتون باشه شهریوریها شبا هم وزارت خونه میخوابیدن تا به نتیجه رسیدن. .

kasra

New member
بچه ها! کسی از قانون مشروط فیزیو پات خوندن خبر داره؟ اصلن همچین چیزی ممکنه؟ می تونیم از این به بعد رو این فشار بیاریم که بذارن مشروط بخونیم! نظرتون چیه؟

l.n

New member
بچه ها ما دیشب خواب موندیم وزارتخونه, من خودمم یه دختر از شهرستانم و از 5 فروردین خونه اقوام تو تهرانم پس خواهشا همکاری کنید و بیاین والا زحمتامون بی نتیجه می مونه[

حمید

New member
فردا نماینده دانشجوها با نماینده های مجلس قرار دارند.بچه های دیگه هم بازم تویه وزارت خونه تحصن می کنند اگه میتونید تنهاشون نذارید.اگه فردا نشد هفته ی بعد بازم ادامه میدیم تا به نتیجه برسیم.ریز برنامه های هفته دیگه هم فردا پس فردا مشخص میشه. در مورد پاسی یا مشروطی هم هفته ی بعد تویه وزارت خونه ان شاءالله بحث می کنیم.

حمید

New member
نامه معترضین نتیجه آزمون پزشکی سال ۹۰ به مسئولان

فارس:به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان گروه پزشکی که در مقاطع علوم پایه و پیشکارورزی در آزمون سال 90 شرکت کرده بودند، امروز در اعتراض به اعلام نتایج این آزمون مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

این دانشجویان که کاغذهایی که روی آن کلمه "اعتراض" نوشته شده بود، در دست داشتند، به خبرنگار فارس گفتند که اعلام نتایج در زمان مناسبی نبوده و در لحظاتی پایانی سال از نتایج مطلع شدم ولی باز هم برخی دانشجویان به وزارتخانه مربوطه مراجعه کرده*اند ولی ظاهرا نتیجه*ای نگرفتند.

یکی از دانشجویان در گفت*وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ما دانشجویان از سراسر کشور اینجا جمع شدیم تا مسئولان به مسئله ما رسیدگی کنند.

وی افزود: صبح امروز هم ما در محل وزارت بهداشت حضور داشتیم و شب گذشته هم در وزارتخانه خوابیدیم، *البته با چند نفر از نمایندگان مجلس صحبت کرده*ایم ولی تا کنون نتیجه*ای نگرفته*ایم.

این دانشجویان نامه*ای را نیز خطاب به مسئولان نوشته*اند که متن این نامه به شرح ذیل است:

بسمه*تعالی

حق را بگویید ولو تمام بر شما بشورند (امام خمینی ره)

دانشجویان باید عدالت را مطالبه کنند و آن را از هر مسئولی بخواهند (مقام معظم رهبری)

با سلام و احترام و تبریک سال نو خدمت مسئول محترم

ما جمعی از دانشجویان گروه پزشکی در مقاطع علوم پایه و پیش کاروزی در آزمون سال ۱۳۹۰ شرکت نموده*ایم که اعلام نتایج در زمان مناسبی نبود و در لحظات پایانی سال از نتایج مطلع شدیم. با این وجود برخی از دانشجویان جهت اعتراض به وزارتخانه مراجعه کردند.

روز ۵ فروردین ۱۳۹۱تعدادی از شهرستان*های دور و نزدیک جهت رسیدگی و پاسخگویی مجددا مراجعه نمودیم تا به مشکلاتمان رسیدگی شود. اما متاسفانه با بی*احترامی، تهدید و توهین مواجه شده و ما را از خانه خودمان بیرون کرده و اعلام شد: وزارتخانه تعطیل است و کسی پاسخگو نیست. با مشکلات فراوان هر روز مراجعه شد و هر روز با برخورد بدتری روبه*رو شده*ایم.

طبق روال گذشته نمره قبولی با احتساب میانگین نمره در کل کشور به طور شناور اعلام می*گردیده. برای مثال: در شهریور ۱۳۹۰ نمره پایه ۱۰۰ در نظر گرفته شده بود ولی با توجه به نتیجه امتحان نمره ۷۰ قبولی اعلام گردید.

در ۴۷ دوره برگزاری و حتی در دوران وزیر فعلی به همان شیوه برگزار گردیده است.

