گفتگو درباره آزمون جامع علوم پایه اسفند 90

rozita

New member
یکی از بچه درس خون هامون 161 آورده خودش که قبلا حساب کرده بود 144بود
به من هفده نمره اضافه شده
این دو تا رو مطمئنم بقیه رو مطمئن نیستم راست شو بگن
mahtaav jan mishe begi khodet va doostet az kodom daneshgahin?akhe be man 4 nomreh dadan!mersi

dr.negar

New member
سلام بچه ها منم با 120 پاس شدم.10 نمره اضافه کردن.تو دانشگاهه ما فقط 1 نفر افتاد

dr.negar

New member
مرسی عزیزم.کسایی که ازشون خبر داشتم همه بیشتر از من زدن .اونیم که افتاده از اول با کلید چک نکرده بود و نمیدونم نمره خودش چند بوده و حالا با چند افتاده

amir.m

New member
salam aghaye amir manam 82 zade boodam shodam 86.shomaha barnamatoon chie? mirin vezarat khooneh?

واقعا نمیتونم بفهمم چه اتفاقی افتاده !!!!!!!!!!!!
به من حتی ده نمره هم ندادند....
خیلی داغونم
دقیقه ی 90 دادند نمره ها رو... آدم میمونه چطور و به کجا اعتراض کنه
من اصلا تو کتم نمیره با 85 یا 86 رد شیم....
غیر قابل قبوله
میاین بریم وزرت خونه ؟
شما چه بر نامه ای دارید ؟
بنظرم باید بریم حقمون رو بگیریم
تو این سال ها .......اصلا موردی نبوده دور و بر 80 پاس نشه
باید حقمون رو بگیریم

dr.negar

New member
:smilies-azardl (113:auizz3ffy9vla57584x:28:
علوم پایه لعنتی تمووووووووووووووووووووووم

drdevil

New member
من 86 زده بودم دقیقا همون 86 رو آوردم..اما گویا 90 به بالاها همه پاس شدن..تو نمره های بچه های پزشکی 88 اصفهان هم اصلا 90 تا صد نبود..چی کار کنیم بچه ها؟14 بریم وزارت خونه؟چرا اینجوری نمره دادن؟اونایی که پاس شدن نمره می خواستن چی کار؟میخوان یه سری رو بندازن دهن ما رو هم ببندن بگن شما با اونا خیلی اختلاف داشتین؟

rozita

New member

واقعا نمیتونم بفهمم چه اتفاقی افتاده !!!!!!!!!!!!
به من حتی ده نمره هم ندادند....
خیلی داغونم
دقیقه ی 90 دادند نمره ها رو... آدم میمونه چطور و به کجا اعتراض کنه
من اصلا تو کتم نمیره با 85 یا 86 رد شیم....
غیر قابل قبوله
میاین بریم وزرت خونه ؟
شما چه بر نامه ای دارید ؟
بنظرم باید بریم حقمون رو بگیریم
تو این سال ها .......اصلا موردی نبوده دور و بر 80 پاس نشه
باید حقمون رو بگیریم

salam aghaye amir.are be man ham 10 ta nadadnd.benazaram behtare berim vezarat khoone.fagaht man fekr mikonam age tedademoon ziad bashe behatare.mitoonim ba bachehaye esfahan hamahang konim

rozita

New member
من 86 زده بودم دقیقا همون 86 رو آوردم..اما گویا 90 به بالاها همه پاس شدن..تو نمره های بچه های پزشکی 88 اصفهان هم اصلا 90 تا صد نبود..چی کار کنیم بچه ها؟14 بریم وزارت خونه؟چرا اینجوری نمره دادن؟اونایی که پاس شدن نمره می خواستن چی کار؟میخوان یه سری رو بندازن دهن ما رو هم ببندن بگن شما با اونا خیلی اختلاف داشتین؟
14 om kheili dire.bayad bad az tatilate eyde raft yani 4om ya 5om

navid_6889

New member
بچه ها من از دوستام تو 3-4 تا دانشگاه در مورد اضافه شدن نمره ها پرسیدم ، مشخص شد فقط به کسانی که بالای 90 زدن 10 نمره اضافه کردن و به اونایی که زیر 90 بودن هیچی اضافه نشده تا اونا جای اعتراضی نداشته باشن و من خودم هم 84زدم که هیچی بهم اضافه نشده

nilufar_par

New member
بچه ها من از دوستام تو 3-4 تا دانشگاه در مورد اضافه شدن نمره ها پرسیدم ، مشخص شد فقط به کسانی که بالای 90 زدن 10 نمره اضافه کردن و به اونایی که زیر 90 بودن هیچی اضافه نشده تا اونا جای اعتراضی نداشته باشن و من خودم هم 84زدم که هیچی بهم اضافه نشده

ok pas man oftadam mersi azinke maro tu jaryan gozashin

navid_6889

New member
اما این دوره تعداد کسانی که افتادن 3-4 برابر دوره های قبل ، از دانشگاه ما 8 نفر افتادن در حالی که پارسال فقط یک نفر افتاده بود ، من میگم 5ام همه جمع شیم وزارت ، تو هیچ دوره ای نبوده کسایی که بالای 80 بیارن بیوفتن ، بریم اعتراض کنیم شاید نتیجه داد ولی زودتر باید بریم نذاریم واسه 13ام به بعد 5-6 ام بریم

rozita

New member
اما این دوره تعداد کسانی که افتادن 3-4 برابر دوره های قبل ، از دانشگاه ما 8 نفر افتادن در حالی که پارسال فقط یک نفر افتاده بود ، من میگم 5ام همه جمع شیم وزارت ، تو هیچ دوره ای نبوده کسایی که بالای 80 بیارن بیوفتن ، بریم اعتراض کنیم شاید نتیجه داد ولی زودتر باید بریم نذاریم واسه 13ام به بعد 5-6 ام بریم

salam aghaye navid.manam ba 5 om movafegham.lotfan age khastin berin vezarat ma ro ham motalee konin mamnoon

بالا