اما متاسفانه در این دوره که در اسفند ۱۳۹۰ برگزار شد، امتحان بسیار سخت بوده و نتایج با اختلاف نمره قبولی بین ۲۰ تا ۳۰ نمره بالاتر از دوره*های قبل در نظر گرفته شد و مردودی و قبولی اعلام شد.

نمرات در مقطع علوم پایه پزشکی از ۹۱ به بالا و دندانپزشکی از ۸۱ به بالا و در مقطع پیش کارورزی از ۱۰۰ به بالا نمره اضافه گردیده تا سطح نمره بالاتر رفته و پوششی بر اشکالات کار برگزارکنندگان باشد و درصد مردودی*ها کمتر شود و اعلام می*دارند که سطح نمره بالا بوده.

چرا برای عده*ای ارفاق و برای بقیه اجحاف؟!

می*فرمایند: از ۸۱ و ۹۱ و ۱۰۰ به بالا (در علوم پایه و پیش کارورزی) با سواد بوده و بقیه ناتوان و بی*سواد هستند و همه گونه ارفاقی انجام شده.

چه طور می*شود که دانشجویان در دوره*های گذشته و حتی شهریور ماه با نمره ۷۰ باسواد و با معلومات بوده و جان مردم را به حق در اختیار گرفته*اند ولی در اسفند ماه ۱۳۹۰ نمره ۸۱ و ۹۱ و ۱۰۰ (علوم پایه و پیش کارورزی) به پائین بی*سوادند و جان مردم نباید در اختیار این دانشجویان قرار گیرد.

با این جمله همه دانشجویان گروه پزشکی که از سد آزمون کنکور سراسری گذشته و برگزیدگان این آزمون دارای رتبه*های بالا و از نخبگان هستند و در طول ۴-۵ و ۱۱ ترم (در علوم پایه و پیش کارورزی) با گذراندن دروس سنگین دانشگاهی توسط اساتید محترم که پیش شرط این امتحانات می*باشد را زیر سؤال برده و توهین بزرگی به همه این اقشار است.

در سال جاری نسبت به سال*های گذشته هیچ*گونه تغییری در روند سیستم آموزشی اعضای هیئت علمی و اساتید محترم و امکانات آموزشی و دانشگاهی صورت نگرفته است.

اگر هدف تغییر است نه تحقیر دانشجو و ... هر تغییری مستلزم زمان*گذاری مناسب، بررسی و نظرسنجی از کارشناسان، متخصصین، اساتید و دانشجویان می*باشد تا نتیجه مثبت حاصل گردد. به طوری که در کنکور سراسری بعد از گذشت سال*ها تاثیر معدل اعمال گردید که بسیار هم سودمند است.

به هیچ عنوان نمی*توان فقط به وسیله بالا بردن سطح نمره، معلومات و سواد گروهی را سنجید و آن را بالا برد. زیرا، معمولا در امتحان مشکلات گوناگونی تاثیرگذار است. از جمله استرس و عدم تمرکز آنی به وجود می*آید و با از دست دادن یک سؤال تستی، یک نمره از دست می*رود و در نتیجه سرنوشت دانشجو شش ماه تا یک سال دور ماندن از دانشاه، درس، معلومات و سرخوردگی است.

سطح علمی دانشجو زمانی بالاتر خواهد رفت که تجهیزات، امکانات علمی و آزمایشگاهی، کتب پزشکی به روزدر اختیار استادان و دانشجویان قرار گیرد و امکان تبادل نظر بین دانشجو و استاد و مسئولین دانشگاه*ها و وزارتخانه بسیار راحت و امکان*پذیر باشد.

سنجش با توجه به تمامی موارد و حجم و زمان مناسب تدریس و مطالعه کتب و سطح امکانات همه دانشگاه*ها در نظر گرفته شود.

طبق اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، آمار مردودی این آزمون*ها در هر دوره حدود ۵ تا ۷ درصد می بایست باشد در حالیکه در این دوره طبق نتایج اعلام شده در مقایسه با دوره*های قبل آمار بسیار بالا است.

از شما مسئولین گرامی و دلسوز که همگی الگوی عدالت، مساوات و پرهیز از تبعیض می*باشید، استدعا داریم از اعمال نظر مستبدانه جلوگیری کرده تا این اجحاف بزرگ در حق ما صورت نگیرد و با بررسی و تجدیدنظر، با عدالت و انصاف پاسخگویی نمایید تا سرمایه*های ملی هدر نرفته و استعدادهای این قشر سرکوب نگردد.

با احترام جمعی از دانشجویان دکتری پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی.

بالا